Bebelusi de iulie-august 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 5
mamini spune:
Anis, bine ati venit acasa! toata lumea a fost cu gindul la Ingrid si la tine zilele astea! ai grija de tine si odihneste-te si tu cit poti!
Dede, sanatate mamicii tale!
Ioana, ma bucur pt tine!
bafta mare fetelor miine cu bebeii la concurs!
M
beby spune:
tot eu sunt! dar de data asta problema sunt eu!!! am nevoie de un sfat^poate ca ce mi se intampla mie,sa mai intamplat la vreuna din voi.am nascut dupa cum am mai spus pe 25 iulie 2005,primul ciclu mi-a venit pe data de 18 decembrie 2005,si m-a tinut 5 zile.luna urmatoare adica ianuarie 2006,tot pe 18 mi-a venit,dar de data a tinut 13 zile.luna februarie pauza,nu mi-a venit deloc.mi-a venit acum in martie pe 8.ce se intampla?am nevoie de un raspunsvi sa intamplat si voua asa ceva?am uitat sa precizez ca am folosit pilule,dar le-am oprit in luna ianuarie,pentru ca m-am speriat ca ciclul meu nu se mai oprea,aveam dureri de cap,ameteli,si picioarele mele se umflau.odata cu incetarea pilulelor,au incetat si durerile de cap.oare de ce in luna februarie nu am avut ciclu,poate ca sa datorat faptului,ca in luna ianuarie m-a tinut aproape doua saptamani?....sper ca m-am facut inteleasa cat de cat !
laura_barb spune:
Buna seara,
Sunt incantata ca v-a placut filmuletul cu Alex. Are 72cm, l-am masurat la pragul usii, nu stiu daca e chiar inaltimea corecta. Am incercat sa-l masor si cu doua carti puse la extremitati, dar nu are stare.
Maine e concursul la BabyExpo? Uite ce scrie pe site: "Actiunea se deruleaza pe perioada celor 3 zile dupa cum urmeaza :
- Vineri, 17 Martie : orele 11.30 si 15.30
- Sambata, 18 Martie : orele 11.30 si 15.30
- Duminica, 19 Martie : orele 11.30"
Eu imi facusem program pt. vineri 17 ...
delia grozav spune:
Bine ai venit Ingrid acasa. Anisti-am mai spus nu poti si nici nu e bine sa o izolezi intr-un glob de sticla. Stiu ca te-ai speriat tare dar iesiti linistite la plimbare dupa ce ii trece, trebuie sa se caleasca fetita. Dar persoane bolnave intr-adevar nu au ce cauta in vizita la copii sub doi ani.
Lia bravo pentru performantele fetei.
Ioanasi eu ma bucur ca ti-ai gasit verigheta.
Ella2000si noi ne-am ales cu febra si mucisori si stranuturi intre doi dintisori. Si nu papam prea bine si suntem maraite. Eu ii dau Nurofen, Paracetamol supozitoare si Vibrocil, asta cam greu ca nu ma lasa, si ii scot mucisorii cu aspiratorul.
Explicatia e ca atunci cand ies dintisorii le scade imunitatea si se racesc mai usor. Deci febra are legatura cu dintisorii dar mai trebuie sa fie si altceva. Sper ca te-a linistit pediatra si sunteti mai bine.
Multumesc pentru gandurile bune pentru mama mea. Are hernie de disc si suntem bucoroase si ea si eu ca ne gandeam la ceva mult mai rau si ne-a speriat si radioloaga care i-a facut radiografiile. Are si osteoporoza dar de acum stie ce are de facut si sper sa isi revina.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
deny_82 spune:
Buna!
Anis ,bine ati venit acasa!!! multi lui Ingrid...Deny si David-Andrei 02 august 2005
emaaimee spune:
Bine ati venit acasa,anis&Ingrid
Dede-sper sa se faca bine mama ta.
Ella-nu stiu ce faci, in general vorbind,daca ramai,eu ma voi stradui sa nu raman devreme
Cuscra-am primit niste cupoane pt un magazin si bineinteles ca am zburat sa vad ca pot sa cumpar.normal ca ghicesti cui adica ai pus poze noi si eu nu stiu?succes maine la concurs
Laura-l-am vazut si pe Alex,e un scump
am vazut ca sunt smilies noi:;;;-asta nu apare,ce pacat;; smotru ce misto-parca astea ar fi.
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
ancutzathree spune:
of , fetelor,inca o tragedie! a murit Laura Stoica intr-un accident de masina....si era insarcinata
anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze
pavel stratan
hristina spune:
quote:
Originally posted by ancutzathree
of , fetelor,inca o tragedie! a murit Laura Stoica intr-un accident de masina....si era insarcinata
anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
Poze...incep sa intzeleg ca nu-ntzeleg nimic...
pavel stratan
Pe bune? Doamne! E groaznic! Nu m-am uitat deloc la stiri cu atatea meciuri azi! Unde ai vazut? Cum s-a intamplat?
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
ancutzathree spune:
quote:
Originally posted by beby
tot eu sunt! dar de data asta problema sunt eu!!! am nevoie de un sfat^poate ca ce mi se intampla mie,sa mai intamplat la vreuna din voi.am nascut dupa cum am mai spus pe 25 iulie 2005,primul ciclu mi-a venit pe data de 18 decembrie 2005,si m-a tinut 5 zile.luna urmatoare adica ianuarie 2006,tot pe 18 mi-a venit,dar de data a tinut 13 zile.luna februarie pauza,nu mi-a venit deloc.mi-a venit acum in martie pe 8.ce se intampla?am nevoie de un raspunsvi sa intamplat si voua asa ceva?am uitat sa precizez ca am folosit pilule,dar le-am oprit in luna ianuarie,pentru ca m-am speriat ca ciclul meu nu se mai oprea,aveam dureri de cap,ameteli,si picioarele mele se umflau.odata cu incetarea pilulelor,au incetat si durerile de cap.oare de ce in luna februarie nu am avut ciclu,poate ca sa datorat faptului,ca in luna ianuarie m-a tinut aproape doua saptamani?....sper ca m-am facut inteleasa cat de cat !
beby
si eu am patzit la fel,in ianuarie nu mi-a venit,desi eu nu am luat pastile,eu nu mi-am facut griji,am pus pe seama dereglarilor hormonale, care nu ma mir ca apar,pe baza de oboseala,stres...mi-am facut alte griji inainte sa fac un test sarcina
anca @ alex.bb
Poze
pavel stratan
hristina spune:
quote:
Originally posted by hristinaquote:
Originally posted by ancutzathree
anca @ alex.bb
Poze...incep sa intzeleg ca nu-ntzeleg nimic...
pavel stratan
Pe bune? Doamne! E groaznic! Nu m-am uitat deloc la stiri cu atatea meciuri azi! Unde ai vazut? Cum s-a intamplat?
Acum am vazut si eu la Realitatea! Sa-i fie tarana usoara! Sa se odihneasca in pace!