Mamici casnice (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

.multumesc frumos.
sunteti minunate.
astazi am o zi "grea"

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

cami, o zi "grea" si o noapte furtunoasa!
si la noi a fost caldut azi, am tras o repriza de plimbare, acu' urmeaza a doua.
andreea, nu ne-ai zis de surpriza. sa fie oare plecarea socrelei?
geani, nu ai pus poze?
am scanat si eu si o sa mai pun deseara.
vb mai tirziu. pa pa

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami ,ce distractie o fi pe tine!.
Nu stiu daca v-am spus (am scris la nurori) ,ca e si ziua socrului azi.Dupa ce pleaca preotul cu sfestania .....bairam.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

geani, nu ai pus poze?

alexa & fam

Nu, Alina, nu am pus inca... Cele mai multe poze sunt pe webshots si, desi le aveam salvate si in calculator, o mica eroare personala le-a "ajutat" sa dispara.
Mai incerc si, daca nu reusesc, ma apuc si scanez din cele de la nunta, cununie civila si care or mai fi.
Va pe toate!

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Astazi mi-a venit catalogul Quelle.A cumparat cineva de la ei? In catalog lucrurile par f frumoase.
Voi nu stiu ce faceti azi ,ca nu prea sunteti active.
Daniela ,ai plantat garofitele?
Mai spuneti si voi!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

Astazi mi-a venit catalogul Quelle.A cumparat cineva de la ei? In catalog lucrurile par f frumoase.

Dana

Eu personal nu am cumparat, desi eram atrasa de jucariile pentru fetite, dar a cumparat sora mea o bluza care e departe de a fi ceea ce e in catalog... si a costat vreo 900000 cu tot cu taxele postale.
Nu cred ca as cumpara... Nimic nu se compara cu lucrurile pe care le poti proba, pipai.
Zic si io...

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Ce super a fost timpul azi in Deva... F. caldut...
Am iesit cu Andrei la plimbarici si am colindat magazinele... Am vrut sa ii cumpar atatea si in final nu i-am luat decat un sapun. NU stiu de ce?!?
Dar maine nu mai fac asa, merg la cumparaturi serioase!!!
Am primit o veste proasta azi: bunicul meu a paralizat! La el este si varsta...

adriana

Mergi la inceput

buna fetele!
io's dusa rau din cauza vestii despre laura stoica. de dimineata cind am vazut pe prima pagina la ziare.com, am crezut ca e o gluma. am vazut teo si stirile si nu pot sa cred cit de neprevazut este destinul. nu mai zic nimic sa nu va stric seara
da' unde's vorbaretele noastre? treaba?
dana, am comandat si eu quelle-ul, da' inca nu a ajuns. esti hotarita sa comanzi ceva?
daca nu ma adoarme alexa, intru si mai tirziu. o noapte linistita!

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Dana n-am mai plantat nimic, ca nu stiu unde se ascunse soarele si incepuse sa bata vintul.
Adriana imi pare rau pentru bunicul tau, fitzi alaturi de el cit de mult putetizi.

Slaba miscare in zona mai fetelor.
Fac prezentza: Cami petrece
Bianca va petrece
Flavia se distreaza la bunici
La noapte credca nu dorm. Isabella a miriit toata dupa amiaza, a mincat destul de rau in seara asta, are 38 de grade febra sper sa nu se mai ridice, a supt tzitzica si a adormit bustean.
Va doresc sanatate la bebei.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

ce pustiu pe aici!!!
da' pe unde umblati mey?
cupilu' meu nu stiu ce are ca ccc cam tuseste si-i curg mucii. admistrat panadol, mi-e tare frica de febra.
va doresc o noapte linistita si somnic usor!

alexa & fam

Mergi la inceput