Mamici casnice (17)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
diadaniela spune:
Ce zi oribila ! Ploua intruna!
Voi ce mai faceti? Slaba miscare pe aici! Mai spuneti si voi ceva,ca ma plictisesc.Colegu' se uita la TopGear,fii-mea la desene si eu ma invart fara rost.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andora spune:
Salutare gasca mare!
Bai da' ce vreme oribilistica....... Am scos maimuta si sotu' afara si era sa ne ia vijelia pe sus...si ploua si bate vantoasa.... acum gogoasa doarme si sotu e pana jos.
Mai astept sa mai aud pofte de gravidute, in afar de inghetate ce mai pohtiti? Eu as fi mancat ciocolata non stop, se si vede de altfel
Alexa, sa-ti treaca mama mucisorii repejor pupa tanti Andora fata frumoasa! Alina, sa stii ca gogo e pe dos, pana la 9-10 luni jubila cand ea cu persoane straine, apoi vreo 2-3 luni avea o oarescare retinere iar acum n-are treaba, se imprieteneste rapid, cu unele momente mai rarute cand vede multa lume si ma ia de mana (realizare mare pt noi). Eu zic ca venind primavara aia mult asteptata si iesind cu ei toata ziua afara o sa se obisnuiasca si o s descopere lucruri interesante la straini.....
Nu mai stiu ce vroiam sa zic fiecareia, uf, decat Cami - supe ca te-ai intolit si ca te-ai distrat.
oooooooops sunainterfonu vikn maiincolo paaaaaa
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
diadaniela spune:
Cami ,sa ne arati si noua noile achizitii.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mihaela amalia spune:
Ziua buna fetelor!!!Daneluta multam de cafea si ca m-ai scos
Eu abia am ajuns acasa, ca duminica dimineata nu am stare, trebuie sa plec...asa ma apuca un dor de ducaaaa
...plec, dar nu stiu unde ajung, ba la una, ba la alta, si colegu nu stie de unde sa vina sa ne ia
..
Fetelor la mine ninge , cred ca fac alergie de-acuma la zapada
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
gegea spune:
Alina, ma bucur ca sunteti bine si ca v-ati distrat.
Referitor la plansete cand vine vorba de straini, Daria e prietenoasa atata timp cat nu se repede nimeni sa o ia in brate. Ei, si cine face pasul asta gresit, trebuie sa o suporte plangand...
Sunt inca mici, siguranta o simt in preajma noastra, a parintilor si, probabil, ca mai au si momente cand chiar nu au chef de dragalaseniile celor pe care ii vede mai rar.
Dana, si lasi mereu papagalul in libertate?
Daria face nani si o mai aud icnind prin somn... of, Doamne, dintii astia... Probabil ca dupa ce se trezeste, papam si iesim la aer curat
Va pup si va doresc o zi frumoasa in continuare!
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Geani si Daria (03.04.05)
gegea spune:
Dana, Alina, Andreea, v-ati pus ceva efecte la nick? Ca eu le vad colorate... Sau le vad asa din cauza ca am intrat de pe Explorer si nu de pe Mozilla?
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
ange spune:
salutari si de la mine
gata,am terminat cu distractiile.Aseara am ajuns la 24,00 acasa.Din petrecerea de copil initziala s-a transformat in chef de adulti
Maia si Robert au fost la inaltime.
La 23,00 nu vroiau sa plecam
si la mine se pregateste de ploaie.Si zic astia ca si maine si poimaine...dar eu ma bucur pt. ca asta-i un semn de primavara
diadaniela spune:
Geani,papagalul il bag in cusca doar seara ,in timpul zilei zboara prin casa de nebun.
nu vezi tu aiurea ,chiar ne-am colorat nickurile.
Dana
gegea spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Geani,
nu vezi tu aiurea ,chiar ne-am colorat nickurile.
Dana
Mersi pentru raspuns, chiar eram nelamurita...
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Danelutza spune:
Fetelor la mine e soare, dar un vint de-mi ia casa din loc, noroc ca e la poalele muntzilor si nu poate s-o duca prea departe ca o tzine muntele. Mamaaaaaaa, dar ce frig e, peste tot in lume e aiurea timpul primavara asta, oare o sa mai vina vara, cald ?!
Andreea eu nu aveam pofte de gravidutza prea multe, dar acum... as minca inghetata si ciocolata in fiecare zi, chiar si de doua ori, dar mi-e c-o sa trebuiasca sa schimb ushile de la intrare, si aici costa muuuulllllttttt.
Dar chiar, unde au disparut burticile ?! Svetlana cred ca a mincat prea multa inghetata aseara, iar acum se odihneste, dar celelalte burticutze ?! Raluca, Corina, Tina, pe unde va purtatzi mindretzile , sa nu spunetzi ca vreuna dintre voi deja...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami