Mamici casnice (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

moama ce vreme de ...! ploua si e frig. nici nu am iesit din casa pina la ora asta. o sa tragem o tura mai tirziu. cu umbrela si cu masina.asa sa zicem ca am iesit afara.
am bibilit niste poze si am reusit sa le asez. la semnatura. deseara o sa mai pun si in albumul nostru.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna fetelor,

la noi este soare,zapada s-a topit si totusi este asa frig.am iesit putin la plimbare,sa iau o gura de aer,acum sotul face cartofi prajiti si abia astept sa mananc,mi-e foame de la atata aer curat.

mai tarziu o sa ne uitam la un film la dvd si uite asa a mai trecut o zi.va doresc o seara minunata!!
svetlana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Toata ziulica am stat in casa si am suferit de foame.Am mancat ca o vita zilele astea si imi e ciuda .Vreau sa slabesc ,ca si ieri am vazut in oras o gramada de lucruri frumoase ,dar nu masura mea..Trebuie sa ma mobilizez!Sunt super stresata de chestia asta .Cred ca am sa merg la psiholog.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna, fetelor!

Alina, am vazut pozele pe care le-ai adaugat. E tare scumpa Alexa si pare si cuminte, linistita, vesela, iar tu esti asa slaba... Bravo!

Andreea, eu nu am poftit cat am fost in adevaratul sens decat o singura data si atunci a fost pofta de jeleuri. Si imi amintesc ca am luat si o maaare teapa cu ocazia acestei pofte. Am intrat intr-un magazin fara autoservire si am intrebat de jeleurile in ciocolata de la Africana. Nu aveau, dar a zis ca au de altele, turcesti, si mi le-a recomandat cu caldura. M-am dus intr-un suflet acasa si m-am asezat confortabil in fata tv-ului langa cutia cu "jeleuri" si cand am deschis-o, am constatat cu mare durere si parere de rau ca nu erau altceva decat niste bomboane obisnuite si chiar naspa la gust. Am murit de ciuda si imi venea sa ma duc s-o impusc pe vanzatoarea care ma asigurase ca sunt jeleuri inauntru, eu nestiind hieroglifele care se insirau pe cutie.

Am iesit putin de tot la plimbareala, e cam frig si nici Daria nu prea avea chef. La masa de pranz, am avut parte de un circ in toata regula, dar cu ceva mai multa rabdare, am trecut si peste asta.
Acum lenevim si asteptam niste musafiri.

Mergi la inceput

http://www.eluxury.com/browse/product_assortment.jhtml?SectionID=9000&CategoryID=9156&SubCategoryID=9170&ClassificationID=9171

Va plac?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Dana uite-ma ... asha, diagnostic pentru matale obsesieeee, uite ca zina buna face o chestiune pentru tine o vrajitorie, ... uite ce a reushit ...
Sper ca te-am binedispus

Alina imi plac pozele, mai ales unde are cite ceva pe cap, Isabella mea nu suporta nimic, caciulitza, funditza, nimic, nimic, abia astept sa-i creasca parul o aranjez eu. Si poza unde sta pe olitza mi place

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza

Dana uite-ma ... asha, diagnostic pentru matale obsesieeee, uite ca zina buna face o chestiune pentru tine o vrajitorie, ... uite ce a reushit ...
Sper ca te-am binedispus

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Daniela ,m-ai facut sa rad!.Multumesc zanei bune!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Dana, nu mai fi necajita... Uite ca sa-ti treaca!
Si eu am trecut prin asta de mai multe ori, efectiv mergeam la bucatarie si mancam de spargeam, incepeam cu dulce, continuam cu sarat, apoi cu fructe, mancam total dezordonat si apoi imi venea sa plang de dezastrul pe care il vedeam in oglinda si in fata dulapului de haine.
Cautam o motivatie, stiam ca pot sa ma abtin de la dulciuri si sa mananc ceva mai organizat, asa ca am luat atitudine si acum ma simt mult mai bine. Am slabit cam 1,5 kg (in 2 saptamani, stiu ca nu e fantastic de mult, dar e un inceput incet si sigur), nu infometez, ma abtin doar de la dulciuri, iar ultima masa o iau cam pe la 17/18, iar daca pana adorm mi se mai face foame, merg la ligheanul cu fructe si totul e ok.
Nu stiu daca te ajuta ce am scris, dar vroiam sa-ti arat ca mai sunt si altii care trec prin asta.

Geani si Daria

Mergi la inceput

Geani,ma ajuta foarte mult ce ai scris!
Chestia este ,ca eu m-am mai mobilizat o data ( la 1 an dupa nastere)Si am reusit sa scap de 15 kg,dar acum nu mai reusesc.Nu pot sa ma adun.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Dana sa-tzi povestesc de soatza mea, care in urma medicamentelor care le ia maninca de rupe si ce-i mai rau ca se trezeste noaptea si scapa in bucatarie. Stii ce am facut o perioada, incuiam usa , am incercat sa-l fac sa priceapa...... a priceput o vreme dupa care m-am plictisit cind am vazut ca-mi cerea cheia. Acum i-am spus sa se ajute singur, sa incuie usha si sa aduca cheia singurel. Citeodata incuie, citeodata lasa descuiat...
Ia nu mai intra in bucatarie, pune-tzi pe un platou fructe si du-le in sufragerie, asha nu mai ai motiv sa dai iama prin farfurii.

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput