Mamici de sept-oct 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 5
putzuruca spune:
Adriana-mica, stiu ca e usor sa dai sfaturi, dar tu stii f bine ca starile astea pe care le avem sunt datorate si transformarilor hormonale prin care trecem. O sa fie totul bine si incearca sa te odihnesti si sa te gandesti la lucruri frumoase. 
Sibylle, suntem alaturi de tine si vei vedea ca impreuna cu noi
, vei putea sa mai inlaturi din gandurile negre. Fetele sunt dragute si ne sustinem una pe alta. De abia astept sa ajungem in sept-oct impreuna.
10+
ingereasa spune:
Danip, pui,
Si eu sunt racita, pentru a doua oara de cand sunt gravidutza!!!
Gripa nu e cazul, sper, am apucat sa ma vaccinez prin octombrie si bine am facut dar ma incearca o raceala...Aseara imi zvacnea tot capul, parca mi se mutase inima acolo, sus!!!
Vroiam sa iti spun ca eu nu sunt adepta medicamentelor, cel putin nu imediat.
Am avut si eu o tuse urata combinata cu o usturime in gat formidabila si am baut suc de grepfruit si mi-am facut sodou(lapte fiert cu miere si un galbenus de ou, leac de pe vremea bunicii).
Iti recomand si sarea pe piept, este incredibil de eficienta.
Cumperi sare mare, grunjoasa, o infierbanti tare-tare si o invelesti intr-un prosop gros si apoi o pui direct pe piele, pe gat, cat poti sa suporti .
O sa vezi ca te vei simti extraordinar.
pupi si sanatate maxima!!!
I.
ingereasa spune:
Fetele, dragutzele,
Sunt fericita, fericita!!!
Am fost la echo si l-am vazut pe bebe!!!!
Statea pe burtica si se sprijinea de placenta si dadea din picioare, era mortal!!!
Dadea din picioruse, manutze, dar defel nu m-a lasat sa vad ce e....
Sunt in 14 saptamani deja.
Abia astept sa creasca, sa fie totul bine si sa nasc.
Mor de nerabdare
pup,
I.
andra2005 spune:
Buna fete si burtici !
Eu sint cam trista...a avut grija cineva sa-mi gaseasca servici fara sa ma intrebe daca vreau sa ma angajez sau nu...si de ce sint suparata:pentru ca asta ar insemna sa nu mai fiu toata ziua acasa cu puiul meu...credeti-ma ca si acum imi dau lacrimile...poate pare o banalitate dar tare greu o sa-mi vina sa ma despart de el.Oricum, la serviciul asta nu ma voi duce, chit ca se va supara persoana in cauza.Parca daca ai ceva timp sa te obisnuiesti cu ideea, e altfel, dar asa, sa fii luat ca din oala si pus in fata faptului implinit...As mai avea multe de spus, dar ma abat prea mult de la subiect.
Apoi alta veste trista.A murit Laura Stoica intr-un accident de masina.Dumnezeu s-o ierte.
Despre mine ce sa va zic...greturi am dimineata (mai suportabile) insa dupa masa sau seara revin puternice.Acum am mincat niste fasole si am burta toba, mai bine nu mincam.
Va pup, urez si eu bun-venit noutelor si fug si eu la treaba.
Mi-Ka spune:
pe aici pe la voi.
Desi va urmaresc de foarte, foarte multa vreme, nu am indraznit sa scriu de teama sa nu se intample ceva rau...superstitii. Am asteptat sa ma duc la primul ecograf sa vad mai intai ca totul e bine...si cum e bine, va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta voastra.
Azi am 6 saptamani si 3 zile - conform ecografului- , ieri BB avea 5,7 mm si am vazut cum ii bate inimioara.
Despre mine pot sa va spun doar ca am obtinut aceasta sarcina mult dorita si asteptata prin FIV cu ICSI, la Szeged in Ungaria, iar DPN este 30 octombrie.
Sybille, si eu trec prin aceleasi stari ca si tine... mi-ar place si mie sa am greturi mari si varsaturi...dar n-am, doar o usoara stare de greata din cand in cand...Si eu traiesc cu teama in suflet sa nu se intample ceva rau ...si greu ma linistesc... Din cauza fricii asteia, de cand am facut ET, stau tot acasa, in concedii medicale si legale si as vrea sa stau pana la vreo 3 luni;nu stiu daca e bine, dar...
Deocamdata, atat, ca sunt hotarata sa va asaltez cu multe intrebari
.
Multi pupici pentru fiecare dinntre voi 

Mi-ka
Cecilia C spune:
Andra2005 nu mai fii trista, stiu cum e sa te ia ca din oala ca ma patit-o si eu numai ca eu m-am dus, ha ha era totusi alta situatie ca nu aveam copii si atunci e altceva…dar oricum stiu cum e. Daca tu simti ca trebuie sa stai acasa cu puiul tau atunci stai acasa…si mai mult, acum esti din nou gravida si trebuie sa te gandesti la tine si la bebe..lasa persoanele respective sa creada ce vor.
D-zeu s-o ierte pe Laura Stoica, imi placea si mie tare mult de ea si cum canta, mare pacat….asa ca fetele care conduceti , mare grija mai ales ca acum nu mai sunteti singure ci mai e si cineva in burtica
Cricor sper ca te simti mai bine si ti-a mai trecut din durere..iti tin pumnii
Inni felicitari pt fetita, uuauuuu prima fetita din grup, bravo voua si sa dea Domnul sa fie sanatoasa si felicitari si lui Ignatica, Bibi si Ionela Roxana pt baietei
Mai fetelor, eu tot citesc cum va confruntati voi cu greturile si nu-mi vine sa cred ce diferite putem fi…altele nu mai pot de rau ce le e si altele ca mine n-au absolut nimic…eu va doresc sa vi se termine odata greturile astea si sa fiti in forma pentru orice
Pupici de la noi si aveti mare grija de voi
[gravi] 13+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
try spune:
Sibylle, din pacate la stetoscop n-ai ce s-auzi pana tarziu in sarcina. Si sa-ti dau exemplul meu: la sarcina cu alex am facut eco la 8 sapt. Bebe bine sanatos, dar urmatoarea eco era programata la 19 sapt. O gramada de timp, iar emotiile mele erau mari caci eram dupa o pierdere de sarcina. Si ma duceam mereu la med. de fam. sa incerce sa asculte inimioara cu stetoscopul. A incercat de 2 ori, odata pe la 12 sapt. si alta data la 16 sapt. Nu a reusit sa auda nimic. La 12 sapt. mi-a spus ca bebe e prea mic si pozitionat in spatele vezicii urinare (deci de-abia daca ajunsese la linia pubiana), iar la 16 sapt. mi-a zis ca aude fluxul meu sangiun din vasele de sange care cara papaica la bebe, dar ca sunetul acestor vase de sange e prea puternic si acopera inimioara lui bebe si ca urmare n-a putut s-o auda. Deci, n-ai sanse sa auzi inimioara la stetoscop. Numai daca are un aparat Doppler de buzunar poate auzi inimioara dupa 12 sapt. La eco se aude de la inceput.
Mai, m-a traznit vestea ast cu Laura Stoica, era din acelasi oras cu mine.
.......in 9+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
sympa spune:
M-a ingrozit si pe mine vestea disparitiei Laurei Stoica.....cu atat mai mult cu cat si ea ar fi trebuit sa fie mamica de-a noastra ..Ce se mai poate spune??D-zeu sa-i odihneasca....si familiilor putere sa treaca peste aceasta incercare.
Eu sunt bine...am scapat de greturi...am si eu dureri de spate, intepaturi in partea de jos cateodata...dar sunt trecatoare..Ce ma nelinisteste cel mai mult e amniocenteza..Am nevoie de parerea voastra...Deci..pana acum eu n-am facut decat un control la 3 luni..la care doctorul mi-a confirmat sarcina, si-a incercat vreo 5 minute sa asculte inimioara puiutului, dar n-a reusit sa o auda.El nu are ecograf la el la cabinet, pentru ecograf trebuie sa merg la alt spital..si dureaza f. mult sa-ti faca programare.In schimb, mi-a zis ca pentru pers. care au trecut de 35 ani, eu am 36, se face amniocenteza, la care am prioritate.Am zis o.k..mi-a dat o hartie sa-mi fac programare,insa dupa ce-am tot citit pe internet despre amniocenteza nu mai sunt asa de sigura ca vreau sa o fac.Sper din tot sufletul ca bebe sa fie bine, as vrea sa-mi confirme doctorul asta...dar, daca se intampla ceva rau????Stiu ca depinde foarte mult de doctorul care o face,.....si cum eu nici n stiu la cine merg....voi ce-ati face???
Ma retrag acum....trage maimutzica mica a mea de mine sa mergem la nani....va urez sarcini usoare mai departe...sa scapati cat mai repede de greturi..
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Adriana mica spune:
Multumesc, fetelor, pentru incurajari. Poate ca as fi fost un pic mai menajata la serviciu daca as fi anuntat pana acum vestea cea mare. Insa, din precautie, am preferat sa nu o fac pana dupa echo morfologica de la 14 saptamani. Ce naiva am fost: am crezut ca le voi putea face pe toate in acelasi timp(si serviciu, si viata personala), insa nu este deloc asa cum mi-am imaginat (mai ales cand pui suflet in amandoua). Va trebui sa imi redimensionez prioritatile.
Felicitari celor care si-au vazut de curand bebe la echo, si mai ales celor care stiu deja ce este bebe. Eu voi afla (sper!) la echo morfologica (10 aprilie) si deja nu mai pot de nerabdare.
Sarcina usoara noilor venite in gasca!
Dumnezeu sa o odihneasca pe Laura Stoica, o mamica de sept-oct ca si noi!
Adriana
Vine barza
Pozici
Ignatica spune:
Buna burtici,
Am fost socata aseara cand am auzit de Laura Stoica. D-zeu sa o odihneasca si pe ea si pe copil.
Fetelor, eu am luat-o de la capat cu
de dimineata dupa o saptamana in care chiar am reusit sa ma simt mai bine. Nu inteleg de ce au revenit greturile in forta, probabil e normal sa se intample asa.
va pup,
ignatica
15+