Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Simo pune poza astape biroul tau poate se indupleca seful. Daca nu da-mi nr. lui de tel. sa-i fak o farsa.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Simo, du-te acasa la copil si la ................sot (nu se potriveste nevasta ). Are dreptate godzila, pune poza pe birou.

Eu ma plang de Petra, ca nu doarme. Mi-a zis mama mea ca nici eu nu dormeam noptile bine iar de la 2 ani nu mai dormeam peste zi de loc. Si lui Pepe i-a promis soacra mea bataie cand va fi mare ca a fost tare plangacios. Asa ca, cu cine sa semene?! Putea iesi un copil linistit?! NU. Ca de cuminte, comparativ cu altii , eu zic ca este.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

quote:
Originally posted by Simo74

Irina da le doarme Vladut nu gluma . Luca parca ar fi paznic la pepeni, dupa cum bine spunea Jadi la un moment dat, adoarme 20-30 de minute si dupa aia, tusti, incepe sa inspecteze terenul . In schimb noaptea, adoarme pe la 10 si se mai trezeste la 7-8.

Apropo de somn, cum il dezvat de leganatul pe picioare ca infantul numai asa adoarme. Cam cat ar trebui sa-l las in patut sa se jeleasca?

Simona, mama de bebe Luca (12.09.2005)

Simo, nu-l lasa sa se jeleasca, ca si-asa iti faci mustrari de constiinta ca nu stai mai mult cu el. Eu cel putin nu pot suporta sa o aud pe Ilinca plangand din nici un motiv. Daca ea are chef sa adoarma la mine in brate, la mine in brate o adorm. Desi trebuie sa recunosc ca tantile de la cresa au facut treaba buna la sectorul disciplina. Cu ce pret (adica cate lacrimi si maraieli din partea Ilincai, mai bine nu ma gandesc.

Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Vera mi-ai readus zambetul pe buze. Esti o dulce. Sa stii ca chiar poza aia o am pe birou, nu glumesc, dar din pacate nu produce efectul scontat.

Dar cred ca o sa-l intreb daca nu vrea un pahar cu lapte ? poate asa ii reamintesc statutul meu de femie cu copil acasa

Mergi la inceput

Codruta, ce face sarbatorita zilei?
Petrecere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Salut
La revedere sa trezit fiumeu revin

poze

Mergi la inceput

quote:

Vera mi-ai readus zambetul pe buze. Esti o dulce. Sa stii ca chiar poza aia o am pe birou, nu glumesc, dar din pacate nu produce efectul scontat.

Dar cred ca o sa-l intreb daca nu vrea un pahar cu lapte ? poate asa ii reamintesc statutul meu de femie cu copil acasa

Simona, mama de bebe Luca (12.09.2005)

asta-mi aduce aminte ca am luat candva o hotarare inteleapta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

quote:
Originally posted by country girl

quote:

asta-mi aduce aminte ca am luat candva o hotarare inteleapta...

Ina

Adevar graiesti, draga mea. Foarte inteleapta decizie. Mai e vreun loc pe la Bruxelles?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ina draga noi acum dormim. Cand am implinit 6 luni parca a fost mai eveniment decat acum. Maine aveti voi chef in familie.

Deci, am incercat vasul de la Moulinex. Am pus intr-o parte mere si in alta cartofi. Au iesit delicioase. fara sare si fara zahar. N-am pus ca n-am vrut. Dar este loc unde poti pune condimentele. Ma felicit din nou pentru alegerea facuta. Pana acum statea steamerul in bucatarie si mama de cate ori il vedea (ca il tineam etajat) zicea, no ai data banii pe el si.... Acuma zice ca o bate gandul sa isi cumpere si ea.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Codrutza, uau ce fata mare ai! 7 luni?! Maine poimaine o mariti, he he!

Eu iar am citit tot si n-am retinut decat din 3 in 14.Nu stiu ce naiba am dar de vreo saptamana de la oboseala si de la depresia care ma incearca ca tre' sa ma intorc la serviciu sunt razna de numa'.

Alina(anya20)ce fain ca esti pediatru! Eu cand am ramas insarcinata si am inceput sa am problema cu sarcina imi doream cu ardoare sa fi facut medicina, specializare obtretica iar dupa ce am nascut prematur si am trecut prin toate spaimele si cosmarul primelor 3 luni am zis ca trebuia cu sigurantza sa ma fac pediatru. Si acum mai cred asta, desi mi-am revenit din agonie

Simona
(74) m-a apucat o si mai mare disperare cand am citit cat stai tu la serviciu. Eu pana sa nasc lucram si 14 ore pe zi. Cred ca daca nu gasesc nici o modalitate sa plec mai devreme imi dau demisisa. Sincer sunt disperata, nu stiu cum naiba o sa ma descurc avand in vedere faptul ca bona sta pana la 19h30 si sotzul lucreaza la fel de mult.

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput