Bebelusi de iulie-august 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 14
emaaimee spune:
of,doamne,sper sa ii treaca mai repede lui Ingrid.cat despre spital,sa nu trebuiasca sa mai ajungeti acolo niciodata.
Briana-doamne ajuta sa nu fie rujeola in continuare si multa sanatate fetei.si da,dezbraca-te.pacat ca nu se poate sa ii dai in judecata ca costa mult si dureaza la fel de mult.
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
Dianami spune:
Brianamica, nu stiu ce ar fi putut avea Ana. Bubite apar in multe boli, in alergii...Mie asa mi-a zis dr, ca rezultatul e negativ... Acum ma gandesc si eu ce era, poate afli mai multe detalii cand vei lua rezultatul luni.
Ella, multumesc .
Monica Elena si Anis, aveti toata aprecierea mea...va inteleg, eu disperam dupa numai 1 an, ce sa mai zic de voi, care ati asteptat atat... . Sa va fie puiutii sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
Si cand ma gandesc ca alte mame isi parasesc nou-nascutii sau chiar ii omoara...
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
andre_ea spune:
Plecam si noi acum la dr. Speram sa nu fie nimic. Ne-ati cam speriat.
Pup!
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
delia grozav spune:
Anis revin cu ideea cu Biotics-ul. Nu are ce sa ii faca decat bine.
Totusi febra, varsaturi, diaree nu imi suna prea bine. Daca se repata s-ar putea sa fie ceva infectie. Nu vreau sa te sperii dar trebuie sa iti spun ce poate fi.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
delia grozav spune:
Ce ma bucur ca e Diana prin preajma cand nu pot sa intru eu.
Sper ca nu te superi Diana daca uneori parerile noastre difera.
Insa acuma nu e cazul. Si eu vroiam sa ii scriu la Brianamica sa fie atenta sa nu fie acuma vorba de rujeola. Dar nu stiam cum sa ii spun sa nu o speriu.
Deci Diana intre optiunile tale e si neonatologia.
Sa stii ca e o specialitate foarte, foarte frumoasa.
Doar ca e destul de grea, sa stii, si cate satisfactii tot atatea insatisfactii ai. E de fapt un fel de terapie intensiva, ca mai mult de asta se ocupa neonatologii. Nasterile si saloanele de sanatosi sunt doar cireasa de pe tort.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
brianamica spune:
Fete, daca e rujeola de data asta, pe bune inebunesc !!!
Nu vreaauuu
Nu in spital !!!!!!
Oricum va scriu cum aflu ceva.
Tare as vrea sa nu aveti dreptate!
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos
anis spune:
Ii scazuse..avea 37.1,....acum are iar 38.Sunt disperata.
Nu vrea decat tzatica.Am impresia ca si ea s-a speriat dupa ce a vomitat mancarea.Sper sa nu refuze lingura.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Dianami spune:
Dede, cum sa ma supar ? Tu esti medic, ai experienta, eu sunt studenta, am doar putina practica si tot ceea ce am invatat pana acum cu drag.
Stiu ca e greu la neonato, e una dintre optiuni, cantaresc si eu toate avantajele si dezavantajele.
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
quote:
Originally posted by anis
Ii scazuse..avea 37.1,....acum are iar 38.Sunt disperata.
Nu vrea decat tzatica.Am impresia ca si ea s-a speriat dupa ce a vomitat mancarea.Sper sa nu refuze lingura.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Anis, ai vorbit cu pediatra ei? Cred ca ar fi o idee buna sa o chemi acasa daca Ingrid continua in starea asta.
brianamica spune:
Anis, nu intra in panica.
Parerea mea este sa o lasi un pic asa cum vrea ea !
Vrea tzitzi da-i tzitzi si gata. Macar pana maine.
La cate ati patimit amandoua, trebuie sa va reveniti usor usor.
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos