Mamici casnice (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Dana Multumesc de urari pt finut!!
Danelutzo of, sanatate multa, nasol cu copiii astia racituti, eu chiar ieri ma uitam cu groaza la gogo si vara-sa care mereu tuseste raud e tot, acum cica le-am invatat pe amandoua sa puna mana la gura adr cu gradinita asta nu stiu ce aduce verisoara...ufff
A venit mata si se maraie langa mine sa ne iubim.. nu-i pot rezista asa ca fug pup ducle pa

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Fetelor ia vedeti voi ce fel de www.eva.ro/psihologie/articol29.html" target="_blank">personalitate aveti???

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

6. Linistita
Discreta

Esti discreta si optimista. Iti faci prieteni cu usurinta dar preferi sa iti petreci timpul intr-un cadru intim, unde nu exista constrangeri de nici un fel. Iti place sa uiti de toate, din cand in cand, si sa te retragi, singura, intr-un loc unde te poti gandi netulburata la tine si la viata ta. Ai nevoie de spatiu si iti place ca "ascunzatorile" in care "evadezi" sa fie cat mai pitoresti dar, cu toate acestea, nu esti o singuratica. Esti in armonie cu tine insati si cu lumea, apreciezi viata si ce are ea de oferit.

SI LA PRIMA VEDERE MI-A IESIT

3. Dinamica
Activa
Extroverta

Esti dispusa sa iti asumi riscuri si sa te implici la maxim atunci cand vine vorba de o activitate interesanta, lipsita de monotonie. Rutina, in schimb, tinde sa aiba asupra ta un efect paralizant. Ceea ce adori la nebunie este sa ai un rol activ in actiunile la care participi. Nimic iesit din comun, dat fiind puternicul tau spirit de initiativa.

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

'neata!
LA MULTI ANI! BI sa fi sanatoasa, iubita si fericita.
andreea si chiar a plecat socrosenia? nu-mi vine sa cred. sanatate finutului.
daniela, imi pare tare rau ca esti racita. da' vb ta, bine ca isa se simte bine. ai grija sa nu purtati virusu' de la una la alta.
adriana, primeste de la mine multe incurajari. si eu am un unchi care acu' 7 ani a suferit un accident vascular si e paralizat pe partea dreapta. stii care e speranta? credinta in Dumnezeu. unchiul meu si-a cam pierdut-o si in ultimul timp s-a inrait f tare. aproape ca a rupt orice relatie cu familia. e f trist da' e dorinta lui.
alexa se simte destul de nasol. a facut putina febra, tuseste rau si-i curg niste muci... asteptam imbunatatiri ca dupa amiaza trebuia sa mergem la petrecere la cumnatu' de ziua lui de nastere.
si o zi buna!

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Eu am stat mult si bine si am reflectat pana am reusit sa aleg o imagine si am ales tot numarul 6

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

7. Vesela
Lipsita de griji

Vrei sa ai un stil de viata liber, plin de surprize. Vrei sa traiesti la maxim, potrivit motto-ului: "O viata are omul". Esti foarte curioasa si deschisa la tot ceea ce inseamna nou. Tanjesti dupa schimbare. Nimic nu ti se pare mai cumplit decat sa te simti legata de maini si de picioare. Privesti lucrurile din jurul tau ca pe o posibila sursa de surprize si provocari.

Asta sunt eu!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

1. Introspectiva
Sensibila

Detesti superficialitatea; intri in conflict cu tine si cu mediul care te inconjoara mai des decat altii. Preferi sa fii singura decat sa fii nevoita sa "suferi" stand la taclale intr-un grup de amici. Relatiile tale cu prietenii sunt foarte stranse, ceea ce iti ofera linistea si armonia de care ai nevoie pentru a te simti bine. Pentru tine, nu este o problema sa fii singura mai mult timp, fara sa te plictisesti.

e cam dur, da' asta e adevarul.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

La mine se potriveste perfect!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna fetele,

afara ninge cu fulgi mari,ma uit pe geam si ma gandesc cand oare se va arata soarele asta ca simt ca nu mai rezist.
am terminat de baut cafeluta si acum navighez putin pe aici apoi ma duc sa fac ceva de haleala.sotul e la scoli pina la ora 3 asa ca pina atunci sunt singurica acasa.

am inceput aseara sa citesc o carte-VRAJITOAREA DIN TOLEDO de Rena Monte,e foarte faina,despre dragostea dintre un musulman si o crestina.din pacate dupa 50 pagini am adormit cu nasul in carte.poate azi reusesc sa citesc mai multe.

va doresc un week-end minunat si insorit

svetlana,

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

9. Analitica
De incredere
Sigura pe sine Iti place sa ai in jurul tau mici "pietre pretioase", pe care le descoperi acolo unde altii le trec cu vederea. Cultura joaca un rol important in viata ta. Ti-ai descoperit propriul stil, care este elegant si exclusivist, eliberat de capriciile modei. Idealul tau in viata este placerea de a vedea lucrurile prin prisma culturii. Apreciezi un anumit nivel de cultura la oamenii alaturi de care iti place sa iti petreci timpul.

N-am priceput nimic, nu-mi place ce scrie.
Las'ca-mi trece odata cu raceala.
Multzumesc fetelor, vad ca iar o iau de la capat, abia ma tzin picioarele si ce frumoooossss e afara. Si colac peste pupaza, s-a terminat gazul, asha ca am caldura din partzi, am aprins focul in camin, dar vad ca e soare si sint 28 de grade in casa, fara caldura.
Pina luni tre'sa mai bag si radiatoare prin prize.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput