Bebelusi de iulie-august 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

quote:
Originally posted by hristina

quote:
Originally posted by ancutzathree

of , fetelor,inca o tragedie! a murit Laura Stoica intr-un accident de masina....si era insarcinata

anca @ alex.bb

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze
...incep sa intzeleg ca nu-ntzeleg nimic...
pavel stratan

Pe bune? Doamne! E groaznic! Nu m-am uitat deloc la stiri cu atatea meciuri azi! Unde ai vazut? Cum s-a intamplat?

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

am aflat de la " discutzii generale" si scrie si pe OTV
...cica conducea un cielo si s-a rasturnat de cateva ori,medicii nu au mai avut ce sa-i faca decat sa constate decesul

anca @ alex.bb

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze
...incep sa intzeleg ca nu-ntzeleg nimic...
pavel stratan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Gabi-felicitari pt dinte
Andreea-f frumo pozele, de la Oana care btw are si ea gropita tot in obrazul stang,mostenire de la tati.el chiar doarme in scaunul de masa?ce scump.si sa se face bine mucosul mic.dra noastra are bazdaci si la nani de seara tot ca in timpul zilei a facut,la vreme de nani o gaseste intorsul pe burta,dar insista mult.ma plicitsesc sa o tot intorc si sa ii zic ca e vreme de nani.vad ca acum macar a adormit,ca azi ioc acasa,la plimbare a tras o ora macar.
mamini-parca Oana are,din pacate,defectul meu nu sunt dintii unii peste altiide cand pot sa o duc la dentist?sa o vada si apoi tratament?mersic mult daca vezi intrebarea si ai timp sa imi raspunzi

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Bravo Bianca-bebi pt dintisor.eu as zice sa te duci la dr pt problema ta,nu sta ca nu e de glumit.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_barb spune:

Dumnezeu sa odihneasca in pace cele trei suflete ...
Ma rog pentru ei.

Mergi la inceput

Ioana-ma bucur tare mult ca ai gasit-o.
Lia-felicitari pt progresele Giei.
Dumnezeu sa o odihneasca pe saraca Laura si pe bb

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beby spune:

DUMNEZEU SA O IERTE!Nu-mi vine sa cred ca a murit,am vazut-o acum cateva zile ,la emisiunea lui Teo.Era atat de fericita ,si spunea ca se simte implinita pe toate planurile.Sunt socata ,nu pot sa credCe fel este si viata asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Ce durere... ce cumplit!!!! am vazut la stiri tragedia!
chiar vazusem in urma cu cateva zile o emisiune cu Laura si Cristian ...era asa de fericita ca era insarcinata... si sotul ei radia.... Dumnezeu sa-i odihneasca!!!!!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, ma bucur ca v-au placut pozele noastre. Nu anuntasem pentru ca mai am de pus. Doar ca sunt cam lenesa. Pana mai reusesc sa pun poze, ia uitati ce filmulete avem: www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank">aici .Ultimul e prost filmat de mine, dar se aude .

Cuscra, concursul nu e maine, e vinerea viitoare. Mai avem timp sa ne antrenam. Multumim pentru incurajari.
Ioana, ma bucur ca ai gasit verigheta.
Dede, ma bucur ca nu e asa grav mama ta. Sanatate multa!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Anis, ma bucur ca ati ajuns acasa!!!
Corbioana, bravo! ti-am spus ca o gasesti cand nu te astepti! multumesc ca te-ai gandit la noi!
Simona???

Dede si Diana pediatra a scris " rinofaringita acuta" si apoi " eruptie dentara" cam aceleasi med. le dam si noi ( dar la distanta de cateva ore bune) + pic cu biseptol. sper ca aceasta noapte sa fie mai linistita si sa nu mai faca febra.

A inceput sa planga deci ... pupici!

Ella si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Off! Ce tragedie! O vazusem de curand la TV. Si era si insarcinata. Nu e drept!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput