Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 8
BiuMil spune:
intrebasem la un subiect gresit despre idei de cadou...ma mai uit si daca nu si nu recurg tot la voi...
si eu zic ca e mai bine cu mai multe suzi, pai la cum le arunca fii-miu pe jos...
apropo, azi m-am intalnit cu o vecina care are o fetitza de 1 an jumate....mi-a tinut o lectie despre cum este Milan prea gras, si ca trebuie sa il pun la regim...
hmmm, ma rog, cand i-am spus amabila ca eu cred ca e ok, ca o sa vedem ce facem mai tarziu, mai ales ca si eu am fost asa, si acu nu sunt cine stie ce grasana...imi zice: crezi tu asta??, o sa vezi ca nu e bine...bla bla.
Cel mai amuzant insa e ca am ramas fara replica cand m-a intrebat foarte contrariata si indignata: i-ai dat suzeta???????? degeaba am scaldat-o eu ca il ca dor dintii, ca nu vrea altceva ca isi suge degetul...privirea ei dezaprobatoare si dojenitoare ma urmareste si acu! eu cred ca nu e normala, bine si eu a fost cam proasta!(asta mi-a spus sotul)...plus ca fetiza ei a dat pe jos toate jucariile lui bb, si asta inainte de ajunge in parc
bine bine, da meniul de la "la mama" cine si cum il stabileste?? astia sunt chiar dusi.... nu vor si avans?
ege, cu storcatoarul parca codruta vroia sa cumpere, inainte sa aiba super storcator din Italia... eu nu stiu pe nimeni care sa aiba..
vreau si eu pe messenger...
pupik...nu ma uitati cu cadoul va rog...
Bianca si bb Milan
Simo74 spune:
Ruxandra cunosc senzatia de prospetime, chiar daca al meu copil doarme cu orele, eu tot stresata sunt
Ege vezi sa nu fie frectie la piciorul de lemn storcatorul ala...ca la tv toate sunt super mega si dupa aia vax si mai si costa vreo 6 bulioane din cate am vazut eu Eu am unul de la Moulinex care merge brici...sunt foarte multumita de el
Codruta sa-ti traiasca printesa de 7 luni si tot ce va doriti. Eu sunt de groaza cu zilele de nastere, de abia o tin minte pe a lui fi-miu.
Anya20 daca gasesti vreo solutie pentru memorie si neuronul meu aflat in faza terminala, zi-mi si mie te rog.
Ina sa inteleg ca La Mama ne dedam la orgii culinare cu ciorbe de burti? Ah, ce bine ca mai exista doamne carora le plac astfel de mancaruri
Anya20 spune:
Ina - nu-ti face griji ca i-ai inlocuit rapid 2 mese. Daca le-a acceptat si nu a patit nimic, bravo ei! Si prea multa bibileala strica .
Kid - felicitari pt. botez!
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
mihairi spune:
Buna seara mamici si bebici!
Urez si eu La multi ani! cu intarziere tuturor domnisoarelor si doamnelor pentru ziua de ieri. Bineinteles urarile sunt si din partea cavalerilor mei, Ciprian si Iustin.
La multi ani! si pentru toti sarbatoritii de astazi, sa creasca mari si frumosi si sa fie sanatosi.
Am si eu o intrebare la voi. A cumparat cineva vasul acela care fierbe cu aburi de la Moulinex? E bun de ceva? Ca ma bate gandul sa-l iau si eu pentru Iustin, intrucat saptamana viitoare trebuie sa trecem la piureul de legume.
Va pupam dulce!
2 baieti frumosi
poze noi
Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)
b_irina_c spune:
Vladut azi a dormit de la 1 la 4.15, dupa ce dormmise si de la 9 la 11... Acum doarme iar de vreo 40 min. Acum stau si ma gadesc... oare ce ganduri are pt la noapte?!?! mai ca-mi vine sa-l scol .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
locca spune:
Irina nu-l trezi, o fi in faza de dormit la greu (da doamne sa intre si al meu in faza asta) ... din cate observ la ce citesc pe-aici, din doua una: ori baietii sunt mai rai cu somnul ori mamicile de fete nu se plang asa tare. Vad ca numai dra. Petra presteaza socializare noaptea, in rest dorm fetitele ceva de speriat.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
Simo74 spune:
Irina da le doarme Vladut nu gluma . Luca parca ar fi paznic la pepeni, dupa cum bine spunea Jadi la un moment dat, adoarme 20-30 de minute si dupa aia, tusti, incepe sa inspecteze terenul . In schimb noaptea, adoarme pe la 10 si se mai trezeste la 7-8.
Apropo de somn, cum il dezvat de leganatul pe picioare ca infantul numai asa adoarme. Cam cat ar trebui sa-l las in patut sa se jeleasca?
gabiarama spune:
Irina ,cred ca se intimpla ceva cu baietii nostri .
Va spuneam ca al meu aseara a adormit pe la 19 si nu s-a mai trezit decit dimineata .Astazi a dormit vreo 3 reprize de cite 30 min , iar la 18 a adormit si inca nu s-a trezit (si e 8 fara un sfert). Stau cu cerealele pregatite , sper sa nu i le dau prin somn cu lingurita , asa cum a facut soacra-mea aseara
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
codruta_grg spune:
Irina, eu nu ma mai gandesc ce va fi la nopate, ca la mine vad ca merge tot asa, ba mai rau ca eu sunt tot mai obosita. Si noi dormim acuma (dupa baita si dupa 3 lingurite de cereale in 120 ml laptele meu).
Mihairi eu l-am cumparat vasul de la Moulinex, dar inca nu am facut nimiik in el. In seara asta vreau sa il experimentez. ca maine vreau sa ii fierb cartofii pentru piure si carnita in vas. Sper!!!-daca am timp in seara asta.
Simo74 . Si eu am storcator de la Moulinex.
Ege, cum zicea BiuMil eu sunt tare multumita de storcatorul din Italia. M-am tot gandit daca merita sa dau 6 milioane pe un storcator. Acuma ma felicit ca nu am dat. Cel putin deocamdata nu am nevoie de unul in care sa bag marul cu coaja sau intreg.
Noi vrem la vara sa mergem in Croatia. Asteptam targul de turism din arpilie sa vedem ce oferte sunt.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Simo74 spune:
Intrebare: Este ora 8, eu sunt inca la servici, de vreo saptamana patesc asta in fiecare zi. Credeti ca ma mai recunoaste copilul?