Bebelusi de iulie-august 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 9
truli-luli spune:
quote:
Originally posted by brianamica
Oricum, nu stiu ce sa mai cred.
Ana este tot racita. Deja de o luna ne chinuim cu muci, tuse si alte cele. Sunt absolut disperata !!!
Nu stiu ce are copilul asta al meu, insa cedez nervos. Nu e posibil ca dupa antibiotic, stat in spital, iar tratament ... sa nu se rezolve nimic. Nici macar nu am vaccinat copilul la 6 luni ( din cauza de raceala) iar acum are 7 luni si o saptamana si tot nu ne-a trecut !!!!
Colac peste pupaza, a mai spart si un dintisor,.. Acum avem 4! Asta e bine , dar imi este mila de ea saracuta ca le are pe toate.... si muci, si tuse, si dinti....
Eu nu ma mai vait ca nici nu se compara !! O sa imi revin eu pana la urma.
Cele care ati luat "batista bebelusului".... unde o pot gasi, si cam cat costa? Ca pompita deja nu mai face fata.
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos
Briana imi pare foarte rau ca inca e bolnavioara Ana ta scumpa si ca suferiti si voi alaturi de ea. Si Ana mea a fost racita dar acum i-a cam trecut. Sa iti spun cum a fost la noi, poate iti este de ajutor.
In primul rand Ana nu a luat antibiotice pt ca dr a spus ca e o viroza, si doar infectiile cu bacterii se trateaza cu antibiotice. In al doilea rand ea nu a facut febra. In conditiile astea tratamentul a fost asa: 5 zile Nurofen 2,5ml de 3 ori pe zi si Sinupret 8 picaturi de 3 ori pe zi.
Pt mucisori dr ne-a recomandat sa crestem umezeala din camera ei ca sa fluidifice secretiile si sa curga mai usor si sa ii facem baie cu mult abur pt acelasi motiv. In prima seara i-am urmat sfatul dar dupa baita imi venea sa ma dau cu capul de pereti. Vreo 3 ore Ana a plans si nu a mancat nimic pt ca nasul i se umplea instantneu dupa ce il curatam si saracuta nu reusea nici sa suga nici sa doarma Asa ca am renuntat la baita cateva zile. In camera am incercat sa pastrez umiditatea la un nivel la care sa nu i se usuce gatul pt ca noaptea respira pe gura. De asemenea i-am pus in patut o perna mare care sa o sustina inclinata la 30-40 de grade.(culcata la orizontala i se infunda nasul urgent)
In plus dr mi-a dat sa ii pun Colargol 1% cate o picatura in fiecare nara, dimineata si seara (usuca secretiile) si un preparat din ser fiziologic+hidrocortizon acetat+gentamicina (imi cer scuze daca gresesc denumirile dar asa descifrez eu de pe reteta) tot o picatura in fiecare nara de 3 ori pe zi.
Si Ana mea tuseste, dar mai mult dimineata si noaptea din cauza secretiilor care ii coboara din nas si ii irita gatul. Acum e o tuse productiva despre care dr mi-a spus ca va trece de la sine, odata cu mucozitatile.
Sper ca macar o parte din ce ti-am scris sa va fie de folos iar Ana sa se faca bine cat mai repede. micuta viteaza care cu atatea probleme a mai castigat si un dintisor Multa sanatate!
Cami si ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
andre_ea spune:
Buna dimineata!
Doamne, Anis, prin ce ati trecut! Sa dea Dumnezeu sa nu mai trebuiasca niciodata sa treceti prin asa ceva! Felicitari pentru dintisori si pentru statul in fundulet!
Anca, avem mult de lucrat la mama. Nu vrea si pace.
Diana, tocmai ce vroiam sa-ti zic sa tii cu baietelul de 1 an si 3 luni, ca sa fii de partea castigatorului.
Irina, supertare faza cu Ioana. N-a vrut sa-mi lase baiatul sa vorbeasca singur.
Acusor, noi l-am grabit pe Tudor sa se intoarca. Il tot trageam de o mana sa se intoarca. Nu stiu daca am facut bine. Cat despre abdomene: nebuniile lui ta-su. Stai linistita ca e bine Teo.
Ioana, . Nici cu voi nu mi-e rusine.
Briana, batista bebelusului costa 400.000. Si o gasesti la farmacia 2na. Sanatate multa!
Si noi tot asa cu mucisori. Am tot tras cu aspiratorul ala. Iese ceva, dar nu e mult si tot fornaie. Cred ca ii are in gat. Abia astept sa ajung la dr. Aseara avea temp. 37.9, dimineata 37.5. E rau?
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
truli-luli spune:
Briana am uitat sa precizez un lucru important. Diagnosticul Anei a fost rinofaringita acuta.
Si noi am folosit batista bebelusului pt ca pompita nu mai facea deloc fata. Eu am cumparat-o de la farmacia 2NA din spatele mag Unirea. In dec 2005 costa 270.00lei ...vechi.
Cami si ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
anis spune:
Mai fetelor aveti grija cu tusea, mucisorii.Ingrid de ex, tuseste f sec de vreo 5-6 ori pe zi si asta acum dupa tratament ca inainte nu tusea..In spital majoritatea copiilor tuseau productiv.Noi am fost asa la inceput , la debutul boalei sa zic asa, in noaptea aia a facut spasm , de aici respiratia suieratoare ,ca altfel ziceam ca e o simpla raceala.
Nu vreau sa sperii pe nimeni,dar sfatuiesc mamicile sa faca un consult, sa se asigure ca e o simpla raceala.E f important, mai tarziu sunt si f multe complicatii si tratament mai lung ca zile.Cum se zice, paza buna, pazeste primejdia rea.Daca Ingrid nu facea spasm bronhopulmonar (respiratia aia suieratoare si de abia putea sa respire)...ziceam ca e o simpla raceala...Spitalele sunt full pe tema asta
Batista bebelusului, se poate comanda aici pe site, e un chenar pe partea dreapta.Mie mi-a venit in acceasi zi.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
deny_82 spune:
Buna !
Aseara s-a stins din viata Laura Stoica impreuna cu logodnicul ei....Cate tragedii s-au intamplat in ultima vreme...Nu-mi vine sa cred ca s-au dus....Pacat!Era asa fericita ...ca urma sa aibe un copil..si toate visele lor s-au spulberat intr-o fractiune de sec...Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!!!Deny si David-Andrei 02 august 2005
anis spune:
Voi cum dati fierul hausmann?? Ca n-am reusit f bine sa ii dau direct in gura picaturile...
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
corbioana spune:
Acusor, Anda va multumesc
Anis multa sanatate si refacere grabnica micutei Ingrid si tie la fel, liniste si sanatate!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
corbioana spune:
Anis daca nu reusesti sa=-i dai pic. de Fe direct in gurita pune-i-le intr-o lingurita cu putina apa sau cum fac eu, in sucul de fructe, mie mi l-a recomandat asa pt ca are o absortie buna in sucul de fructe. Succes!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
anis spune:
SA va povestesc un pic si de personalul din spital si ce am mai vazut pe acolo.
Personalul e sub orice criticaaaaaaa.Nu stiu cum ca femeie poti deveni asa de piatra ,mai ales cu copii.Se purtau urat..ce sa mai zic si proaste, fumau pe hol...cand copii de la cateva zile , pana la 3 ani erau cu probleme pulmonare.E..era s-o bat pe respectiva.Bineinteles ca am cotizat incontinuu, ca micutza mea sa fie tratata bine..de parca nu asta le era meseria.Cand dormeai ele tranteau usile, vorbeau tare,asta noaptea, sau veneau pe la tine sa te intrebe de jucarii e incredibil.Plus razboiul dintre ele, alea tinere si alea batrane.O sa radeti..eu refuzau infirmierele batrane...am avut scandal mare.Pai cum naibii sa nu le refuzi cand vezi ca ele puneau o branula intr-o ora,de era sa dea copilul ala in convulsii.Lui Ingrid i-a pus-o una mai tanara si a tinat 6 z, si mai tinea.
Deci, nu stiu cum draqu sunt angajate niste scroafe ca sa aibe grija de copii..nu cunsoc criteriul.Sa va zic ca era acolo un copil abandonat ,avea 6 luni, baietel..frumusel ,cuminte.Mama mia, il luam ca pe o carpa sa-l schimbe..de gat..nu pot sa va descrii...la cateva am vazut o fata umana..e incredibil, credeti-ma.
Pe de alta partea mame proste cat cuprinde, sau dumnezeu da copii cui nu trebuie.Una avea un copil de 4 luni si nu-i facuse baie de cand il nascuse, alta i-a dat copilului cola la 1 an si 1 luna..era pe perfuzii, alta cu un copil de 3 ani jumate, ii dadea inca biberon, il legana pe picoare si ii dadea in fiecare zi o ciocolata intrega...de urla ala toata ziua..si o batea pe masa cu picioarele.Alta lega copilul pana il ametea saracul...asta tot timpul..ca sa poata sa se duca ea sa fumeze...imi vine rau ce am vazut..