Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 12
dani_flor spune:
dragelor, v-ati culcat, huhurezesc de una singura...
va
, noapte buna
Daniela, mami de
Ioana(24.10.1999) si
Maria(17.10.2005)
simodina spune:
Iar sunt huhurez. S-a oprit lumina vreo ora pe la ora 21 de mi-au dat total peste cap programul de baie.
Io nu pot sa dorm de emotie ca a nascut verisoara sotului meu astazi, la 33 saptamani de sarcina, fiind de vineri in spital. S-a dus la medic ca cica o durea stomacul si nu putes sa doarma de vreo 2 zile si cand colo avea tensiunea 16 cu ?? nu mai stiu
- preeclamsie, desi n-avea niciun alt simptom. Pana la spital ajunsese la 20 cu ceva.Azi i-au facut cezariana de urgentza ca nu se mai faceau transferurile intre ea si bb. Baietelul din fericire a respirat singur si e sanatos.
M-a socat si pe mine vestea cu Laura Stoica - si mai era si insarcinata. Dumnezeu s-o odihneasca.!
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
simodina spune:
Vera(Godzila) gasesti figurine cam la orice magazin de cartier pentru copii , costa cam 2ron bucata. Merita sa cumperi, zic eu, Serban e mort dupa ele si se converseaza intruna
. Sunt si la Cora sau Carrefour mai bune putin calitativ dar mult mai scumpe - peste 10 ron parca.
Fetelor, daca faceti cheta pentru Irina dau si eu vreo 5 kg
.
Dani-flor, Laura Stoica si logodnicul au murit in accident de masina intr-un sat de langa Bucuresti.
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
serini_r spune:
si eu am un bebe are 4 luni si aproape 2 sapt s-a nascut pe 27 oct 2005 si o chiama VANESSA SHARA MARIA 

SI E FRUMUSICA FOC
pt toate mamicile
Tonnia spune:
Offf, ce veste trista! ![]()
Eu nu pot dormi noptile bine (mai nou) din cauza acestiu baby monitor pe care o sa-l arunc de pe geam intr-o buna noapte!!! Piuie tot timpul, i se duce bateria si nu gasesc alta. Btw, nu luati nicio aparatura din asta de la chicco, sunt mari porcarii, se vede ca nu sunt specializati pe asa ceva, plasa tare am luat si cu blenderul lor (e maibuna razatoarea de 1000 de ori).
Sunt bucuroasa, urocultura e negativa!
Cu toate astea, ieri a mancat 590 ml iar cu diversificarea merge din ce in ce mai prost, ieri s-a isterizat de la a 2-a lingurita. Oare am gresit eu cu ceva? Am o prietena care mi-a spus ca am gresit ca am pus cereale in mar, ca trebuia sa astept sa prinda drag de mar si apoi sa adaug altceva, ca l-am bulversat. Are dreptate? Se poate sa nu-i placa marul? Cred ca mancarea in general nu-i place...
Scaunele Polly sunt in promotie la Carrefour cu 4.800.000, eu l-am luat cu peste 6.
Dani, sanatate fetitelor!
La multi ani, Petra!
codruta_grg spune:
Bine ai venit Serini
. Eu am 2 verisoare in state (surori) pe care le cheama Vanessa si Sarah (acuma vad ca pe fetita ta o cheama Shara).
Nasol tare cu accidentul Laurei Stoica. Au murit cu airbagurile deschise, in Renault Symbol. Din asta avem si noi
.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
miflore spune:
Buna dimineatza zanelor!!!
Am intrat special de dimineatza - ma tot impingea Ana, hai, hai, sa-i scriu logodnicului!!!
LA MULTI ANI ANTOINE!!! Sa cresti mare si frumos si destept, sa papi tot si sa dormi bine!!!
Ana iti trimite un mare
!!! Petrecere frumoasa!!!
LA MULTI ANI si celorlalti sarbatoriti de astazi Maria Ilinca, Maria, Iustin, Alexia Maria si Monica Maria!!! Ce de Mariutze!!! Pai de Sf. Maria se vor incinge paranghelii serioase!![]()
LA MULTI ANI si sarbatoritilor de ieri, cu mentiune speciala pentru Petra care a implinit 7 luni!!! 
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
karmenutza spune:
Tonnia, puteai sa-i dai cateva zile marul gol si apoi sa pui cereale. Sa stii ca gustul marului nu se schimba semnificativ de la ele. Eu am gustat. Bine, ale mele cereale sunt tot cu mar + morcov. Daca se isterizeaza, mai lasa-l 2, 3 zile si mai incearca dupa asta, ca sa uite. Nu-l forta. Cerealele mele, asa simple, nu au nici un Dumnezeu. Nici dulci nu sunt, nici aromate, parca au gust de ciulama de pufuleti, ieah...dar fetei ii plac. Ieri i-am dat simple, fara mar. Nu a mai vrut completare de lapte la pranz. As putea spune ca am inlocuit o masa. Supa nu i-am mai dat de atunci cand s-a scarbit total. Cred ca maine totusi mai incerc o data, de data asta o fac sa-mi place si mie la gust. Cu sare.
Catalina
gabiarama spune:
Si pe mine m-a socat vestea mortii Laurei Stoica !
Tudor nu a trecut testul aseara !S-a trezit cind l-a auzit pe Mihnea !Iar dimineata pe la 7 avea un chef de vorba 
Bine ai venit Serini!
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze