Bebelusi de iulie-august 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Emaaimee, cum nu sunt unii peste altii? adica atunci cind stringe dintisorii ramine gol intre cei de sus si cei de jos? asta se numeste ocluzie deschisa si tranzitoriu o au toti bebeii. abia cind eruptia se incheie se poate evalua. daca are tendinta asta,e bine sa nu o lasi dupa virsta de 2 ani sa suga degetul, patura, suzeta si ocluzia se poate inchide spontan. daca nu, se fac niste aparate ortodontice mobile care dau rezultate partiale si inconstante la virsta prescolara, important fiind cind ies dintii permanenti sa fie supravegheati si ghidati in ocluzie corecta. deci acum nu poti sa faci altceva decit sa speri ca nu e cazul. ai inteles ceva?

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Oricum, nu stiu ce sa mai cred.

Ana este tot racita. Deja de o luna ne chinuim cu muci, tuse si alte cele. Sunt absolut disperata !!!

Nu stiu ce are copilul asta al meu, insa cedez nervos. Nu e posibil ca dupa antibiotic, stat in spital, iar tratament ... sa nu se rezolve nimic. Nici macar nu am vaccinat copilul la 6 luni ( din cauza de raceala) iar acum are 7 luni si o saptamana si tot nu ne-a trecut !!!!

Colac peste pupaza, a mai spart si un dintisor,.. Acum avem 4! Asta e bine , dar imi este mila de ea saracuta ca le are pe toate.... si muci, si tuse, si dinti....

Eu nu ma mai vait ca nici nu se compara !! O sa imi revin eu pana la urma.

Cele care ati luat "batista bebelusului".... unde o pot gasi, si cam cat costa? Ca pompita deja nu mai face fata.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Corbioana, ma bucur SINCER ca ai gasit verigheta !!

Laura, e beton filmuletul !!! Pupici de la 3 fete pentru Alex ( na' ca m-am bagat si eu repede la pupaturi )

Dede, multa multa sanatate mamei. Nu cred ca ajuta, insa si mama si soacra mea au osteoporoza. La mama insa, din fericire nu este atat de avansata. A avut grija de ea de cum a aflat. Si e important ! Oricum va tinem pumnii sa nu mai aveti dureri !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Anis, bine ai revenit acasa, sper ca Ingrid este bine acum. Pupici multi la fetele noastre dragi!!!!

Laura, l-amvazut pe Alex, este tare frumusel, si lungan!!! Avem si noi scaun Chicco Polly si Ioana este tare micutza in scaun... acum ca l-am vazut pe Alex cum ocupa tot scaunul...

Ioana, ma bucur tare mult ca ai gasit verigheta, cred ca ar fi bine sa o stramtezi ca sa nu o mai pierzi!!!

Andreea, l-am vazut pe Tudor cel voinic, tare mult mi-a placut de el, este un frumos!!! Imi place tare mult cum se ridica el cand este tinut de picioruse, o sa incerc si eu cu Ioana chestia asta... ea se ridica dor putin si oricum nu stam inca in fundulet. A fost frumos ca am pus filmuletul, Tudor al tau gangurea de mama focului iar Ioana a inceput si ea sa vorbeasca cu Tudor... a fost tare faza!!!

Am auzit si eu de Laura Stoica, Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti trei, ea, bebelusul din burtica si sotul ei... foarte trist!!!

Gagici, maine merg sa-l iau pe Radu de la aeroport!!!! YUPYYYY!!!!!!!
Acu' fug sa spal masina, sa o pregatesc de drum. Va pupam cu mult drag,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Fetelor ce este [blue]HUMANA BABY WASSER????? WASSER CE INSEAMNA IN GERMANA?

Briana[/blue], batista bebelusului o gasesti la farmacia 2NA de la Unirea si costa 350.000 lei parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Monica, wasser inseamna apa. Nu stiu ce mai fac astia de la Humana la apa. Eu i-am facut cu apa normala lui Teo cerealele de la Humana. Deci, stai fara grija, ca nu pateste nimic daca faci cu apa romaneasca .

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Briana multumesc frumos si iti tin pumnii sa se faca bine mica ta printesa cat mai repede, sa nu mai aveti probleme, doamne ajuta!
Irina mutlumesc frumos, asa ar cam trebui, daca nu o port pe degetul mijlociu si cand mi se mai umfla mana o schimb pe inelar unde-i sade ei bine.
Monica nu stiu ce reprezinta produsul de care spui, insa stiu ca in germ. wasser inseamna apa.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Corbioana, multumim de aprecieri . Ma bucur ca ti-ai gasit verigheta.

Andre_ea, l-am vazut si eu pe vanjosul Tudor. Teo de-abia la 5 luni a inceput sa se rostogoleasca. Nu mai zic, de abdomene. Nici nu stie ce aia.

Irina, ma bucur ca-ti vine Radu acasa! Cred ca de-abia astepti ziua de maine!

Am vazut si eu aseara stirea despre Laura Stoica. Nu-mi vine sa cred ca s-a dus. Mai ales ca era insarcinata. Tu mergi regulamentar si vine un nebun ca asta si te omoara. Of, Doamne!

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna dimineata,
Asa, INGRID e f bine, mai tuseste un pic, am inteles ca va disparea de tot in 2 sapt.Apetitul la mancare e la fel ,e f bun.A vrut doar vreo 3 z numai lapte cand a inceput tratamentul cu antibiotice.
Acum nu mai i-a nimik,doar Fe,vigantol si Ribomunyl(pt imunizare).Pt fetele cunascatoare, a luat ampicilina si gentamicina si dexa(3z) , si aerosoli cu adrenalina din 6 in 6 ore.Doamne ce chin sa scoli copilul din 6 in 6 ore..off.
Mie Ingrid mi s-a sculat azi la 6 saracutza, aveam aersoli..off.In schimb am cazut ca late amandoua..am dormit de la 10 seara, pana acum la 9.Ea s-a trezit la 4 sa pape si la 6 din obisnuita de spital.

Ce sa va mai zic..A suportat f greu spitalul in primele 3 zile..a plans la branula, aerosli, etc.Eu am piciorele vinete de la patul din spital, noroc ca era o dr ffff buna pediatra.Nu vorbesc de mizeria din spital, tigani, gandaci....pana si la rezerve erau pline de cioroi...Eu am vrut sa ma mut, dar nu mai era acolo dr asta..asa ca am ales in functie de dr.Am reusit totusi sa fim doar 2 in salon, saru-mana doamnei dr. Seara trageam patul de langa perete ,ca nu cumva sa ma trezesc cu gandacii in pat....In patut la Ingrid n-aveam cum sa ajunga ,slava Domnului.
Am suportat f greu s-o vad acolo...la cat o ingrijesc eu..si conditii etc...dar ce sa-i faci..a luat de afara.
cu cateva zile ii curgea nasul ,si eram mai infundat si din cand in acnd stranuta.ATat.In noaptea cu pricina, a respirat f greu,pana a inceput sa suiere.Am sunat dr la 4 si mi-a zis sa ma duc de urgenta la spital..ii era frica sa nu i se astupe caile respiratorii.Diagnosticul pus, viroza respiratorie cu complicatii pulmonare anume bronsiolita.Off , bine ca a trecut.Nu doresc nici unei mamice sa ajunga sa-si vada puiul bolnav.

CAt despre mine sunt la limita limitelor..daca mai exista asa ceva.Am ajuns la concluzia ca eu nu am cum sa stau linistita.Doamne Doamne mai intai mi-a probat rabdarea in a ramane insarcinata(am ramas dupa 5 ani si prin FIV, neavand ncici unul din noi nimik dpdv medical) acum asta..asta e...tac ,ca ma pufneste plansul

Despre noi, STAM F BINE IN FUND (in spital am descoperit) si avem 6DINTISORI (i-a iesit in spital).

Tin sa multumesc mai special fetelor :DEDE (sanatate mamei),DIANA, Brianamica,Ella2000, si valcampan...mi-au mers la sufletele urarile voastre (mi le-a spus Mirela) si celorlate fete pt urari.

Imi pare tare rau ,pt tragedia Laurei Stoica...ce destin ..off

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Bun venit acasa Ingrid si Anis! micutei sa nu mai treaca niciodata prin asa ceva!

Ioana-ma bucur ca ai gasit verigheta,de acum s-o porti pe un deget pe care-ti vine bine! Si eu am fost stresata tot timpul cu verigheta,pt. ca mi-e larga si mai ales iarna cand port manusi,eram atenta sa nu-mi scape!

Eu sunt intr-o continua oboseala,dupa ce de 8 martie am fost la restaurant cu nasii si prieteni si am dantuit si ne-am simtit bine,nu-mi mai revin,iar Praslea al meu ieri a dormit toata ziua doar o ora,in 2 reprize de jum. de ora!
Aseara imi propusesem sa ma culc devreme ,dar dupa ce am vazut stirile cu Laura,mi-a pierit tot cheful de somn,abia am adormit in jur de 1 fara ceva.
D-zeu sa-i odihneasca in pace!

Mergi la inceput