Viata in Germania (33)
Raspunsuri - Pagina 5
osna spune:
se gasesc la real,la raionul de chestii din peste puse la borcan(nu la congelator),sunt roz , borcanul mare costa ~3,49 si pe borcan scrie parca TARAMAS.
sper sa le gasesti mai usor acum ca eu prima oara am cautat de mi-au iesit ochii.
14+
am vrut sa spun ca astea ce ti le-am descris eu sunt gata facute,numai sa le intinzi pe paine si sa le mananci.asa simple de facut acasa nici eu nu am gasit de cumparat.
Christel spune:
Fetele, ati gasit aici lapte condesat(cu zahar), cel de care vorbeste Natalia la bucatarie? Ca am inteles ca cel la cutie folosit la cafea nu este bun pentru retetele date de ea.
helbi spune:
quote:
Fetelor, cum le zice la icre si unde le pot gasi in supermarchet?Am fost la raionul de peste, erau tot felul de salati,dar nu icrele pe care le stiu eu.
Silvia
Se numesc Rogen si le gasesti (sau cel putin in Frankfurt asa e), uin Kleinmarkthalle. La noi vinerea si simbata aduc peste viu si acolo ai sanse, cind cumpara cineva sa ti le dea tie. Sau, am mai luat unele de la un peste congelat din Australia...au fost ok, dar tot alea proaspete sunt mai bune. In orice caz, nu el gasesti ep toate drumurile ca in RO. Turcii au ceva asemanator, Tamara sau ceva de genul asta, dar mie una nu mi-au placut.
tumpi spune:
quote:
Originally posted by silvia_popa
Fetelor, cum le zice la icre si unde le pot gasi in supermarchet?Am fost la raionul de peste, erau tot felul de salati,dar nu icrele pe care le stiu eu.
Silvia
nici eu nu am vazut icre prin magazine,e adevarat ca nici nu am cautat.oricum incearca de ex la EDEKA sa te uiti dupa Rogen,sau la un mag care sa aibe mai multe produse pe baza de peste
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
a venit PRIMAVARAAAAA
sfarsitoarea spune:
Am un ghiocel si doua branduse in curtea din spatele casei si ma declar super fericita. Eu si fata mea ne ducem la fiecare jumatate de ora sa mai aruncam un ochi la ele, sa fim sigure ca nu pleaca nicaieri.
Vine primavara, cu-alaiul ei de flori....
tumpi spune:
quote:
Originally posted by Christel
Fetele, ati gasit aici lapte condesat(cu zahar), cel de care vorbeste Natalia la bucatarie? Ca am inteles ca cel la cutie folosit la cafea nu este bun pentru retetele date de ea.
mie mi-a luat sotul odata un lapte condensat la cutie de metal,dar nu mai stiu de unde, parca era ceva cu un urs pe el,daca isi mai aduce aminte de unde l-a luat iti zic ca si eu sunt interesata.Nu-s sigura,dar parca la Tengelmann am zarit dar nu-s sigura 100%
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
a venit PRIMAVARAAAAA
osna spune:
quote:
Originally posted by Christel
Eu am gasit la Real icre, sunt in borcane mici si sunt de culoare roz.
christe,icrele sunt gata facute sau trebuie sa le pregatesti tu ca pe alea din romania??
14+
Porumbita spune:
narcisa, himmelsduft merci de explicatii; (ps- himmel, frumos calutul, al cui e ?); daconst eu sper sa ma numar printre cazurile fericite ;
sfarsitoarea, poate ne trimiti si noua o floricica... dc nu ingheata pe drum.. ca mie mi se pare ca primavara nu da nici un semn sa vina; m-am uitat pe net si vad ca si sapt viitoare tot 3-4 grade sunt (oricum mai bine ca sapt asta cand au fost -3, -2)
Himmelsduft spune:
Daconst,
in partea stanga sus e meniul, iar acolo scrie mai jos Profil personal, apesi acolo si mai departe vezi ce trebuie sa faci. In profilul personal la semnatura iti poti adauga ptr poze, daca scrii asa
poze asta daca ai la yahoo mail.
Daca nu reusesti asa sau daca nu ai mail la yahoo, atunci da un quote replay la mesajul meu sa vezi cum trebuie sa scrii. Sper ca am scris bine. Multa reusita!
Porumbita,
Leo e calul nostru, dar nu il tinem la noi acasa, ci la o pensiune de cai, ptr ca e mai bine asa sa fie linga alti cai. E un schmecher si pofticios (numai morcovi, mere si banane cred ca viseaza). Deoarece face in aprilie 19 ani nu mai mergem cu el la concursuri ci il avem ptr timpul nostru liber.
Tumpi,
laptele condensat de care zici tu la cutie se cheama Bärenmarke si el il cumpar de la Edeka. Il folosesc la cafea, inca nu am facut nimic dulce din el.
Fetelor, noi am avut azi soare si am fost la plimbare, cu toate ca a fost inca putin frig. Si eu ma pot lauda ca am ghiocei si crocusi infloriti in gradina, iar zambilele au scos capul, la fel narcisele si lalelele, dar inca nu au inflorit inca. Va trimit si voua cite o virtuala,
Himmelsduft
calut