Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 7
Anya20 spune:
Anya - mi-a placut ce-ai spus. Eu ma gandesc ca va mai creste ea putin si o sa mai fac un bb, ca sa-mi alin dorul de burtica si de bblusi (chiar si acum cand creste, parca mi-e dor de ea cand era mai mica). Insa dupa al doilea copil cred ca am sa ma opresc, iar cand vor creste probabil ca am sa traiesc cu nostalgia vremurilor cand erau mici. Si poate asa am sa-l fac si pe-al treilea! .
Ei, dar sa fim noi sanatosi, ca am inceput sa vorbesc ca o baba.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
country girl spune:
Am intrat si eu sa va salut!
Imi pare rau ca tocmai ieri de 8 Martie am lipsit si nu v-am felicitat dar va felicit azi sa aveti primavara in toate zilele anului si le urez si bebelusilor aniversati zielel astea sa creasca mari, sanatosi si cuminti.
reiau eu lista de intalneala:
1. - alias Country girl: indiferent de zi si ora
2. Bianca - alias BiuMil: vineri dupa 4, sambata orice ora
3. Vera - alias Godzila
4. Deniss - alias Jadi
5. Alina - alias Anya: vineri- orice ora
6. Simona - alias Kid
7. Irina - alias b_irina_c: sambata- orice ora
8. Cristina - alias CGE: sambata- orice ora
9. Mihaela - alias Miflore: vineri ora 17 sau sambata
10.Nadina - alias Simodina
11.Simona - alias Simo74: sambata
12.Maddy - alias maddy77: sambata
13.Carmen - alias karmenutza: sambata
14.Raluca - alias RalucaCostiurin ca altfel o mananc de vie!
15.Alina - alias Anya20: vineri la orice ora
16.Valen - vineri la orice ora
17. Ramona - tangerine, sambata dupa 16
18. Ioana - Ioama75: sambata orice ora
Fiindca vad ca predomina preferinta pt sambata, eu zic sa fie sambata la La Mama si in rest, la Baby Expo merge cine si cand poate.
Despre noi si cresa numai de bine. Au invatat-o tantile alea educatoare pe Ilinca cu program si mananca ca o lady fara sa se murdareasca. In 10 minute termina portia si cand spun portie ma gandesc la un mar mare copt + o banana + cereale biscuitate sau 2 borcanele de piure de fructe + cereale.
In rest... ma uit cum ploua si astept primavara
Ilinca (10 septembrie 2005)
country girl spune:
WE asta sper sa mai facem si noi poze si sa actualizam albumul de 6 luni fara lumanari de muci sub nas.
mare bucurie mare: trecem si noi la marimea 4 de scutece. is tare curioasa sa cantaresc fata la sfarsitul lunii martie ca a pus pe ea de doua saptamani, cu tot cu raceala, sunculitze de n-o mai cuprind kilotzii
ege spune:
anya,noi pe 25 sept vrem sa plecam la pamukkale(munti de calcar),cica e unic in lume si la 1 sept vrem sa fim in antalya la club sera.sa vedem.cica de la 1 oct e mai ieftin si acolo oricum sunt 30 grade in oct
maddy,mersi de raspuns.mie imi pare rau ca nu i-am facut gauri cand era mai mica
codrutza azi am ajuns la 10 ling.de suc de morcovi.maine sucul de morcov il amestec cu cel de morcovi sau il dau separat??
desi nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea cu storcatorul,,cred ca o sa-l cumpar.o sa va zic eu daca e bun de ceva sau e bun de aruncat banii
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
country girl spune:
O declaram pe Codruta experta in diversificare?
Mie mi-e teama ca nu pot fi data exemplu la subiectul asta fiindca noi am trecut in cateva zile de la exclusiv lapte la doua mese diversificate pe zi formate direct din piureuri (aici astept critici de la Anya ca-i specialitatea ei, pediatria nu critica)
Acum insa am alta dambla: nu i-as da fetei carne. Adica vreau sa-i dau cat se poate numai lapte, branza si oua ca proteina animala si sa nu-i dau carne deloc. Stiu ca pare ciudat, eu nefiind vegetariana, dar ma gandesc ca daca nu prinde gustul carnii e mai bine pentru ea... poate ma las si eu (desi acum numai la ciorba de burta si mititei imi sta mintea )
codruta_grg spune:
Ege, impreuna toate. Eu acuma ii dau mandarina (porto), morcov, mar ras, biscuite, branzica de vaci.
Am comis-o iar azi. I-am luat la Petra o geaca de 800.000 lei. De aia nu l-am luat pe pepe cu mine la cumparaturi, ca nu ma lasa sa o cumpar
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
gabiarama spune:
Am fost la plimbare cu Tudor :l-am vazut pe Mihnea , am stat pina a adormit el ca noi sa putem pleca de acolo , apoi am vizitat nanele copiilor (sunt cumnate intre ele),iar in final pe tatal copiilor la locuul de munca
Anya si eu m-am gindit sa ii mai iau una ,dar deocamdata Mihnea o ascunde intr-un singur loc (pe politele de deasupra patului din dormitor).La inceput o pune pe una mai jos , apoi cind vede ca l-am vazut o muta pe una mai sus si imi spune "ni-i" .Si daca se va intimpla vreodata sa nu o gasim il intrebam pe el unde e suzeta si ne arata unde e .Mi s-a mai intimplat sa ascunda diverse lucruri si cind il intrebam ma ducea la locul respectiv , chiar si dupa citeva ore bune .Nu am crezut ca are o memorie atit de buna
Si avem si o varianta de rezerva , care a mers la Mihnea cind era mic .Aveti si unele dintre voi setul de ratusti galbene pt baie , una mare si 3 mici .Ei ,uitasem suzeta la bunica si copilul nu adormea fara ea (suzi).Pina la urma si-a gasit singur inlocuitor :capul unei ratuste .Noi l-am lasat sa se joace cu ele , iar el a adormit molfaind ratusca .Bineinteles ca in timpul noptii cind simteam ca ar avea nevoie de suzi am apelat tot la saraca jucarie .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
gabiarama spune:
Stiam eu ca am uitat ceva : luni trebuia sa incep o folie noua de anticonceptionale si am uitat .Pot sa le iau incepind de azi ?
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
codruta_grg spune:
Ina, NUUUUUUUUUUUUUU ca nu mai stiu ce sa fac cu diversificarea asta. Atata intreb in stanga si dreapta...
I-am cumparat borcanele Care am sa i le dau o data la 3-4 zile.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
kid2003 spune:
ufff, in sfarsit am ajuns la zi cu cititul. Saptamana asta doar am citit si am citit si capitolele se umpleau...
Noi am avut botezul (in sfarsit) duminica, ne-am dansat si ne-am distrat pana tarziu in noapte, o sa pun si poze cand am mai mult timp. Oricum fata a fost scumpa foc si imbracata ca o adevarata printzesa, am fost mandra de ea (a urlat ce a urlat, dar in brate la popa a tacut malc- cand a inchinat-o pe la icoane)
Multumesc Nadina pentru ca m-ai pus pe lista de intalneala. Din pacate eu pot numai vineri, sambata e dedicata barbatului si cupilului (ca in timpul saptamanii mai rar suntem toti 3 impreuna mai mult de o ora-doua seara, asa ca nu pot sa ii las singuri si sa plec). Daca nu se poate vineri, asta e, poate ne intalnim macar la Baby Expo (ca nu cred ca vreti sa ajungeti acolo sambata cand e nebunia de pe lume).
multumim pentru urarile de la 5 luni, suntem fetite mari deja, vreau sa incepem si noi cu supica si piure de morcov, sa vedem cand imi fac curaj!
Va pup pe toate, ati fost vrednice, am citit tot ce ati scris dar nu stiu acu' ce sa zic ca sa raspund la fiecare! Am retinut ca Ioana s-a plimbat pe la ciumpercile halucinogene (si n-ai fumat si tu niste iarba acolo, hi hi).
Sper sa nne zarim la Baby Expo!