Bebelusi de iulie-august 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

I-am dat fierul cu lingurita..adineaori a vomitat tot ce a mancat.E de la el nu??
Si mancase asa bine...offf

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Anis eu ii dadeam 12 pic/zi de Fe Haussman pe care le puneam in lingurita (cate 6 picaturi intr-o lingurita, ca 12 erau cam multe si le scuipa din gurita). Am avut noroc ca ii placea gustul si era chiar incantata cand numaram picaturile de fe.

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Monica APA, daca nu ti-a raspuns pana scriu eu si altcineva.

Fetelor, daca aveti timp va rog intrati aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70903
poate imi dati o idee... ca sa vedeti cu ce imi bat eu capul de casnica.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Mi-a vomat iar...ii dadusem de mancare iar.Am sunat dr sin spital.Mi-a zis ca e de la fe..si sa o las in pace pana pe marti...ca sa mai treaca si din efectul medicamentelor, antibiotice etc.
Ma speriasem..ma gandeam ca cine stie ce a mai luat.Dar vb dr, am stat cu o fata f curata, cu o fetita f draguta si curata...deci nu avea cum.

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by mamini

Emaaimee, cum nu sunt unii peste altii? adica atunci cind stringe dintisorii ramine gol intre cei de sus si cei de jos? asta se numeste ocluzie deschisa si tranzitoriu o au toti bebeii. abia cind eruptia se incheie se poate evalua. daca are tendinta asta,e bine sa nu o lasi dupa virsta de 2 ani sa suga degetul, patura, suzeta si ocluzia se poate inchide spontan. daca nu, se fac niste aparate ortodontice mobile care dau rezultate partiale si inconstante la virsta prescolara, important fiind cind ies dintii permanenti sa fie supravegheati si ghidati in ocluzie corecta. deci acum nu poti sa faci altceva decit sa speri ca nu e cazul. ai inteles ceva?

M

mersi mult de raspuns.
insa nu am explicat eu bine.dintii mei nu calca unii peste altii cum trebuie,ci in pic intr-o parte.de vina pare sa fie maxilarul care e stramb.la fel parca se vede si la fata:incisivii centrali superiori nu sunt peste cei inferiori,ci putin intr-o parte mai mult spre incisivul lateral inferior drept.exact ca la mine.sa astept intai sa ii iasa toti dintii,cred, apoi sa mergem la dintzar?la fel trebuie sa nu o las sa suga suzeta,deget,etc.?

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

quote:
emaaimee,multumesc de urare pentru dintisor,stiu si eu ca este o problema,dar ce sa fac daca mi-au dat sa merg la consultatie pe 5 mai.Vorba sotului ,cine stie cu ce te mai alegi(se refera la chisturi)am avut unul de 3cm inainte de nastere.o sa merg la urgenta,altfel nu ma baga in seama.multumesc de sfat

beby

du-te la urgenta si exagereaza un pic,eu asa faca ca si aici e acelasi sistem.pe mine chiar un dr(femeie) m-a invatat sa fac asa,deci si irlandezi tot asa fac.multa sanatate.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Se pare ca vb degeaba pe aici..fiecare il doare de alte chestii pe aici,mai mult sau mai putin importante...normal pana nu treci prin ceva grav nu stii cum e.Eu una sunt f speriata.
Va las sa vb de ale voastre..

Dede, iti multumesc tare mult pt telf dat cand eram in spital..mi-a prins tare bine .
Si tie Monica-Elena, si valcampan ,brianamica si truli-luli..care avand experiente ,off din astea ati stiut prin ce am trecut..va pupam
Pupici si pt restul fetelor care s-au gandit la noi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Anis nu te supara. te intelegemca esti speriata.
Eu nu am raspuns pentru ca ti-ai dat tu seama ca e del fier.
Si eu zic sa o lasi cateva zile ca acum e bulversata de la medicamente.

Anemia care i s-a diagnosticat acuma este o anemie intrainfectioasa, adivca datorita infectiei nu datorita carentei din alimentatie a fierului si o sa isi revina repede la normal, ca ea papa bine.

In plus eu iti sugerez sa iei niste pliculete de Biotics si sa ii pui in papa desi se recomanda sa il pui in lapte.
Asta o sa ii refaca flora intestinala.
Daca vrei mai intreaba si alt medic dar nu are ce sa ii faca decat bine.

Medeea ia fierul fara mari probleme desi trebuie sa o prind cu gura deschisa sa ii bag repede lingurita in gura, dar ea nu a vomat niciodata nimic.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

anis- bine ati venit acasa si multa sanatate.si eu zic sa nu fii suparata.te inteleg,e normal sa fii speriata,oricare mama ar fi fost daca i s-ar fi intamplat asa ceva.numai gandul ne da fiori reci...plus nu avem de unde sa stim sigur de ce a vomitat Ingrid,cel mai bine tot tu iti dai seama ca mama.bine ca ai sunat dr.nu pot decat sa ma gandesc la o alternativa pt ea-adica sa ii amesteci Fe in putinica mancare poate asa nu isi mai face sila.

ka kestie:
eu ma loghez la pag unde raspund,adica unde am ramas aseara si se cade sa multumesc celor care m-au lamurit pt ca asa e politicos.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Am aterizat si eu acum in fata calc, fata e la plimbare cu bunica.

Anis sunt ingrozita pur si simplu ce ceea ce povesti, eu am putine experiente cu spitalele (tata, sarcina, nasterea Sarei), dar m-a ferit bunul Dumnezeu de asemenea lucruri. Intr-adevar, am dat peste asistente care pur si simplu nu aveau vocatie, dar noroc ca lucreaza in ture. As vrea sa te mai intreb, daca ai timp sa raspunzi, cum te-ai descurcat cu baia fetei si cu mancarea ei?
Eu Fe il dau in lingurita cu mancare, picur cate o picatura pe papica din lingurita, asta pentru ca am citit pe prospect ca se asimileaza mai bine in timpul mesei. Cand uit sa il dau asa, o fac pur si simplu cu lingurita si pun o picatura in plus pentru ceea ce se pierde.
Imi pare rau ca Ingrid a vomat, imi inchipui cat esti de speriata, la asta se adauga si oboseala, dar bine ca sunteti acum acasa.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput