Bebelusi de iulie-august 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 13
ellarot spune:
Fetelor citesc in urma ....si ma bucur ca mai sunt mamici care se gandesc la bb2 si noi vreeeeeeeemm, da' unda verde doar dupa un an, asa ca abia din toamna trecem la treaba .....poate ne intalnim la mamici de 2007 Sincer as lasa sa treaca mai mult timp intre bb1 - bb2, da' daca tot sunt in "nasu-n" scutece si am indemanare la schimbat, macar nu-mi ies din mana pana vine bb2
Am vazut ca Lulu asteapta bb2....daca mai intra pe aici si felicitari.
Anis draga de tine........Ingrid chiar vrea toti dintisorii pana la un an ? bine ati revenit acasa, sa de-a Dumnezeu sa fie bine de acum inainte, ca parca toate s-au adunat la voi.
mamici cu bb-i pletosi .....tundeti copilul pana la un an? E chiar obligatoriu sa lasam plete pana la taierea motului? A mea are un paaaaaar ca ma bate gandul sa o tund , prea transpira si mai ales are placerea de a se sterge pe par cu manutele pline de mancare
poze
Dianami spune:
Brianamica, multumesc mult de tot , eu nu am facut mare lucru. Daca vrei, trimite-mi nr. de tel. pe PM, sper sa nu am nevoie de el decat pentru lucruri bune.
Acum, inca ceva. Ana nu a avut rujeola, dar in jurul ei in spital au fost copii care au avut, ca sa nu mai zic de ceea ce povesteai tu cu asistenta aceea de la radiologie. In perioada de incubatie pot aparea manifestari de genul acelora pe care le are Ana acum, ca o raceala, apoi apar bubitele specifice, in faza de eruptie. Fii atenta la ea si controleaz-o pe corp mereu. Sper sa nu se intample asa ceva totusi,...
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
andre_ea spune:
Ce ma bucur Briana, ca Ana nu a avut rujeola! O veste nemaipomenita. Si cand ma gandesc ce ati indurat in spital, ca putea sa ia de acolo rujeola, ca i s-a facut radiografie dupa un copil bolnav. Off! Bine ca e bine. Speram ca si acum sa fie doar o banala raceala si sa va faceti bine. Pupa fata incercata!
Ella, din pacate Lulu nu mai asteapta bb2.
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
brianamica spune:
Diana, deja ti-am trimis nr de tel pe PM. Cred ca l-ai primit.
Si sa stii ca ai facut foarte mult ! Faptul ca a fost cineva care m-a ajutat si m-a sustinut intr-un anume moment inseamna foarte mult pentru mine ! Iti sunt recunoscatoare pentru ce ai facut si gata. Nu ma poate opri nimeni sa gandesc asa si sa iti multumesc (sic) !
Maine merg la Grigore Alexandrescu ca e doctora de garda !! Sa vedem ce spune . Oricum sunt cu ochii pe ea ca pe ouletul meu de portelan !
Si uitati-va la mine... daca a luat rujeola din spital e doar de la handicapata aia de la radiologie.... si pe bune, ma dezbrac de orice educatie si daca ajung din nou in mizieria aia si imi chinuie aia copilul, doamna aceea o sa auda de mine... din plin !!
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos
brianamica spune:
Diana, acum sunt chiar insistenta !!!!
Ce putea avea Ana ? Ca bubele erau din plin !!
ellarot spune:
[quote]Originally posted by andre_ea
Ella, din pacate Lulu nu mai asteapta bb2.
andre_ea imi pare nespus de rau nu stiam.... daca as fi reusit sa citesc din urma sigur nu as mai fi facut gafa asta Imi pare rau pt pierderea suferita .
poze
brianamica spune:
ANIS, tu chiar ai disparut ?
Nu trebuie sa te superi !! Gandeste-te ca pentru celelalte mamici este mai bine ca nu au trecut prin ce am trecut noi si de aceea nu pot intelege ! Si hai sa le dorim impreuna sa nu ne inteleaga niciodata !! Ca e mai bine sa fie cat mai putini copilasi bolnavi in toata lumea asta si cat mai multe mamici fericite pe deplin !
Ella2000 spune:
Anis, e mai bine Ingrid? i-a scazut temperatura?...Doamne, cum se aduna toate? sa ai putere!
Andre_ea, vazut acum voinicul ce se ridica singur! Pupicei pe burtikutza goala!
Laura, vazut si filmuletul cu Alex!!! daca ati stii voi cat mi-am dorit un baiat!
Diana, asa cum spun si fetele: esti profesionista si ai un suflet mare! multumim!
Gabirus, bine ai revenit cu vesti bune!!! Va pupam!
Ellarot , felicitari ptr Gabriela! cum ii spui? vad ca ti-au scris fetele de Lulu...
CE-O FI CU SIMONA??????
"da sunt f fericita ca acei oameni care au facut ca Mihnea sa existe erau asa de mandri de baiatul meu. Este de fapt ca si cum ar fi si al lor"
MONICA Sa fii fericita in fiecare clipa vietii tale alaturi de acest dar minunat! stii, ma impresioneaza cazul tau si a celorlalte fete deoarece eu sunt fabrica de copii!
Ella2000 si printesele
brianamica spune:
Ella,, stii sa aiba probleme cu ?????
Fetele, si eu ma bucur ca Ana nu a avut rujeola. Asa cum am mai spus maine merg la doctora sa vad CE SE INTAMPLA ACUM ... pentru ca de 2 zile e din ce in ce mai rau Ana ( tuse , muci multi, maraiala la greu ) Din fericire nu a facut febra.
Eu nu dau fier la puiuta !!! Ar trebui ?
Monica-Elena spune:
Ella nici acum nu imi vine sa cred ca este copilul meu. Dupa 11 ani de tratamente si dupa cele 9 luni de stat la pat si cu problemele care au fost in sarcina si la nastere cand era sa il pierd pe masa acum ma bucur in fiecare secunda ca exista si e AL MEU.Asta pana il va lua frumoasa Ingrid