Bebelusi de iulie-august 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Anis eu tocmai ti-am raspuns dar nu stiu de ce nu a aparut poate am apasat ceva gresit
deci repet, sigur e de la fier si eu sunt de parere sa o mai lasi cateva zile sa isi revina sistemul ei digestiv. e normal sa ii fie greata dupa atatea medicamente.

Anemia care vi s-a diagnosticat acuma e intrainfectioasa adica a aparut din cauza infectiei nu pentru ca nu a apat bine inainte. deci o sa ii si treaca mai usor si am inteles ca e usoara.

Eu iti sugerez sa ii dai Biotics ca sa se refaca flora intestinala dupa antibiotic. 5 zile 2 x 1/2 pliculet pus in papa, nu are nici un gust.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Anis, nu stiu daca ti-a zis cineva, mai bine iti zic si scuza-ma daca stiai deja. Cu fierul incepi cu cate 1 picatura de 2 ori pe zi, a doua zi 2 de doua ori pe zi, si tot asa pana ajungi la doza indicata de medic. Astfel se testeaza toleranta copilului, pt. ca nu toti il accepta. Se obisnuieste si cu gustul. Iulia deschide gurita singura si i le dau asa, direct in gurita. Daca nu le vrea, ii pui intr-o lingurita cu care mananca ea de obicei, eventual cu suc de fructe, care contine vit. C si creste absorbtia fierului.
Se da inainte de masa cu o ora sau la 2 ore dupa masa.

P.S. Eu acum am venit acasa si am citit ce ai scris.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Emaaimee, si ce i-ai cumparat frumoasei?

]-Diana-i-am luat o groaaaza de hainute si 4 jucarele.
Cuscra-lasa baiatul ca o sa zica cand vrea el,ca nici a mea nu zice tata,dar azi a fost dura:iar nu vroia sa doarma cu toate ca se freca de zor la ochisori.iar mi se intorcea numai pe burtica si am tot intors-o la loc si i-am zis ca trebuie sa dorma ca e obosita,iar ea raspunde:e,nah!

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Anis, sunt socata de ceea ce ne-ai povestit! sa nu facca copchilului baie?! bine ca sunteti acasa...SI NU VEZI ATATEA! Fe eu le dau la amandoua cate 10 pic. cu o seringa ... am masutrat cat trebuie... la Paula nu e pericol sa-i coloreze dintzii ca nu are ce! in schimb la Iulia fac sa nu-i atinga deloc.

Emmaaimee, multumesc...azi noapte nu a facut febra!!!!

Dede, sanatate si puiutzei tale!

eu sunt tot cu gandul la Laura Stoica... am intalnit-o la Alba-Iulia ... era asa de dragutza! eu sunt de acolo... si nascuta in Hunedoara.

hai ca revin ! sa le dau sa pape!

Ella si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Mai am putin timp sa va povestesc despre noi.
Sara ma nebuneste cu trezirile ei nocturne, pur si simplu nu stiu ce sa ma mai fac. E si extrem de santajista, plange de sare camasa de pe ea si nu ne lasa inima sa o lasam. Are ritualul de culcare, de obicei o adoarme sotul, dar uneori nu vrea decat la san, pur si simplu. Are zile cumplite, cand o dor tare gingiile si zile in care nu are nici o treaba. Noi inca nu avem dintisori si eu m-am saturat asteptandu-i.
In rest, in timpul zilei e o scumpa, stau cateodata si o contemplu ca sa zic asa, si ma simt extrem de norocoasa si privilegiata ca am un copil asa dulce. E cumplit de mamoasa, cateodata nici cu taica-sau nu se linisteste, asa ca eu sunt mereu consemnata. M-am obisnuit si sa dorm putin, cred ca am ajuns dincolo de oboseala.
Oricum, noi sa fim sanatosi, ca uite ce nenorociri se intampla pe pamant.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Fetele aveti grija cu gentamicina! va poate explica Diana mai multe despre asta! bine... stiu ca nu e recomandata in cant. mari. Poti sa ne explici Diana? te rog! E bine de stiut ...

Brianamica, sanatate Anei sa scapati de griji!

Anis, eu cred ca i-ai dat Fe-ul prea in preajma mesei ...toata lumea te-a asteptat dar merge prost net-ul...la mine cel putin pana postez pot sa ma duc in oras sa pap o pizza!

"Noi inca nu avem dintisori si eu m-am saturat asteptandu-i." doamne, cat te inteleg MONAI! la fel cu trezirile nocturne... sunt ca un robot care se ridica din pat si teleghidata ma duc la patutz si fac asta de cel putin 5 ori pe noapte.

Ella2000 si printesele
Emmaaimee, sa le poarte sanatoasa iar jucariile cred ca le
va" gusta" curand! a mea nu le baga inca in guritza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

DEDE HELPPPPPPP
A dat-o in diaree..si are febra 38.4. Innebunesc Tot de la fe e? sau dinte? dar ea nu facea febra..imi vine sa ma arunc pe geam..
Intr-adevar la D6, e doar un varf de ac..mai e de spart..Dar febra??

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Anis eu cred ca varsaturile pot fi de la fier. Imi amintesc de alte mamici de pe forum care se plageau cu timp in urma ca vomita bebe cand le dadeau ca sau alte medicamente.
Nu stiu ce sa zic de febra si diaree. Stiu ca Ingrid a avut diaree de la dintisori. Sper ca si febra sa fie din aceeasi cauza si sa treaca repede. si va dorim multa sanatate pt ca meritati putina liniste dupa necazurile prin care ati trecut.

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

sa-l ia nabii de fier ca de la el e....citeam in prospect..nu zice de febra nimik..dar diaree da.

Diana Mirela nu mi-a zis nimeni ca trebuie sa-i dau treptat
I-am dat paracetamol, smecta
ma duc sa vad daca scade.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giayan spune:

Buna fetelor!
Anis-multa sanatate bebelusei!
Fetelor am si eu 2 intrebari:
1.voi dati orez bebeilor?Daca dati ,cum il pregatiti?
2.a avut vreun bebel nevoie de chilotel ortopedic?

Mergi la inceput