Mamici casnice (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by gegea

Mihaela, interesant articolul si ne gadila si orgoliul de mama...

Geani si Daria

Exact

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

O mare rusine s-a abatut asupra acestui club!.V-am gasit pe pagina 2 !!!!!E posibil asa ceva?
Feteleeeeee,trezirea si poftiti la barfe.
Eu am fost cu ai mei la City Mall .I-am cumparat cadou Mihaelei si diverse rahaturi copilului.Ma doare capul de lesin ,ca fiica-mea parca a avut viermi in fund,nu a stat o secunda linistita.
Va pup si e randul vostru !

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Fetelor am o intrebare, daca sint racita bocna dau nu am febra, pot face dus, ca soatza nu ma lasa, a zis ca-i mai bine sa nu...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Ti-as recomanda mai degraba o baie fierbinte, desi cred ca esti in siguranta si facand un dus... eu una faceam cand eram in astfel de situatii... si spun faceam , pentru ca nu m-am mai pricopsit cu raceli de cel putin 2 ani. Sper sa nu vorbesc intr-un ceas rau...

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Multzumesc Gegea pentru sfat. S-a uitat soatza urit la mine, dar tot am facut un dus fugitiv, ca n-am avut timp sa ma racesc.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

io mi-am trimis sotul pe ultima suta de metri sa-mi cumpere inghetata ca ma apucara poftele.si noroc ca a gasit altfel l-as fi mancat pe el cu tot cu pene.acum ma uit la tv cu un ochi si cu unul pe net.

o seara placuta sa aveti.

12+

Mergi la inceput

Dragutelor,eu ma duc sa-mi culc copilul ,ca bananaie pe aici la 11 noaptea.Daca mai am energie mai trec pe aici.Va pup!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

... pentru toata lumea, ca vad ca inca nu v-atzi trezit.

Uuuuuuuuuuu, unde sintetzi, ca era sa trecem pe pagina doi.
Fac prezenta:
Bianca - a petrecut, are scuza ca lipseste
Flavia - plecata la bunici
Eu - in fatza calculatorului

Restul: absente la apel...

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

'neata!
multam danelutzapt cafelutza.
noi suntem amindoua f somnoroase, cred ca vremea e de vina. e f innorat si mai si picura.
geani, multumim ca te gindesti la noi. alexa e deja bine, cu exceptia mucisorilor. am fost ieri la petrecere. ne-am simtit destul de bine. nu stiu ce e cu alexa. pina acu' citeva luni, cind intilnea persoane necunoscute, precum ieri la cumnat, nu avea nici o reactie pur si simplu ii ignora. acum e cu totul altfel. plinge de tremura camasa pe ea si vrea sa stea decit cu mami, izolate intr-o camera.de unde oare teama asta ca noi am tot incercat sa o socializam si nici decum sa o izolam.
asteptam vorbaretele la apel.

alexa & fam

Mergi la inceput

Aloha!
Ce faceti fetele ?
Noi ne-am trezit ,am tras o tura pe afara si am intrat in casa ,ca ploua. Ce ma enerveaza vremea asta!Vreau calduraaaaa!
De ieri i-am dat drumul papagalului prin casa si pare foarte fericit.Ciripeste non stop !
Hai ,mai ziceti si voi! Eu sunt pe aproape!

Dana

Mergi la inceput

Alina si Isabella mea urla cind vede persoane straine, dar numai atunci cind ele ne viziteaza acasa. In afara casei le priveste cu atentzie, mai incearca cite un zimbet, acasa nu-i place, credca-i place numai cu familionul ei.

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput