Viata in Germania (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Tinatache: Cristina ma poti ajuta te rog cu linkul de la hotelul lu Vikinga? Vad ca raspuns nu primesc, emailurile nu stiu daca ajung si eu vreau sa imi fac rezervare pt mai.

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

Alina, o cunostinta de a mea a facut-o pe Alba ca Zapada in felul urmator: un blat de tort copt in forma speciala de silicon, cea cu gaura mica in mijloc. A pus o papusa in gaura din mijloc, a acoperit blatul cu crema de ciocolata (poate fi si ciocolata alba) si cu smarties si un fel de paste colorate in tuburi care se gasesc la Tengelman a ornat rochita si a acoperit bustul papusii. Si gata. Asa o sa fac si eu probabil.
Mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Osna, leustean se cheama aici Liebstöckel (cum a scris Alina) sau Maggikraut, poate gasesti la tarani la Bauernmarkt, ca eu de acolo am luat.
Pofte din astea am si eu, cu toate ca nu sint inca cu burtica (schade), sper ca te simti bine. Ti-e rau dimineata? Multa sanatate!!!

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

Himmelsduft ma simt foarte bine,dar din cand in cand ma mai apuca poftele de mancaruri ca in romania.bine ca am o sarcina usoara fara greturi si ,pot manca orice(chiar am o pofta de mancare de nu ma recunosc).

va doresc un week-end insorit si linistit.la mine este asa placut afara,imi vine sa ma mut pe balcon.

svetlana,15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Himmelsduft, iti tin pumnii cu burtica! Eu mai stau aici oricum cu jobul, poate se mai schimba ceva... mai vedem... optimista ca intotdeauna... iar daca nu, mergem mai departe:) Viata e prea scurta sa na amaram cu nimicuri, nu-i asa? :))

weekend placut! la noi e soareeee, mergem la plimbareeee

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor!
Mersi mult de tinut pumnii! Sint in perioada fertila si asa ca ne punem pe treaba si speram sa fie bine.
Tinatache, intradevar sint lucruri mult mai importante in viata decit lucrul, sanatatea e ce-a mai de pret.
Se pare ca la vine primavara, azi sint 11,4°C si soare, bun pentru suflet.
Va doresc un weekend placut si mult soare!!!

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi68 spune:

quote:
Originally posted by osna

buna fetelor,

unde gasesc si eu de cumparat leustean aici,ca m-am uitat cam in toate magazinele si nu am vazut.am pofte de fasole cu leustean

15+

Buna osna!

Leustean in ghiveci am vazut azi la Aldi.
Toate cele bune!
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krysta spune:

Am tot batut in lung si in lat Viata in Germania si tot nu am aflat ce ma interesa, asa ca va stresez cu intrebari de incepatoare, ce e cu kindergeldul, noua ne-au spus ca daca luam alocatia in Romania nu-l mai putem lua?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by krysta

Am tot batut in lung si in lat Viata in Germania si tot nu am aflat ce ma interesa, asa ca va stresez cu intrebari de incepatoare, ce e cu kindergeldul, noua ne-au spus ca daca luam alocatia in Romania nu-l mai putem lua?!

Renunta la alocatia din RO. Aici iei 154 euro/luna Kindergeld, in RO numai 210 000 parca..........sau pe-acolo........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Ma puteti ajuta?

Mergem in Ro cu masina si am vrea sa ramanem peste noapte la vreo pensiune.Stiti,prin Arad ceva serios?

Multumesc mult!

ps:eu am cumparat lapte condensat(gata fiert-caramelizat)de la un magazin rusesc.Am amestecat cu un pachet de unt si a iesit o crema excelenta cu gust de caramel pt.prajitura cu foi de napolitana.Crema este buna si pt.tort dar trebuie insiropat inainte.

pupiiici!

Mergi la inceput