Viata in Germania (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mersi,Himmelsduft,am reusit cu PM.Sa vad acum cu pozele ce se intimpla.Nu stiu inca cum sa salvez sa-mi apara la fiecare mesaj?La asta am scris ca si tine si sper sa mearga,dar pe viitor inca nu m-am prins.

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Acum fac test,sa nu ma injurati.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Christel, eu am vazut in Kaufland lapte condensat indulcit.Era o marca ruseasca, daca nu ma insel, ambalat intr-o cutie de metal.Era la raionul de lapte pentru cafea.

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Si la mannheim in sfarsit a venit primavara !!! Taman cand mi se termina si mie vacanta !

In alta ordine de idei, am si eu o intrebare, in special pentru cele care au cumparat cate ceva in regim de tax free si au obtinut TVA-ul zurueck...Eu am avut o tentativa, dar nu am primit nici un ban inapoi, pe motiv ca am viza in pasaport (era, cred, pe 6 luni....oricum , pe termen limitat, deci nu cu viza cum ca as locui definitiv in Germania).

Voi ce stiti? Exista vreo reglementare in acest sens? Recunosc ca eu nu m-am zbatut prea tare, cu toate ca mi s-a spus sa trimit hartiile in Germania sau mai stiu eu unde.....dar am renuntat, ca oricum nu se merita......

Danke schoen pentru eventuale raspunsuri!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alina, eu cu rezidenta permanenta aici nua m reusit sa iau TVA-ul la nimic. Prietena mea, in iarna, cu viza turistica si-a luat inapoi TVA-ul la tot ce a cumparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Sunt gata preparate.

quote:
Originally posted by osna

quote:
Originally posted by Christel

Eu am gasit la Real icre, sunt in borcane mici si sunt de culoare roz.

christe,icrele sunt gata facute sau trebuie sa le pregatesti tu ca pe alea din romania??

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Merci Camelia, o sa caut si acolo ca ma tot uit pe toate cutiile si nu contin zahar, dar daca zici ca era cutie ruseasca atunci sigur e bun, ca am inteles ca rusii il fac.

quote:
Originally posted by Camelia

Christel, eu am vazut in Kaufland lapte condensat indulcit.Era o marca ruseasca, daca nu ma insel, ambalat intr-o cutie de metal.Era la raionul de lapte pentru cafea.

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by helbi

Alina, eu cu rezidenta permanenta aici nua m reusit sa iau TVA-ul la nimic. Prietena mea, in iarna, cu viza turistica si-a luat inapoi TVA-ul la tot ce a cumparat.

Andreia

Mda....probabil ca asa-s reglementarile.....eu am viza de studiu, si probabil de aia nu am reusit.....

Asta e !

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Camelia, are dreptate, asa arata cutia de lapte condensat, ca sa stii ce sa cauti. Eu am luat de la Extra-Markt.
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

quote:
Originally posted by Himmelsduft

Peca: eu linga carnea de porc as servi Kartoffelrösti (cartofi razuiti, storsi la care se adauga ou si putina sare, apoi se frig pe ambele parti) cu Pfefferlinge (ciuperci) .................

mersi mult de idei ....am bagat la cap!

peca si niko(23 iulie '05)
_

Mergi la inceput