Mamici casnice (17)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
malla spune:
Danielutza,
as vrea eu sa fiu alaturi de el dar el sta tocmai in Oltenia si eu in Deva, asa ca numai prin telefon comunic cu mama mea care imi spune noutatile despre el. Mama mea incearca sa fie alaturi de el(e tatal ei), a mers la spital la el, cica luni il externeaza. Dar nu poate sa fie prea mult pe langa el deoarece si tatal meu este imobilizat la pat(atac cerebral, operatie pe creier), si trebuie sa stea cu el in permanenta. Plus de asta, nu stau nici in acelasi sat, bunicul sta la departare de o ora mers cu autobuzul de maica-mea.
Deci, nu stiu ce sa mai zic??? Eu m-as mai duce pe la tara ca simt nevoia sa fiu cu ei, mi-e tare dor de ei, dar ce sa fac ca am pe Andrei prea micut si mi-e teama sa nu se raceasca.
Oricum multumesc ca te-ai gandit la mine cand mi-ai scris. Esti o draguta!
Ce fain ca maine e sambata si e zi de petrecut in familie!!! Inseamna ca sotul nu8 mai lucreaza.
Va pup, fetele, noapte buna!
adriana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Bimilit spune:
sara buna fete dragi!!!!!!!!!!
mi=a fost stricat calculatorul si acuma mi l-a reparat.mama ce nasol a fost far calculator.
cami LA MULTI ANI!!!!!!!!!sa-ti fie viata luminata doar de bucurii si impliniri.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
mihaela amalia spune:
LA MULTI ANI, BIANCA!!!
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
diadaniela spune:
LA MULTI ANI!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
andora spune:
BIANCA
LA MULTI AAANI!
Sa fii sanatoasa, iubita si prin urmare fericita!
Adriana tare rau imi pare, nu stiam nici de tatal tau, trebuie sa-ti fie tare greu... Of, intr-adevar sunteti si foarte departe, mama ta e foarte puternica si ii doresc sa ramana la fel si de acum inainte si sa aiba parte si de surprize placute! Nu e reversibil macar partial? Eu am o vecina paralizata tot in urma unui atac cerebral de multi ani si e vreo doi a inceput un tratament in Buc la Ana Aslan si acum a-nceput sa vorbeasca si sa se miste nitel... asta insa necesita bani si iar bani... offff te pup dulce ! Si spor la cumparaturi azi! Gand la gand cu bucurie!
quote:
Originally posted by alexa si mami
andreea, nu ne-ai zis de surpriza. sa fie oare plecarea socrelei?
![](craciun.gif)
![](vampir.gif)
![](punk.gif)
![](olala.gif)
![](majoreta.gif)
![](jamaican.gif)
![](ilovey.gif)
![](disco.gif)
![](coreografie.gif)
![](bis.gif)
![](balconu.gif)
![](albina.gif)
![](cheers.gif)
Eram sigura ca tu vei ghici... mai am promis ca dau chef, apai dau, doar sa se termine postul
![](hippi.gif)
![](jamaican.gif)
![](olala.gif)
Ii doresc Alexutei sa-i treaca mucusorii si tusea..... sa aiba efect panadolul ala
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Danelutzo of si voua
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Dana, zic si eu ca Geani, tot mai bine cumperi lucrusoare tangibile, ca altfel ai surprize si la preturile astea nu stiu daca e preferabil
![](icon_smile_blush.gif)
![](floare.gif)
![](fugim.gif)
Finutul meu e in spital( 1 an si 8 luni) cu febra si nu se stie cauza. Are febra episodic de vreo luna, acum iau pus perfuzii si a scazut dar asteapta niste rezultate la analize si tre sa stea pana luni. Asa ca.. maine o sa stam pe acolo, saracutul eu n-am fost niciodata intr-un spital de copii si tare urat trebuie sa fie..ufffffff
![](alcool.gif)
Hai ca va pup, sotiorul e la serv chiar daca e sambata insa cica vine la pranz... va pup si vva doresc weekend placut!!!!!!
![](albina.gif)
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
![](hop.gif)
![](hop.gif)
![](hop.gif)
andora spune:
Dana sa-ti traiasca socrutul dragutul!!!! Asa deci, sunteti mieluti cat e parintele la voi si apoi va dati in petec cu bairame si alte alea, daaa?
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
diadaniela spune:
Fetele,eu nu vreau sa cumpar ceva,musai,Am comandat catalogul ca eram curioasa.daca mi se pare ceva extrafantastic probabil ca o sa comand.
Andora ,imi pare rau de finutul tau.sper sa nu fie ceva grav.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Dana sa-ti traiasca socrutul dragutul!!!! Asa deci, sunteti mieluti cat e parintele la voi si apoi va dati in petec cu bairame si alte alea, daaa?
Dana
Danelutza spune:
LA MULTZI ANI ! BIANCA
Miha multzumesc de cafea, dragutza ca in fiecare dimineatza, chiar aveam nevoie...
Adriana imi pare rau de taticul tau, ufff, ce-o fi cu atitea boli urite, doamne cite a mai lasat doamne-doamne.
Andora multzumesc , Isabella sta bine, eu insa m-am rasucit toata noaptea, mi-a curs apa din nas, dureri de cap, urechi, amigdalite, frig. Acum stau si eu un picutz mai binishor, dar important e ca sta Isa bine. Cred ca am luat virusul ieri cind am fost in parcul copiilor, era o fetitza care tot o mingiia pe Isa si era racita bocna, am mingiiat si eu fetitza, de aia cred ca am luat virusul, dar ce sa fac nu potzi spune unui copil ca e bolnavior si sa nu atinga altzi bebelushi.
Va doresc o zi buna, soare va trimit ca am suficient, chiar daca il voi privi din casa ca mi-e frica sa scot nasul afara. Soatza mi-am trimis-o la facut piatza, de obicei mergem impreuna, dar azi l-am expediat singur.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
diadaniela spune:
Daniela ,imimpare rau ca esti racita! Sa te faci bine repede!
La tine e soare si la noi ploua! Imim vine sa ma impusc!
Dana