Viata in Germania (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Cat, felicitari ptr fetita! Multa sanatate la voi toti si rabdare! E o scumpa Anna Lia, sa va bucarati de ea si toate cele bune. Un si la Daria, sa nu se simta neglijata.
Tinatache, imi pare rau ca ramai la ZA, dar asa ai chance sa gasesti poate ceva mai bun. Tin pumnii incontinuare.
Salutari la toate fetele!!!

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krysta spune:

pentru sfarsitoarea: multumesc mult si de informatie si de invitatie, din pacate nu cred ca o pot onora, caci Atena (fetita mea) e la gradi pana la 12 si apoi imi ocupa toata ziua, poate doar intr-o sambata, cand pot sa o las cu sotul meu. Si in plus nu prea ma descurc prin Frankfurt caci nu am fost decat o singura data. Dar cine stie... oricum inca o data multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Multumim de raspunsuri, v-am intrebat pt. ca noi avem lego si mari si mici insa eu le-am primit de la cineva, din cele mici multe de tot in fel si chip, dar mari nu asa de multe; nu scrie pe alea mari decit LEGO si se potrivesc cu cele mici. Acum pt. ca se joaca amandoi vroiam sa le mai iau o galetusa duplo, eu inclin dupa forma sa cred ca sint duplo. Am comandat deja ieri la Amazon, poate vin miine, vedem surpriza.
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Buna seara de la München!

Cat ,sa-ti traiasca Anna Lia,sa creasca mare si sa fie sanatoasa!Ma bucur mult ca e totul bine,m-am uitat la poze si cea in care sunt amindoua fetitele e superba,recunosc ca si eu imi doresc inca un bb roz .Las'ca vorbim noi,iti mai trimit numarul pe pm,sper ca nu l-am gresit atunci dar eu am si cam avut probleme cu telefonul.

Narcisa,noi avem lego duplo o multime,am tot cumparat si primit dar stiu ca nu se potrivesc cu cele de la 4 ani(explorer parca le zice).Sa ne zici si noua !

Cineva cauta lapte condensat dulce,scuze ca nu stiu exact cine.Astazi am vazut ca este si de la Nestle(Milch Mädchen se cheama),special pt prajituri si alte turte .

Am si eu o mica-mare problema .In 10 zile e aniversarea fetitei mele si pt petrecere vrea un tort cu printese.Ati mai pomenit asa ceva?Cum sa-l fac,orice sfat e bine venit,imi cam storc creierii de citeva zile.
Am intrebat la cofetariile din zona mea si nu fac decoruri din zahar cu printese ci numai cu animalute.Eventual imi pot face tort cu poza lui Dornröschen dar am indoieli ca iese cum as vrea.
Aveti vreo idee pt mine?
Saru'mina!

Krysta ,bine ai venit!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna dimineata nemtoaice,
Alina si eu eram interesata de lapte, unde l-ai gasit?
Referitor la tort, de ce nu tragi un ochi la bucatarie la deserturile Nataliei sa vezi tortul Barbie?POate il faci pe acela.
Cat sa-ti traiasca fetele.
[b]peca[b] ce ai pregatit pana la urma?

O zi buna tuturor

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

a venit PRIMAVARAAAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alina, in primul rind sa va traiasca Marie si sa va aduca numai bucurii. Iti dau niste link-uri si poate te inspiri de-acolo. Eu de pe primul link i-am facut Biancai in ianuarie tortul Sponge Bob. Am urmat reteta si a iesit aproape la fel.

http://www.nickjr.com/food/cake_finder/index.jhtml

aici sunt pe categorii:

http://www.coolest-birthday-cakes.com/barbie-cake-pictures.html#Barbie25

http://www.birthdayexpress.com/bexpress/planning/BirthdayCakes.asp

Si ar mai fi pe culinar:

www.culinar.ro

In plus, stiu ca la gelateriile italiene fac torturi pe care pun poze cu printese, sau poza copilului....poti incerca si acolo........

Cat, sa-ti traiasac fetitele si sa va bucurati de ele.

Khrysta, bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cat multumesc mult pt. urari si raspuns Inca o data sa iti traiasca printesele, am vazut-o si pe Anna Lia, o dulceata de fetitascumpica foc
Pupici pt. fetele din Germania de cate ori am avut nevoie, m-ati ajutat multumesc mult de tot

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna fetelor,

unde gasesc si eu de cumparat leustean aici,ca m-am uitat cam in toate magazinele si nu am vazut.am pofte de fasole cu leustean

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by osna

buna fetelor,

unde gasesc si eu de cumparat leustean aici,ca m-am uitat cam in toate magazinele si nu am vazut.am pofte de fasole cu leustean

15+

Osna,
Eu am luat leustean uscat,ii spune "Liebstöckel".Gasesti pe la orice supermarket mai mare care are raion cu ierburi .E bun dar nu-i la fel de aromat cel proaspat,din R...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

alina multumesc de idee.eu credeam ca este in ghiveci ca patrunjelul sau mararul.maine cand mergem la cumparaturi ma uit si pe la ierburile uscate.

svetlana,15+

Mergi la inceput