Viata in Germania (33)
Raspunsuri - Pagina 8
silvia_popa spune:
Fetelor, iara vin cu o intrebare. Vreau sa o aduc pe mama aici la sfarsitul lui aprilie si nu stiu cum sa fac ca nu vine nici un autocar la Bonn--din ce stiu eu-- si cu avionul ea nu vrea.Oare trenul ii safe?Stiti cumva cum sa scriu invitatia pentru ea ca sa fie ok la vama?
Multumesc!
tinatache spune:
quote:
Originally posted by silvia_popa
Fetelor, iara vin cu o intrebare. Vreau sa o aduc pe mama aici la sfarsitul lui aprilie si nu stiu cum sa fac ca nu vine nici un autocar la Bonn--din ce stiu eu-- si cu avionul ea nu vrea.Oare trenul ii safe?Stiti cumva cum sa scriu invitatia pentru ea ca sa fie ok la vama?
Multumesc!
Silvia
ar putea sa mearga pana la un punct cu autobuzul si mergeti voi sa o luati de acolo. Mama mea a venit fara invitatie, i-au facut de la agentie o rezervare la un hotel pe aici(a platit ceva dar nu mai stiu cat, oricum putin) si a avut 200€ la ea.
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
tinatache spune:
quote:
Originally posted by krysta
Multumesc de primire, incerc si eu sa ma adaptez dar nu prea imi reuseste bine, nu prea stiu ce se poate face cu copilul pe aici, in afara de plimbatul in parc, nu prea stiu social cum sa ma integrez, ma simt tare singura pe aici
krysta
bine ai venit again! cat are cupilu? pai cu cupil te poti integra cel mai repede, cauta Krabbelgruppe pe acolo prin apropiere si mergi chiar daca nu intelegi nimic. Cu timpul iti dai drumul la inteles si vorbit. Plus ca va socializati amandoi, tu cunosti mamici, cupilu cupii din vecini...
PS: daca vreti niste hainute faine da' cam scumpe: www.cyrillus.de. Eu m-am uitat dupa o rochita pt Andra de mers la nunta sora-mii dar... piperate rau... Stiti cumva si altele cu rochii de ocazie pt cupii?
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
alayna spune:
Buna nemtoaicelor
Am si eu nevoie de ajutorul vostru
Un prieten din Frankfurt vrea sa vina in vizita in Ro.Locuiesc in Iasi.
Intreb,poate stiti,cam cat ajunge pretul unui bilet din Frankfurt spre Bucuresti.Sau spre Iasi,daca se poate
Cu avionul dus - intors.Care e cea mai buna companie de avioane?
Dar,pretul unui bilet doar dus cu autocarul ?
O seara placuta
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
copiloi spune:
quote:
Originally posted by alayna
Buna nemtoaicelor
Am si eu nevoie de ajutorul vostru
Un prieten din Frankfurt vrea sa vina in vizita in Ro.Locuiesc in Iasi.
Intreb,poate stiti,cam cat ajunge pretul unui bilet din Frankfurt spre Bucuresti.Sau spre Iasi,daca se poate
Cu avionul dus - intors.Care e cea mai buna companie de avioane?
Dar,pretul unui bilet doar dus cu autocarul ?
O seara placuta
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Din Frankfurt, singura varianta cu avionul este Tarom-ul. Un bilet dus-intors, pana la Bucuresti este in jur de 400 de euro. Vreo 80 de euro costa avionul de la Bucuresti la Iasi.
Cu autocarul, lucurile stau in felul urmator. Cel mai convenabil este pana in Arad sau Timisoara si de acolo cu trenul pana la Iasi. Sotul meu pleaca saptamana viitoare in RO () (destinatia Iasi), si un bilet numai dus, Frankfurt - Arad costa 90 de euro.
Cu trenul (ca tocmai ieri ma interesasem de asta) Frankfurt - Timisoara costa 177 de euro.
Alina
helbi spune:
Alayna, poate te ajuta urmatoarele info primite de mine pe mail:
TAROM SPEZIAL
Direktflüge von Frankfurt
nach Bukarest oder Cluj
ab EUR 175,- (zzgl. Steuern u. Gebühren) Anfrage
--------------------------------------------------------------------------------
LUFTHANSA NACH BUKAREST
Günstige Flüge mit Lufthansa
von allen deutschen Flughäfen nach Bukarest
ab EUR 199,- (zzgl. Steuern u. Gebühren) Anfrage
--------------------------------------------------------------------------------
SONDERANGEBOT CONSTANTA
Charterflug nach Constanta
von Frankfurt oder Düsseldorf
nur EUR 175,- Hinflug 09.05 mit Rückflug 16.05 oder 23.05 Anfrage
STÄDTEREISEN EUROPA
Günstige Flüge mit Lufthansa / British Airways / Air France
z.B nach Rom / London / Paris
schon ab EUR 99,- Anfrage
Weitere Angebote
Intertouring Rumänienreisen
Telefon (069)252.884 und (069)515.211
Fax (069)252.983
Anschrift Baseler Platz 3 - 60329 Frankfurt/Main
E-mail info@intertouring.de
Webseite www.intertouring.de
Din Frankfurt mai zboara la Bucuresti: Lufthansa (si daca iei din aeroport de la agentie, poti gasi si la 275 dus-intors), apoi CSA-ul cu schimbare in Praga (dar e ok si mai iefin ca Tarom-ul)., Alitalia cu schimbare in Milano (prietena mea a venita sa cu 294 dus-intors....a fost ok, dar i-au ratacit bagajul la venirea in Frankfurt siu i l-au adus la mine acasa a doua zi), LOT-ul cu schimbare in Varsovia (nu l-am folosit); Malev ( cu schimbare in Budapesta - iar nu l-am folosit).
Silvia, eu am venit in vara cu trenul, via Viena. A fost f.f. bine. Eu nua m avut pb, am avut cuseta cu 2 paturi si am fost doar eu cu fetita. S-a dormit f. bine.......Am auzit insa si cazuri, cind calatoria cu trenul s-a lasat cu "peripetii".......acum, cum iti e norocul. Cit despre invitatie, daca vrei un model, lasa-mi adresa ta pe OM si ti-l trimit. Eu ma legalizat-o la Bürgeramt si a costat 5 euro. Apoi, a fost tradusa in Ro......
GabyHila spune:
Vikinga: in caz ca nu ai primit PM`ul meu sau nu ai avut timp. Eu am ramas cu pata pusa pe insulitza ta. Si internetu deja l-am epuizat. Vin in zona Hamburg in mai si as vrea sa vin sa petrec o noapte si doua zile pe Sylt.
Ai putea te rog sa imi spui cum e vremea in mai? Nu poate fi tocmai de plaja serioasa, dar? E inceput de mai, luna florilor si ma gandesc ca toata casutele alea trebe sa fie pline de jardiniere.
Asa si sa trec la subiect. Imi dai si mie un link te rog cu hotelul familiei? Inteleg din postul tau ca e super fain sa vii cu trenul pe insula. Sezloangele alea stau acolo pur si simplu?
De unde inchierie sa ne dam o tura? Sunt in love cu ideea de Sylt in mai.
Te roooggg ai mila de rabdarea mea si mai da-mi linkuri sa ma hranesc spiritual pana atunci. Sper ca nu esti fully booked in mai?
Gaby
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
danangie spune:
Buna seara fetelor.
Iertati-mi indrazneala ca am intrat aici, dar vroiam sa va rog daca stiti sa-mi indicati vreo concesionarie de masini. Stiti sa cumpar o masina folosita. Nu noua. Eu pe net am gasit ceva dar nu da multe oferte. Fratele meu vrea sa-si cumpere. El se uita la Bmw(dat fiind ca Germania a mama lui), la volswagen si la opel vectra. Deci, fetele de prin sudul Germaniei(ca eu locuiesc in nordul Italiei si deci de un eventual salt pana in Germania mi-e usor), daca stiti adresa la concesionarii.....cu masini.....va rog daca puteti sa-mi dati un PM. Va multumesc
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
alayna spune:
Copiloi Helbi ,va multumesc.Mi-ati fost de ajutor.
Mi-am facut o idee,am adrese, nr de tel si fax.
O zi buna va doresc!
helbi spune:
quote:
Originally posted by danangie
Buna seara fetelor.
Iertati-mi indrazneala ca am intrat aici, dar vroiam sa va rog daca stiti sa-mi indicati vreo concesionarie de masini. Stiti sa cumpar o masina folosita. Nu noua. Eu pe net am gasit ceva dar nu da multe oferte. Fratele meu vrea sa-si cumpere. El se uita la Bmw(dat fiind ca Germania a mama lui), la volswagen si la opel vectra. Deci, fetele de prin sudul Germaniei(ca eu locuiesc in nordul Italiei si deci de un eventual salt pana in Germania mi-e usor), daca stiti adresa la concesionarii.....cu masini.....va rog daca puteti sa-mi dati un PM. Va multumesc
Ca sa va faceti o idee, uitati-va aici:
http://eng.autoscout24.com/index.asp?language=ger
http://www.mobile.de/cgi-bin/index_cgi.pl?sprache=1