Mamici casnice (17)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
ange spune:
am vazut stirile de la 19,00...(vis-a-vis de laura stoica)
Doamneee cata durere!
nu ai cum sa nu "versi" zeci de lacrimi
sunt ravasita desi nu am cunscut-o niciodata...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Danelutza spune:
N-am vazut nimic la tv, am uitat sa ma uit la stiri, dar... la cite lacrimi am varsat zilele astea, cred ca e mai bine ca n-am vazut.
_
Fetili lu'mami, dar unde disparuseratzi iar , avetzi grija ca miine va raportez la Flavia.
Mai trec din cind in cind sa salvez aparentele, ca altfel ne arunca pe pagina 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
diadaniela spune:
Daniela ,stai linistita ,ca vin tare din urma!.Sunt aici,eu si un urias castron de fructe.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
hello mamicute!
gata adormit cupil. mincat ca purcelusu' ca nici nu si-a mai baut tot laptele.
geani, danelutza ca v-ati uitat la poze. sar'mina. apropos de prins paru', asta vara cind era alexa mai mititica nu zicea nimic, ii prindeam fluturasi peste fluturasi. acu' s-a marit ploada si nu le mai sufera pe cap, trage de ele cu tot cu par. ne-am propus sa o tundem iar, da' trebuie sa ne imprietenim intii cu coafeza, ca e jale mare cind o vede.
dana, bafta la tot ce ti-ai propus! daca vrei, poti. gentile sunt super. mie imi plac cele din denim.
ramin prin preajma.
alexa & fam
Anculina spune:
Buna fetelor!
Dar scrieti, nu gluma...
Am lipsit cateva zile ( am fost plecata la sora-mea la Brasov ), acum cateva ore ne-am intors si am citit in fuga ( cam pe diagonala, recunosc! ) paginile care s-au scris cat am lipsit...
Dumnezeu sa ii ierte pe Laura, Cristi si copilasul lor nenascut!
Am vazut ca scriati ceva pe-aici ca niste interpretari la un test psihologic, ceva de genul asta, dar poate ma lamuriti si pe mine care era testul in sine de fapt, ca ori sunt obosita, ori chioara...ori amandoua...ca n-am vazut...
Pup.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
gegea spune:
Dana, ma bucur mult ca ai luat atitudne si ca te ajutam cu vorbele si incurajarile noastre. Uite, iti facem si galerie...
Noi am avut musafiri pe verisorii mei plecati in Canada si care au venit intr-o minivacanta acasa, apoi m-am ocupat de Daria si m-am uitat la filmul de la Cinema Acasa si m-a cam ravasit. E a treia oara cand il vad si l-as urmari la infinit... E incarcat de atata emotie, de sinceritate, de puritatae, de inocenta.
Iar acum, pentru a fi tabloul complet, ascult melodiile Laurei... de fapt e o emisiune tvr inregistrata. Aici e link-ul, l-am luat de la subiectul In memoriam Laura: http://www.tvr.ro/webcast/inregistrari.php, e de sambata, 11 martie si urmareste ascensiunea ei.
Cu rusine spun ca abia acum constat ca era intr-adevar o voce minunata... Astazi m-am uitat mult la tv, n-am facut-o in zilele precedente, e o mare pierdere pentru noi toti si e mai mult dcat pacat, dar cine stie... Poate Dumnezeu are un plan mai bun pentru ea, acolo sus...
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Geani si Daria (03.04.05)
gegea spune:
Mey, asta e chiar culmea... Cand intru de pe Explorer, nick-urile voastre sunt colorate, iar de pe Mozilla, nik nu se vede... Ciudat!
Ei, na...am si eu o fixatie...
Geani si Daria
Anculina spune:
Mi-au publicat articolul ala cu experienta din spitalul in care m-am operat.Pe www.ele.ro la LIDERI cautati Anca Iliescu si acolo sunt articolele mele.
Pup.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
ange spune:
anculina,nici la mine...
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert