Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Intre timp s-a trezit si Tudu al meu , amincat cerealele dar spre final mai mai ca inchidea ochii iar .M-am jucat putin cu el si acum sta si se uita la TV .

Aaaa, vazuse papusa( care e aproape cit el de mare si care e imbracata cu un treining de-al lui Mihnea) si asa de frumos ii zimbea .I-o fi dor de frati-su ?

Acusi ajunge si Mihnea cu tati acasa.Desi hotarisem ca il las la mama si in seara asta , sotul meu s-a dus sa il ia ca i se facuse dor de el "Cum , si eu nu imi vad baiatul nici in seara asta ?" .Nici eu nu m-am putut abtine sa nu ii reamintesc ca atunci cind e acasa Mihnea nu prea il baga in seama cind vine de la munca ,pt ca se duce direct la jocurile pe calculator si isi mai pune si castile pe urechi ca sa nu il auda .

M-am dus sa verific ce face juniorul : doarme si nu cred ca se mai trezeste pina miine dimineata .

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Nadina nu dispera draga mea. Priveste partea buna a lucrurilor, n-o fi dreaqul asa negru. Ii dovedim noi, pe ei pe mama lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Nanadana, cuscra, am intrat special sa-ti spun ca azi nu vei vedea opturi ci maine; al meu sot a venit val vartej de la servici, a lasat masina si s-a dus la meci pe stadion; si eu habar n-am sa descarc poze de pe foto pe computator, ar trebui sa invat si eu odata si-odata! Dar maine negresit!
Buni mucenicii! Am halit!
Pupici!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Locca e tare rau faza. Asa am zis si eu bine ca am facut o fata. Dar neaparat vreau si un baiat.

Codruta din pacate asta e doar inceputul jucatului pe degete. Vedem noi dupa un an.

Ce dreptate ai Anya. Si mie mi-e dor de figurile ei cand era mica. Cum adormea cu laptele in gura, ce mutrite facea in somn ( si acum le face dar mai rar ). Noroc ca am imprumutat o camera si i-am facut 2 casetute. Din pacate nu-l pot vedea ca nu am video. Sper sa-l transfer in forma digitala si sa-l vad pe PC.

Ege, vai cat te invidiez. Vreau si io. Sunt superbe. Si ca sa vaza toate lumea ia uitati-va www.ee.oulu.fi/~binici/activities/photo/photo_tr/images/pamukkale.jpg" target="_blank">aici. La noi in tara se gaseste asa ceva in pesteri. F.F. fain.

Gabirama uite asa se scapa de suzi. Nu am luat niciodata anticonceptionale ca mi-e frica. Gabirama cred ca s-a inversat polul cuminteniei. Fata mea a fost agitata toata ziua.

BiuMil ce ti-e si cu lumea asta. Eu am scapat de intrebarea “de ce plange?” pe care tot mi-o pune vecina. Ii zic “a facut vaccin” si tace in sfarsit.

Simo sa sti ca faza cu laptele e TAREEEEEEE.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

gabi, pana maine doarme? fericire pe capul tau. Mai ai si tu timp de una alta. Eu imi doresc sa doarma toata noaptea numai ca sa dorm cu sotul meu in camera cealalta si sa .....povestim linistiti
Godzila, e super poza .......................

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Codruta , astept sa vad daca va trece si peste testul galagiei provocate de Mihnea (apropo , inca nu au ajuns acasa barbatii .Oare pe unde umbla?)

In timpul noptii maninca ,dar fara sa se trezeasca .Tocmai de aceea il tin cu mine in pat , ca sa ii pot da sinul mai usor si mai repede .Am incercat sa il las peste noapte in patut , dar nu il aud cind se trezeste .Doar da din miini si picioare , nu spune nimic .

Stiu ca voi va chinuiti sa va obisnuiti copiii in patut , dar eu vreau sa dorm .Am mai mult de 2 ani de cind nu am mai dormit o noapte cap -coada .Chiar daca Mihnea dormea la bunica eu eram setata .Ma trezeam la orele lui de masa .Eram setata .

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabiarama

Codruta , astept sa vad daca va trece si peste testul galagiei provocate de Mihnea (apropo , inca nu au ajuns acasa barbatii .Oare pe unde umbla?)

In timpul noptii maninca ,dar fara sa se trezeasca .Tocmai de aceea il tin cu mine in pat , ca sa ii pot da sinul mai usor si mai repede .Am incercat sa il las peste noapte in patut , dar nu il aud cind se trezeste .Doar da din miini si picioare , nu spune nimic .

Stiu ca voi va chinuiti sa va obisnuiti copiii in patut , dar eu vreau sa dorm .Am mai mult de 2 ani de cind nu am mai dormit o noapte cap -coada .Chiar daca Mihnea dormea la bunica eu eram setata .Ma trezeam la orele lui de masa .

Poze

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Fetelor imi spuneti unde gasesc si eu figurine din Desene Animate cum aveti voi pe pereti sa pun si eu la pitica in camera? Si cam cat v-a costat decorul?

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Vera, nu m-am gandit la vaccin..eu i-am spus uneia ca s-a invatat in brate! d cu sizeta e tot timpul ceva de discutat. daca are zuseta, ca de ce are?? daca face scandal...da da-i, draga, o suzeta, ceva!!!
figurine, daca iti vine sa crezi, noi le avem de la Tulcea...am dat pe ele 15000 bucata. da cred ca se gasesc si pe la librarii sau magazine cu jucarii...cam la acelasi pret.

nasol cu somul bbeilor. Eu zic merci ca doarme noaptea de la 9 pana dimineata la 7-8 cu o singura pauza....si ziua cateodata la greu, ieri a dormit 3 ore de la 1 la 4, de unde sapt trecuta dormea doar cate jumatate de ora...nu mai inteleg nimic...

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ruxandra nu l-am trezit, a fact-o singur la vreo 5 min dupa ce am scris eu mesajul . Si eu am observat treaba cu somnul fte/baieti.

Simo as da somnul lung de ziua pe cel lung de noaptea . Si normal ca te cunoaste bb, ca 1 e mama. Poate reusesti sa-ti indupleci seful sa poti pleca mai repede... Poate tine faza cu laptele pot intreba in ce domeniu lucrezi? scuze daca ai zis deja...
Pt dezvatat de leganat nu am solutii (eu l-am dezvatat de carucior cu plansul, dar a trecut mai bine de 1 luna de atunci, m-a iertat intre timp ).

Gabi sa se intample numai lucruri bune cu baietii nostrii.

Codruta eu ma gadeam asa ca idee, ca sperante nu imi mai fac demuuulta vreme...

Miflore si al meu a fost la meci .

Ma duc si eu la nani...

Noapte linistita tuturor!

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput