Bebelusi de iulie-august 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Ella sper ca fetele noastre sa se faca repede bine.
Ma duc si eu sa ma culc pana nu se trezeste fata.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Andreea-un scump baiatul nostru,mai aveti de lucrat la ma-maam priceput ca nu e acum in sfarsit
Ella&Dede-sanatate fetelor!
fata mea a dormit aseara de la 7 pana la 1 fara 20 fara sa se trezeasca,de s-ar repeta si acum
fug la nani.
noapte buna&

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Brendon (aricel), felicitari pt. primul dintisor! Ce frumos ca mergeti in 4 labute ! Noi ne urnim greu .

Beby, felicitari Biancai pt. cei 3 dintisori buclucasi! In legatura cu problema ta, mergi neaparat la un ginecolog, probabil ai dereglare hormonala si ai facut o metroragie, se intampla multor mamici dupa nastere, am patit-o si eu si inca sunt sub tratament.... Sanatate multa!

Laura, intr-adevar, Baby Expo se tine saptamana viitoare, asa cum e anuntat pe site-ul lor.

Andre_ea, am vazut funduletul grasan . Si face si abdomene ... Ne-am hotarat, daca ajungem la ora voastra, va tinem pumnii .

Ioana, ma bucur ca ti-ai gasit verigheta!

Emaaimee, si ce i-ai cumparat frumoasei?

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beby spune:

ancutzathree ,am facut si doua teste de sarcina si au iesit negative.deci inca nu stiu care e cauza,poate m-am dereglattrebuie sa merg inainte de luna mai la control,pot doar la urgenta.
emaaimee,multumesc de urare pentru dintisor,stiu si eu ca este o problema,dar ce sa fac daca mi-au dat sa merg la consultatie pe 5 mai.Vorba sotului ,cine stie cu ce te mai alegi(se refera la chisturi)am avut unul de 3cm inainte de nastere.o sa merg la urgenta,altfel nu ma baga in seama.multumesc de sfat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetelor, am aflat si eu de Laura Stoica......era in masina cu viitorul sot, asteptau si un bebe in septembrie...s-au dus toti trei......Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beby spune:

diana mirela,sper sa nu fie ceva grav.in ce consta tratamentul pe care il iei? si la tine sa intamplat sa nu-ti vina o luna ciclu?acum am ,pot merge asa la control?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

quote:
Originally posted by laura_barb

AniS si Ingrid, sa aveti parte de multa sanatate! Si de multa dragoste! Si uite, un pupic de la noi!

Daca aveti timp, www.dropshots.com/laurastan" target="_blank">aici e un filmulet cu Alexandru. Tuica era veritabila. Numai bautul a fost actorie.

Laura cu bebe Alex
Sunt atat de mare!

super filmul! sa-ti traiasca frumosul cascador!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

Anis & Ingrid, bine ati venit acasa multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Diana-Mirela, ai ceva noutati pentru noi ?

Ca oficial ar trebui sa aflu Luni.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Kasi, Mamini, Anca, Andreea, Ella, Diana va multumesc mult, chiar e o mare bucurie pt mine ca am gasit-o , pt valoarea ei sentimentala nu de alta. Oricum nu ma mai asteptam.
Dede multumesc mult si multa sanatate mamei tale Si mama are osteoporoza, nu grad mare dar oricum se pare ca f. multe femei fac din pacate.
Laura am vazut filmulteul cu tuica e misto de tot heheheheeeSimpatic tare Alexu.
Am vazut poze cu Teo si Tudor (acusor si Andreea) sunt doi baietei de baietei tareee frumusei si noi!!!

Am vazut si eu stirea cu Laura Stoica aseara, mi se pare cumplit o femeie tanara, un cuplu, in prag de casatorie si un bebe in asteptare ce cumplita e viata asta uneori. Imi placea f mult vocea ei. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput