Mamici casnice (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

ati iesit toate la aruncat ochii prin magazine de nu mai dati nici un semn?
din lipsa de ocupatie,ma pun sa calc haine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

eu mi-am culcat copilul si acum bananai pe aici. mai tarziu dau o tura prin magazine sa-i cumpar ceva suroro mele ,ca luni e ziua ei.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Dana, LA MULTZI ANI ! pentru sorella matale
Svetlana cind termini calcatul, vin si la mine la ajutat, ca eu n-am spor deloc.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Bianaca, la multi ani fericitit!
eu nu mi-am revenit...

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

ia te uita cine a aparut! Cami!
hai ,soro zi-ne cum te-ai distrat de ziua ta,ca suntem curioase.
Daniela ,multumesc!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani, Bianca

Andreea, imi pare rau pentru finutul tau... Ii uram multa sanatate si refacere cat mai rapida. Si pe mine ma ingozesc spitalele, in general, sa nu mai vorbim de cele de copilasi...

Adriana, imi pare rau pentru vestea pe care ai primit-o legata de bunicul tau, dar si de faptul ca si tatal tau are probleme. E greu sa suferi si sa fii practic in imposibilitate de a le intinde o mana de ajutor, mai ales cand e vorba de persoane asa dragi... Mult curaj mamei tale sa lupte in continuare!

Fug la masa si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Dana,iote ca am aparut
pai a fost relativ frumos de ziua mea.Am sarbatorit in familie anul asta.Chiar nu stiu de ce!!! Asa mi-a venit si asa am facut.An de an am sarbatorit cu sampanie,musafiri,muzica si dansuri insa anul asta nu am vrut pur si simplu.Acum regret...dar la anul daca om fi sanatosi si le-om duce pe toate nu scap fara petrecere

M-au sunat fetele de la munca(de la prima gradi unde am lucrat).A fost o surpriza tareee placuta,m-au sunat din Ro.,am primit multeee felicitari virtuale,telefonice mi-am luat cadou singura(poseta si pantofi+o sacosa de tzoale) colegul doar tinea umbra si tragea cu cartea,apoi am fost seara la resto,am baut o sticla de vin,am ajuns acasa,am incercat sa culcam copii si sa continuam distractia insa eu am adormit inaintea tuturor
Cam asta am facut.
A! si printre picaturi am plans,si am plans,ai am plans pt. Laura S.Am tot vazut la stiri.Cumplit!

Astazi mergem la o petrecere de copii si deseara colegul pleaca...
Si a trecut inca un wek.,inca un an peste mine si tot asa...

pup si revin deseara cu alte "povesti"

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Am gasit un www.eva.ro/psihologie/articol20.html" target="_blank">articol interesant, despre cum mostenesc copii nostri inteligenta mamei

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Mihaela, interesant articolul si ne gadila si orgoliul de mama...

Daniela, imi pare rau de raceala cu care te-ai pricopsit si tin pumnii sa nu ia si micuta Isa. Multa sanatate si ai grija sa te pui rapid pe picioare!

Alina, sanatate Alexei, sa nu mai curga mucisorii si sa nu mai faca febra si petrecere frumoasa la cumnat!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gegea multzumesc.

Fetelor am o intrebare, daca sint racita bocna dau nu am febra, pot face dus, ca soatza nu ma lasa, a zis ca-i mai bine sa nu...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput