Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 13
Dana_ch spune:
Buna dimineata
Din pacate sunt titulara la transferul kg ptr Irina ,nu cred ca mai are loc si altcineva.
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi 
Bine ai venit serini.
Poze cu Lucas
codruta_grg spune:
Gabi, poate de aia se trezea si Petra pe la 10-11 seara. ca atunci intra Pepe in camera (de la studiu).
Miflore 
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
simodina spune:
Tonnianici Serban nu a mancat marul cu prea mare placere la inceput desi el e un mare mancacios . Dar marul nu e foarte dulce, mai ales daca-i dai mere rosii. A inceput sa manance cu pofta de cand i-am adaugat banana. In plus, la inceputul diversificarii el voia orice ii dadeam cu linguritza sa fie semilichid - asa ca am inceput sa le coc si apoi le puneam la storcatorul de fructe. Iesea ca o pasta. Doar asa le-a mancat in primele zile, cam o saptamana cred. Nici piureul de legume nu mi l-a mancat pasat cu furculitza dar cand l-am pus in blender, cu putina supa si i-am adugat si smantana i-a placut.
Carmensi mie mi-a refuzat supa pana i-am pus orez instant - cam 2 linguritze la 120 ml si o masura de lapte. Poti sa incerci si asa daca totusi vrei sa eviti sarea. Acum nici nu mai e nevoie sa folosesc lapte.
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
codruta_grg spune:
Am 2 intrebari:
1. Cine da marul copt (ca acum il pot face la abur, ca si compotul), cu ce il amesteca, la ce ora il da si ce catitate?
2. Cine doarme cu bebele in pat, il puneti cu capul pe perna pe care dormiti voi? Ca eu de pe la jumatatea noptii o iau in pat si asa doarme, cu capul pe perna mea, dar la ea in patut e fara perna.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
simodina spune:
Ina si eu am avut damblaua cu carnea dar pediatra m-a facut sa ma razgandesc pentru ca se pare ca sursa de Fe cel mai usor asimilabil ar fi totusi asta si lipsa ei duce usor la anemie. De fapt ea nu mi-a interzis dar mi-a spus ca nu ma sfatuieste si de o saptamana i-am dat si piept de pui si ficatel de pui. O sa-i dau insa de 3 max 4 ori pe saptamana chiar si dupa ce mai creste ca nici eu nu-mi doresc sa-l fac carnivor ca ta-su
, ca ma-sa poate trai linistita fara carne daca are lactate.
gabiarama spune:
Codruta ,sa iti spun cum fac eu : tati doarme cu Mihnea in dormitor , iar eu cu Tudor in cealalta camera pe o canapea extensibila .Imi pun 2 perne ,iar la mijloc pernuta lui Tudu , care e f f f subtire .Imi pun cele 2 perne ca sa ma pot muta in timpul noptii fara sa deranjez copilul .Fac asta pentru a alterna sinii la orele de masa 
In concluzie , el nu doarme pe perna mea .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
simodina spune:
Codrutahai sa-ti raspund eu ca am logoree azi, he he.
1) Marul copt i-l dadeam de obicei dimineatza, amestecat cu branzica sau/si cu banana sau/si cu 2 lg de cereale. Am vazut ca se poate da si la gustarea de seara amestecat cu branzica- penultima masa a zilei daca sunt 5 mese. Acum nu mai pun cereale in fructe ca am citit undeva ca fructele se dau cel mult amestecate cu iaurt ca incetineste digestia.
2) Eu mai dorm dupa-amiaza cu Serban in pat dar nu-l pun pe perna. Mai adoarme cu capul pe bratul meu, dar i-l scot cand pot. Am citit ca pernele mari de adulti sunt periculoase pentru ei in somn mai ales daca sunt moi. Acum nu stiu sincer daca mai e valabil la varsta Petrei care e ditai domnisorica
, eu evit ca n-am prea inteles niciodata necesitatea pernei decat pe post de ursuletz pentru om mare - adica sa o iei in brate cand dormi fara sot, he he.
mysweetest spune:
'neatza,
tocmai ma plangeam ieri ca Alexandru nu mai papa asa mult laptic...a auzit ca l-am vorbit de rau si s-a pus pe mancat..a mancat la ora 19.00-220 ml lapte adica tot din bibe, la ora 22-220 ml lapte, la ora 3- 220 ml lapte,la ora 7-220 ml lapte. Total=880ml lapte
Tot ieri a mai papat si 250 ml piure de legume cu carnita de pui si 220-230 ml piure de fructe...pai nu degeaba avem 10 kg.
Ma duc sa ii dau piureul de fructe ca iarasi ii e foame [alcool. Apropo am constatat aseara ca nu-i mai vin niste caciulite groase(cu care-l scoteam afara) ce-i veneau acum o luna
..si trebuie sa ii cumpar altele.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
anya spune:
Kid, ne vedem sigur vineri la Baby Expo. Daca vezi 2 rate plimbandu-se printre standuri si tocand banii familiei, sa stii ca sunt eu cu Deniss (Jadi).
BiuMil - crezi ca daca nu reusim sa ne potrivim ziua de La Mama vom fi in stare sa gasim meniul ideal? Cat despre vecina - nu mai asculta toate "indicatiile pretioase". Decat degetul mai bine suzeta. Copiii mei sunt mai materialisti n-au vrut suzeta pt ca nu curgea nimic din ea...![]()
Simodina - ziceai ca vrei sa fii pediatru. Mama mea era anul 6 la pediatrie cand m-a nascut pe mine. Si cu cartea proaspat intiparita in cap - hai sa creasca copilul. Ce zicea bunica nu era bine. Si cu timpul si-a dat seama ca teoria si practica nu se prea potrivesc. Asa ca fratele meu (mai mic) n-a mai fost crescut "dupa carte". E bine sa stii diverse lucruri dar si mai bine e sa stii unde sa cauti cand ai nevoie de ele.
Ege - noi am fost acum cativa ani la Pamukale. Terasele sunt superbe si vezi ca exista tot acolo un fel de strand cu un bazin ff mare cu apa termala-minerala. Pe fundul bazinului sunt niste coloane de marmura prabusite (era un bazin al Cleopatrei) si pe piele vezi bulele de apa minerala. Cat despre club Sera n-am fost dar pare tare fain. Mie mi se pare putin cam scump, mai ales ca vreau sa stau 10 zile (as sta si mai mult, dar...) Oricum mai vorbim noi.
20 - ce ziceai de 3 copii? Eu am 2 si nu am exclus inca ideea de barza nr.3. Dar deocamdata incercam sa supravietuim cu 2
.
Ina, la capitolul diversificare - carne. Eu as zice sa-i dai, pt ca are nevoie de fier. Cred ca e mai bine sa ia din carne decat sa te chinui cu picaturile de Fe si oricum organismul e bine sa se invete cu de toate. Am o colega al carei copil de 2 ani jumate nu a pus inca gura pe sunca, cremwursti, paine cu unt, gogosi etc si isi face mari probleme pt ca va incepe gradinita si acolo nimeni nu-i face piureut de fructe exotice la biberon.
Gabi, la noi nu merge cu suzeta. Cel mai bun de supt e tricoul lui mami. Daca lipseste, isi ridica mana si isi suge maneca undeva pe subrat.
Vera, poze cu pesonaje de desene gasesti pe la tarabele cu jucarii sau la librarii. Eu am luat o gramada de la tarabele din Parcul copiilor (la Polivalenta).
Daniela, si la noi colcaie virusii. Eu si tati am ragusit+mucit+febra, baietelul cel mare febra+mucit+bebehait, baietelul cel mic doar mucit si behait. Concluzia: e bine sa fii mic!
Serrini, bine ai venit! Sa-ti creasca puiuta mare si frumoasa!
Antonia, noi am avut un BB-monitor, dar nu batea putin (300m) si ne-am luat un walkie-talkie care vede cam 3km (zic ei) pt ca noi suntem niste parinti denaturati care-si culca in concediu copilul in camera si dupa aceea se duc la bar!
intru rar, dar cand intru - nu mai termin
asa ca trebuie sa schimbam in curand si capitolul!
Hildegard spune:
Buna dimineata,
La noi asa e acuma: Seara pun copilu la somnpe la 10-11 mai nou, doarme pana la 3 in patutul lui, dupa care il iau cu mine in pat in dormitor dar el nu se trezeste cu totul, ii dau titi si doarme mai departe fara probleme, apoi la 5-6 dimineata iarasi san, doarme un pic, depinde sau se scoala la 7 sau papa la 7 dupa care mai doarme pana la 9. Cat va dura asta nu stiu
cu cat doarme mai mult noaptea cu atat sta in camera si patutul lui
Noroc ca avem pat dublu, e mare si incapem toti trei.
eu nu ii pun nimic sub cap.
mai am o problema:

Stefan de vreo 2 zile ziua sta in patutu numai pe burta, sta pe spate cand doarme si cand il intorc eu. A descoperit ca se poate intoarce usor.
E vreo problema cu asta? II place sau de ce sta numai asa? si ieri nu am facut kk....si nopatea la 2 s-a trezit la titi...si am facut un kk ca mustaru'...mult pana-n gat. e normal?
Anya20, hai ca te pricepi....
la noi e
, si morrrr ca nu putem iesi afara.
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122