cumparare apartament

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Pai depinder de banca. Sunt banci care lucreaza cu evaluatori externi (adica nu sunt angajatii bancii) si pe aia nu prea poti sa-i pacalesti sa-ti supraevalueze imobilul. Si sunt banci care au o persoana din departamentul de credite care e responsabila si cu evaluarea imobilelor. Aici se mai poate lucra..in rest nu prea...
In concluzie cauta banci care procedeaza in al doilea mod expus de mine...si acolo mai ai o sansa...daca nu...asta e...

Nunta noastra 06.09.2003
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=549535785&security=moKWll

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nic75cami spune:

Am si eu o intrebare: care este suma care trebuie achitata la incheierea precontractului de vanzare cumparare garsoniera?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jersey3681 spune:

Mormelvio...as vrea sa te intreb:pot lua un credit pt apartament din Romania in conditiile in care lucrez si sunt rezident in alta tara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

nic75cami, pentru precontract depinde de cum te intelegi cu vanzatorul. Cred ca poate merge de la 500 euro la cateva mii. Vezi cum iti convine si tie... In precontract o sa scrie clar ca daca te razgandesti pierzi suma,iar daca se razgandeste vanzatorul iti da dublu inapoi.
Noi am dat 2000 euro la apartament cu 2 camere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

Nic, cel putin aici se practica un avans de 10% daca vrei sa faci contract oficial de pre-vanzare.

Sa te asiguri astfel ca proprietarul nu poate sa mai vanda si altcuiva intre timp. Noi nu am avut cash atat de mult si am facut contract nu cu proprietarul ci cu firma intermediara - contract prin care se obligau sa ne vanda respectivul apartament , bla bla bla. Deci, desi nu ne-am asigurat direct sa nu ne lase proprietarii cu ochii in ceata, am transferat riscul de pe noi pe firma intermediara.

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Mai am si eu o intrebare.

cineva spunea la un momentdat ca o alta modalitate de a lua bani mai multi cand n-ai venituri suficiente pe cartea de munca pentru un credit atat de mare cat ai tu nevoie este sa faci 2 credite simultan la 2 banci (unul pentru casa si unul de nevoi personale) si sa le semnezi in aceasi zi.

ce riscuri exista in cazul asta? in cat timp apare un credit in CRB? Ce poate banca sa faca daca ti-a dat creditul iar tu esti bun platnic?

Sincer ma tenteaza ideea, dar n-as vrea sa fac vreo tampenie si sa ma trezesc cu o gramada de probleme dupa, desi am vazut ca pe cererea lor te intreaba daca ai credite la momentul depunerii dosarului, ori la acel moment eu n-am nici un alt credit, deci nu fac nici un fals in declaratii.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput