Bebelusi de iulie-august 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 12
andre_ea spune:
Off, Anis! s-au adunat toate la voi. Chiar nu stiu cum sa te ajut. Dar ma rog sa va fie bine.
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
MONAI spune:
Giayan, eu nu i-am dat decat borcanase care contineau orez. Chiar vroiam sa intreb si eu daca se poate da orezul. Eu folosesc doar din cel brun, integral, sper ca e OK.
Vroiam sa mai raspund la cateva din mesajele din trecut la care am vrut, dar n-am apucat.
Monica-Elena, m-ai emotionat cand ai spus ca ai fost cu Mihnea la medicii care s-au ocupat de voi, cred ca ai de ce sa te simti mandra, mai ales dupa toate cat ai patimit.
Corbioana, ma bucur pentru verigheta.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Dianami spune:
Brianamica, ai primit PM-ul? Imi pare rau ca nu ti-am cerut un nr. de tel...nu stiu cum sa dau de tine acum...
Ella, gentamicina face parte din familia aminoglicozidelor, alaturi de streptomicina, kanamicina, neomicina amikacina si altele. Toate pot avea ca reactii adverse tulburari de auz, de echilibru (prin afectarea urechii) si afectare renala. De aceea aceste medicamente (ca de altfel toate antibioticele) trebuie luate numai la sfatul medicului, care stie daca e musai nevoie de ele (un medic bun face cea mai buna alegere pt. pacient, sau asa ar trebui...), si in urma unei antibiograme.
Dar reactiile astea apar la doze mari, pe termen lung, cu tratament incorect condus.
Oricum, e bine de stiut.
Anis, eu zic sa-i dai treptat fierul si se va obisnui cu el. Acum e sensibila si din cauza dintilor, in afara faptului ca imunitatea i-a scazut in urma bolii. De aceea poate aparea febra, chiar daca la ceilalti dintisori nu a avut. Fierul constipa si coloreaza scaunul in negru, deci sa nu te sperii.
Giayan, eu ii dau bebelui pudra de orez, un pic in masa de fructe de dimineata.
Beby, eu fac tratament hormonal, iti trebuie prescriptie medicala pt. pastile. La control te poti duce si in timpul sangerarii, mai ales daca nu se opreste dupa 7 zile, nu e nici o problema. Multa sanatate si sa-mi spui ce ai facut! Si da fuga la urgente, nu ai nimic de pierdut, risti sa te anemiezi rau, cum am patit eu...
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
ellarot spune:
Buna mamici de pitici voinici!
In sfarsit apuc si eu sa va mai scriu, dupa ce am facut vaccinul in 24 febr, noaptea s-a trezit micuta mea cu chef de joaca si mi-a vomitat tot ce amancat in ziua respectiva (si mancase tare bine); s-a repetat scena la micul dejun cand manca banana cu orez , ne-am speriat tare rau, era prima data cand dupa un vaccin avea asemenea reactii, nu a avut febra, dupa 2 zile si-a revenit la forma ei buna, ras, vorbit, jucat,etc.
Am vazut ca vaccinul (de la Aventis) (ne-a aratat cutia dupa ce i l-a facut ) expira in martie 2006 ....sa fi fost asta motivul?
Singurul lucru bun e ca nu a mai avut galma de la vaccin si partea proasta e ca urmatorul (cel de la un an ) va cost aproape dublu
Rugaminte la bbdeiulie_august: poti sa ne adaugi si noua pozele la listuta? Ca sa nu mai incarcam semnatura
Noutati :
Din decembrie se tot vede urma unui canin si acum la 7 luni se simte ca un varf de ac, restul dintilor sunt in vacanta .
S-a ridicat singura (in patut) in picioare pe 27 febr.,sta in fundulet singura de la 1 martie, face turul patutului in picioare din 7 martie, pe 5 martie a zis "tata" (semn ca urmatorul bb va fi baiat ??), pe 8 martie a plecat in "4 labe", iar pe 9 martie dupa un "tata ta dada de de ehee".... a primit si mami un cadou ....a auzit cuvantul magic "mama"
Ne place sa ne jucam cu orice altceva decat jucarii : cablurile de la telefoane, tubul de pasta de dinti , pungi, esarfe, sa batem tastatuta si cutia de pampers, peretii cu palma si facem vocalize (a se intelege chiuit ) in acelasi timp
Intrebare :
Putem da lapte de vaca normal sau e de preferat cel pasteurizat?
Vom reveni curand cu poze noi
poze
anis spune:
Diana Mirela..pediatra sa te faci..exact asta mi-a zis si pediatra care s-a ocupat de ea din spital.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Monica-Elena spune:
Monai da sunt f fericita ca acei oameni care au facut ca Mihnea sa existe erau asa de mandri de baiatul meu. Este de fapt ca si cum ar fi si al lor.
Multam de raspunsuri. Acusor nu era vorba sa ii fac cerealele cu apa nemteasca ci asa scria pe instructiunile de preparare a cerealelor si nu stiam daca e apa sau formula Humana baby wasser.
Anis incepe cu o picatura pe zi pana ajungi la doza prescrisa si da in combinatie cu vitamina C ajuta la absortia fierului si este super buna ptr imunitate. Eu ii dau lui Mihnea de la 4 luni jumate o fiola de vitamina C la 2 zile ptr cresterea imunitatii. Incearca sa ii dai picaturile cu seringa de la nurofen ca este f buna si ii dai usor cu ea. Mihnea isi tine singur seringa si suge vitaminele din ea. Vezi ca o sa se constipe si o sa faca kk verde - negru.
Pupam frumoasa Ingrid si tu odihneste-te ca fata are nevoie de o mama puternica.
Dianami spune:
Ellarot, in primul rand felicitari pt. toate reusitele Gabrielei! In legatura cu laptele de vaca, daca te-ai hotarat sa-i dai, foloseste neaparat pasteurizat sau in cutie (UHT). In capitolele trecute noi am vorbit despre intoleranta la laptele de vaca, unii bebei au facut enterocolita. Oricat de sigura crezi tu ca ar fi sursa, nu risca inutil! Ia unul care a fost supus tratamentului termic, deci fara riscul de a adaposti diversi germeni (din pacate, nu putini).
Anis, saru'mana. Este una dintre optiunile mele , alaturi de ginecologie, neonatologie si medicina interna, dar parca prefer copiii. Ginecologia s-ar putea sa cada, desi mi-as fi dorit mult, dar nu pot face avorturi cuiva, sunt impotriva lor. Nu am inima sa intrerup o viata, indiferent de motiv...
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
corbioana spune:
Monai multumesc frumos
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
emaaimee spune:
quote:
In rest, in timpul zilei e o scumpa, stau cateodata si o contemplu ca sa zic asa, si ma simt extrem de norocoasa si privilegiata ca am un copil asa dulce. E cumplit de mamoasa, cateodata nici cu taica-sau nu se linisteste, asa ca eu sunt mereu consemnata. M-am obisnuit si sa dorm putin, cred ca am ajuns dincolo de oboseala.
Oricum, noi sa fim sanatosi, ca uite ce nenorociri se intampla pe pamant.
si eu tot asta am vrut sa scriu,partea ingrosataoricum subscriu la tot paragraful tau,Mona
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
brianamica spune:
Diana , am primit PM-ul si ti-am raspuns . Daca vrei iti dau nr meu de tel. Nu e o idee rea.
Maine ma duc iar la doctor cu ANA ! Dupa cum ai vazut ( cred ca ai citit ce am mai scris azi.) am iarasi probleme cu Ana. Cred ca inebunesc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anis, stiu ce spui cand vezi ca tu esti absolut disperata iar altii au asa niste probleme maruntelele..... Mie mi s-a intamplat cand eram turbata de suparare cu Ana bolnava.... Insa parerea mea este sa nu pui la suflet nimic din ceea ce iti epuizeaza parte din energia de care tu ai acum mare nevoie pentru Ingrid.
Cu spitalul... din pacate stiu cum e, am spus aici acum ceva timp ca nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu in spital cu Ana. Este cea mai mare suferinta pe care o poate indura o mamica cu pui bolnav. Statul in spital !! E mizerie umana in primul rand ! Mare mizerie. Eu sunt necajita ca Ana mea este tot rau ! Insa am o SUPER VESTE de la Diana !!! Rezultatul este negativ, deci Ana nu a avut rujeola !!
VREAU PE ACEASTA CALE SA MULTUMESC MULT MULT DE TOT DIANEI CA NE-A AJUTAT !!!! eU O CONSIDER UN OM EXTRAORDINAR, CU UN SUFLET MARE SI CARE MERITA CA VIATA SA II OFERE TOT CEEA CE ESTE MAI BUN.
DIANA, felicitari celor care te-au crescut si educat, si multumiri Domnului ca mi te-a scos in cale.
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos