Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna seara la fete !
Intru acum, pe ultima suta de metri sa urez la multi ani bebelusilor sarbatoriti astazi si sa-i trimitPetreide la Fabiano.
Noapte buna,

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Simo74 - sigur te va recunoaste Luca. Oricum, el trebuie sa fie un barbat adevarat si sa se invete de mic cu greul. Nu de alta, dar trebuie sa-l pregatesti cum trebuie pt insuratoare, caci nora Sarah e cu ochii pe el.

A murit Laura Stoica! Dumnezeu sa o odihneasca! Sunt socata!

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Gata am terminat cu puiul
Cuscra chiar ma gindeam la tine,ca stai la impletit opturi,lasa ca este si bine maine,daca au iesit buni si ai papat teai gindit si la mine nu?

La multi ani sarbatoritilor de azi Petra,Maya,Matei,Alexandru,Radu,Darius sa crestei mari si frumosi

Marlen Ioana

Codruta dar sa vezi pim's cu cirese,zmeura,lamie,ciocolata,caise ce buni sint

Kid sa va fie de bine botezul si sa va traiasca crestina

poze

Mergi la inceput

Carmi am aplicat reteta ta de scos mucii:(ceai de musetel +zahar) vreau sa spun ca este geniala a mers ca pe roate si nici nu a tipat pustiu ,mersi frumos de sfat

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna seara la mamicutze si bebelini,

Am intrat si eu sa va salut si sa urez LA MULTI ANI! sarbatoritzilor: Petra Alexandra, Maya georgiana, Matei Stefan, Alexandru, Radu-Ioan si Darius Eduard. Sa cresteti mari, sanatosi, cumintei si papaciosi.
Petra, ai facut 7 lunitze, felicitari!!! Fetelor chiar ca trece timpul, mai ales cu atita treaba... acusi fac bebelusii nostri anul!

Am incercat si eu sa citesc ce ati mai scris, dar nu prea mi-a fost capul sa si inteleg. Va multumesc mult de tot pentru suport .

Offfffffff, sunt asa de suparata, asta mica este tot asa. Nu se vede nici o imbunatatzire, cu totzi aerosolii mie imi face impresia ca hiriie si tuseste mai rau.
Iar noaptea devine si mai stresant , de vreo saptamina dormim cu lumina aprinsa sa pot sa o iau in brate rapid cind tuseste.
Ioanei i-a trecut durerea de git, dar are o voce de doaga sparta si muci tone, dar se va duce asa la scoala ca nu am ce sa-i fac, daca nu are temperatura... Cred ca toata casa mea colcaie de virusi

hai ca mai citesc un pic din urma si revin...

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Dani imi pare rau pt cea mica ,ii uram insatosire cit mai rapida

Anya a murit si sotul ei, Laura Stoica in plus era insarcinata ,vai ce trist este

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nanadana

Dani imi pare rau pt cea mica ,ii uram insatosire cit mai rapida

Anya a murit si sotul ei, in plus Laura Stoica era insarcinata ,vai ce trist este

poze

poze

Mergi la inceput

Christina-m, ii multumim si il pe Mateias.
b_irina_c, ma inscriu si eu sa iti dau kg!!!
Mifloriciko, vreau si eu sa vad mucenicii! Mi-am dorit tare mult sa fac anul acesta, dar date fiind evenimentele ... nu am apucat. Nu am aparat de facut dar i-as fi impletit cumva
nanadana, si noi stam singurele destul de des . Si sa vezi alergatura in zilele alea, plus ca somnul este iepuresc de frica sa nu ratez scoala Ioanei...Citeodata ma gindesc ca un gram de ajutor chiar si de soacra nu ar strica. Dar numai un gram
godzila m-ai distrat cu sindromul fetelor care se
cristell, iti tin pumnii sa se rezolve problemele cu ochisorul Stefaniei.
Camelia bine ai venit!
gabiarama, asa am facut si eu la ioana, am luat-o in pat si nu s-a mai dat jos pina la 6 ani . De fapt nu ii placea deloc in patutzul ei, scincea intr-una, si eu voiam la vremea respectiva sa dorm . Am mai incercat dupa 2-3 ani sa o dezobisnuim dar nu am reusit. Revenea de fiecare data dupa citeva nopti dormite la ea cu povesti despre vise cu monstri . Aproape de 6 ani s-a carat oarecum de bunavoie si deranjata de burta mea cu Maria. Si noi asa de tare ne obisnuisem cu ea, ca ne-a parut chiar rau. Acum tot ne intrebam daca sa o luam pe Maria din cind in cind cu noi, dar Mariei ii place patutzul personal

Mergi la inceput

Fetelor cum e cu Laura Stoica??? Ce s-a intimplat?

nanadana, .

Mergi la inceput

Ca sa nu vin si eu cu urarile la sfirsitul zilei, o voi face acuma, la inceputul ei

LA MULTI ANI! pentru bblinii nascuti pe 10: Maria-Ilinca, Maria, Iustin, Alexia Maria, Monica Maria si Antoine-Nicolas.

Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari, norocosi sa aduceti numai bucurii parintilor vostri.
nanadana petrecere frumoasa!!! yam-yam, ce faceti bun bun?

Uiiiii, o multzime de Mariutze

Mergi la inceput