Viata in Germania (33)
Raspunsuri - Pagina 9
danangie spune:
HELBI iti multumesc.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
Cat spune:
Salutare tuturor!
Am intrat si eu scurt sa va anunt ca am nascut pe 16.02. A venit pe lume Anna Lia (3080gr,51 cm)cu 3 saptamani inainte de termen si slava Domnului este sanatoasa, am trecut cu bine peste problemele din timpul sarcinii (infectia cu Ringelrötteln daca va mai amintiti).
Vreau sa va multumesc tuturor celor care m-ati incurajat atunci!
Aschiutza tare bine mi-a prins ce mi-ai povestit atunci, multumesc!
Alina sa stii ca am tot incercat in toamna/iarna sa te sun dar nu mi-a raspuns nimeni. Apoi s-au aglomerat si la mine toate si nu am mai intrat nici pe forum prea mult.
Cristina (tinatache) ma bucur mult pentru reusitele tale, felicitari si putere pentru mai departe!
Mamica dulce, imi pare rau pentru Marc, cate probleme ati avut si cat a indurat micutul. Sanatate multa si !
Noi suntem bine,ne acomodam cu noul program, Anna Lia e cumintica si tare papacioasa, acum am venit de la U3 si am crescut 2 cm de la nastere si avem 3770 gr.,iar Daria , surioara cea mare, a trecut de perioada cu gelozia si declara sus si tare ca o iubeste pe Anna mica.
Poze cu sunt la semnatura Anna Lia, daca vreti sa ne vedeti.
V-am pupat pe toate si va doresc o primavara frumoasa si insorita daca se poate !
Mai vin eu pe aici daca ma lasa copilele
tinatache spune:
Cat, sa-ti traiasca printesa sa sa fiti sanatosi toti 4! Mersi pt urari, azi vin chiar bine ca am o zi proasta. Tocmai am aflat ca aici au declarat Einstellungsstop, ceea ce inseamna ca pe o perioada... nu se stie cat, nu va mai fi angajat/preluat nimeni. Dar asta e, noi sa fim sanatosi ca o sa treaca si asta. Am multe de invatat si experienta o sa-mi prinda bine. Plus ca nu ma nimeni afara doar ca raman pe ZA.
pupici la bebelina! si la surioara si la parintii curajosi!
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
krysta spune:
Buna din nou, imi pare rau ca intru asa de rar, dar dupa ce am citit tot ce am putut de pe aici m-am mobilizat si tot am alergat prin tot felul de locuri, ca sa ma mai dumiresc ce am de facut pe aici. Oricum ajutorul vostru a fost inestimabi, am aflat multe lucruri interesante si deja am rezolvat cu gradinita Atenei, deocamdata cu un program scurt iar eu m-am inscris la "integration".
Un punct care ramane pt mine neelucidat este cel cu mancarea, ce e cu "bio"? Voi ce mancati, dar copii?
maraki spune:
Buna ziua fetele,
Cat sa iti traiasca printesa, sa fie sanatoasa, papacioasa si norocoasa
Fetelor va rog mult de tot, cele care stati in Munchen,am nevoie de nr. de la consulat, trebuie sa schimb pasaportul meu si al baiatului, expira amandoua in mai,oare cat timp dureaza pana scoatem altele noi si ce acte ne trebuiesc?Am cautat si am nr. vechi, va rog mult astept un raspuns
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Cat spune:
Multumesc mult de urari!
Maraki, uite nr de la Consulatul din München :089/553307 au 089/553308. Mai bine scrii un mail la rumaenische-muenchen@t-online.de, ti se raspunde repede. Eu asa am facut.
Am fost si noi saptamana trecuta la Consulat pentru certificatul de nastere romanesc al Annei Lia si pentru pasaport (dureaza cam 2-3 luni). Am fost placut impresionati de promptitudine si amabilitate.
Informatii mai gasesti si aici:
http://romanians-de.org/modules.php?name=News&file=print&sid=451
Sa-ti traiasca si tie baietelul si sa creasca mare, frumos si cuminte!
Bafta si sper sa te ajute informatiile!
,
narcisa spune:
Cat, sa va traiasca printesa si sa va bucurati de ea! Multa sanatate la toti patru!
Cristina, multa bafta si zile mai bune!
Fetelor am si eu o intrebare care aveti habar: Lego duplo(2-5) sint compatibile cu lego 4+ ?? Unele vinzatoare mi-au raspuns ca da altele ca nu. Stie careva?
narcisa
sfarsitoarea spune:
Krysta, o sa raspund aici ca s-ar putea ca PM-ul sa nu functioneze. Ti-am trimis un mesaj privat si nu stiu daca l-ai primit.
Produsele "bio" sunt produsele biologice. Se spune despre ele ca nu au adaos de chimicale, e-uri si pesticide. Eu am ales ca pana la 3 ani sa-i dau copilului sa manance numai "bio" si pot sa spun ca a fost o alegere buna. Dar asta depinde si de bugetul de care dispui. Nu trebuie sa cumperi neaparat de la "Reformahaus". Si magazinele "Plus", "Aldi", "Minimal" au asa ceva si nu sunt foarte scumpe.
Ramane valabila invitatia la o vizita in Frankfurt care o scrisesem pe PM.
Cat sa-ti traiasca omuletii. Si mai ales sa fie sanatosi.
Narcisa, eu stiu ca Lego duplo are piesele foarte mari, ca pentru 2 ani. Si ce am luat eu pentru fata mea, de la 4 ani in sus, are piese foarte mici.
Multa sanatate
tinatache spune:
quote:
Originally posted by narcisa
Cat, sa va traiasca printesa si sa va bucurati de ea! Multa sanatate la toti patru!
Cristina, multa bafta si zile mai bune!
Fetelor am si eu o intrebare care aveti habar: Lego duplo(2-5) sint compatibile cu lego 4+ ?? Unele vinzatoare mi-au raspuns ca da altele ca nu. Stie careva?
narcisa
nu, nu se potrivesc. mersi de urare:) o sa vina si alea...
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius