Mamici de sept-oct 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Nu stiu voi cum va simtiti , dar de aseara, de la aflarea accidentului Laurei Stoica, sunt trista, socata , revoltata.Cuvintele sunt pur si simplu de prisos.Ar fi fost o mamica de septembrie si poate ca din aceasta cauza m-a afectat mai tare.
Imi cer scuze daca v-am suparat in vreun fel cu postarea asta, dar .... am simtit nevoia sa impartasesc cu voi ceea ce simteam.
Dumnezeu sa aiba grija de sufletele lor!

Nicol si Vladut http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicolstoy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Si pe mine m-a cutremurat stirea despre Laura Stoica. Mai ales ca urma sa fie mamica de sept ca si unele dintre noi. Dumnezeu sa-i ierte pe toti 3
Mie incep sa-mi treaca greturile, doar dimineata si seara mai am probleme. Ieri au venit nasii nostri pe la noi cu niste prajituri si am papat si eu jumate (de prajitura, nu de tava)ca n-am putut mai mult. Da' se pare ca lui bebe nu i-a placut ca dupa vreo ora am dat-o afara. Deh...
Mai stie cineva ceva de Martha78? Sper sa fie totul bine cu ea si cu bebe! Martha, mai da-ne cate un semn din cand in cand!

12+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna burtici!

Sibylle si Mi-ka, bine ati venit, sarcina usoara si bebei sanatosi!
Apropos, Mi-ka si eu tot fiv+icsi am facut! ai sa vezi ca dupa saptamana a 7-a o sa apara si gretzurile mai puternice! eram si eu ingrijorata ca tine la inceput dar ai sa vezi ca totul va fi bine!

eu ma chinui cu gretzuri toata ziua acum! nu stiu ce sa mai manac! bine ca am concediu si stau acasa ca nu stiu cum as fi facut fatza la servici!
luni mergem la un nou doctor! sper sa ne placa! abia astept ca poate il vedem iar pe bebe!
o zi excelenta va doresc!

Beatrix
9+

www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

bine v-am regasit
de dimineata mi-am propus ca azi sa nu mai trag doar cu ochiul ci si cu postatul ca ochii care nu se vad se uita...da` moartea sata stupida a Laurei Stoica (de care am aflat abia acum, de la voi) m-a zapacit de tot.
Pe 8 martie am iesit si eu cu prietenele (asta a fost ultimul an in care mai fac chestia asta. Era orasul plin de grupuri grupuri de femei, restaurantele la fel, cluburile la fel, mi s-a parut ca un fel de declaratie prea fortata de independenta...in fine...dupa parerea mea cam de prost gust...si eu in peisaj)si dupa ce-am papat am mers in Music Club. Laura Stoica si cu logodnicul faceau parte dintr-o formatie care se numeste FORMATIA NUMARUL 13, formatie ce presta in clubul cu pricina. Cantau copii astia IMPECABIL, iar pe 8 eu chiar am fost total dezamagita ca n-au avut program in seara aia. Acum regret ca nu mi-am facut timp din vreme ca sa-i mai ascult macar odata cantand. Sa le fie tarana usoara!

In legatura cu hainele de gravida.
Din experienta mea va zic ca:
Din catalogul de la Quelle eu mi-am comandat bluza bleu cu maro. Constatari - material bun, nuante placute. Atentie insa ca maieutul are niste bretele foarte subtiri cu aspect de lenjerie intima.

Topurile uni – eu mi-am comandat unul alb si unul vernal. Cel alb – foarte bine croit si un matrial bun, putin elastic – in concluzie ok.
Cel vernal- din alt material decat cel alb, 100% sintetic si rigid si prost croit.

In fine, ce mi se pare cel mai important sa va spun este sa aveti grija la masuri. Masurile din catalog sunt cele nemtesti ( adica un 44 din catalog e de fapt un 46-48 de-al nostru).

Pantaloni pentru serviciu se gasesc la magazinul Titan - la parter - 990.000 lei perechea - au negrii, maro si bej – au talia joasa si un elastic foarte lat in jurul taliei ( adica nu sunt din aceia reglabili care stau sucaliti)

Blugi, salopete, fuste de blugi – preturi 850.000 lei – 1 milion si ceva- tot la magazinul Titan la parter

Bluze- tot la magazinul Titan la etajul 3 e un magazin unde se gasesc produse de provenienta India si mai au acolo o gramada de tricouri cu maneca lunga (deocamdata) dintr-un bumbac amestecat cu lycra, care se intind cat o zi de post, intr-o gama variata de culori si modele.

Legat de Eco 3D am vazut ca sunt cateva care s-au programat la Diagnosis prin saptamana 16-17. Nu prea inteleg de ce ati ales sa faceti atunci o ecografie care costa cu certitudine in jur de 3 milioane, in conditiile in care morfologia fetala se face de regiula in intervalul 20-24 saptamani.
Daca va intereseaza preturi de eco morfologica – sanador 2.800.000 lei-inregistrare caseta 200.000 lei- foto 50.000 lei/bucata
Centrul Medical Unirea – 2.900.000 lei – inregistrare caseta 200.000 lei - foto 30.000 lei/bucata
Spitalul Judetean Ilfov – 1.500.000 lei – nu se fac inregistrari pe support video – poza 50.000 lei/buc.

Cam atat pentru astazi
Sa aveti un we placut

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna gravidutze!

Socanta vestea cu Laura Stoica. Dumnezeu sa-i ierte!

Nici eu nu merg la eco 4D numai dupa ce imi fac eco morfologica la 20 saptamani si numai daca nu imi spune sexul copilului. Poate unele fete nu mai au rabdare si vor sa afle mai repede sexul.

Fetele care aveti inca greturi va doresc din suflet sa scapati cat mai repede de ele, ca eu deja le-am uitat. Eu incep sa ma confrunt cu sangeratul gingiilor. Nu mai indraznesc sa bag o scobitoare in gura ca-i jale. Trebuie sa-mi iau si periuta de dinti moale, cred ca o sa intreb si la farmacie daca au ceva special pentru asta.

Ionica tin pumnii sa treci cu bine prin epidemia de meningita de la voi!

Bun venit la noile mamici

Vauva 15+

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Sibylle si Mi-ka (eu pe tine te stiu de la subiectul Szeged, felicitari) nu toate gravidele au aceleasi simptome.
Eu de exemplu in afara de vreo 3 zile in care am avut senzatii de greata nu am avut nimic. Deci pot sa spun ca o sarcina fara probleme. Singurul lucru care ma deranja erau unele mirosuri, dar asta a inceput pe la 8 saptamani si vad ca acum s-au mai estompat.
Sora mea cand a fost gravi nu a avut nici o problema cu nimic, parca nici nu ar fi fost gravida, asa ca vedeti voi, depinde de organismul fiecareia.
Bucurati-va ca nu aveti parte de ceea ce alte fete sunt deja satule.

Dicri sa-ti creasca mare Merisor.

Vauva, eu am si radiografii si un RMN mai recente, pt ca ajunsesem la un moment dat sa-mi amorteasca problemele din cauza ca un nerv era prins unde nu trebuia. Eu voi merge aici la noi la Arad la gimnastica pt gravide. Se face la Spitalul materm cu o asistenta sau moasa, nu mai stiu exact si cred ca noua tura va incepe in aprilie.

Adriana_mica stresul il afecteaza pe bb, dar in sensul ca e sau va fi mai agitat. Am zile cand stresul meu depaseste orice limite si am senzatii de intepaturi prin burtica, dar altceva nu. In schimb cred ca va fi un copil tare agitat din cauza stresului de la munca.
Si eu voi merge la eco morfologica tot in 10 aprilie la Szeged, dar sper ca pana atunci sa se vada la eco la dr la care merg in Arad ce e bb.

Bibi sa stii ca sunt medici in Ro care recomanda eco morfo la 16-17 saptamani, desi in mod normal se face cand spui tu. Fiecare Marie cu alta palarie ....

Eu am reusit ieri sa ma cantaresc si m-am ingrasat 2 kg, cred ca e bine la 15 saptamani (pe care le fac maine). Dar asta e cea mai mica grija. BB sa fie bine.

Miercuri voi face analize, AFP, toxo, CMV, Hepatita B.

14+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Sephora sper sa se termine curand perioada cu vomitatul. Poti sa il intrebi pe dr tau daca e cazul sa te internezi pentru perfuzii.
Putzuruca la capitolul stau foarte prost si eu dar la fel sotul s-a conformat si el. Ce mi se pare mie ciudat este ca uneori visez ca fac si e tare bine dar in realiatate…nu am nici un chef….abia astept sa trec de perioada asta, in mod normal ar trebui sa inceapa sa treaca….
Tanima_i2002 asteptam vesti de la doctor!
Pufymic ma bucur ca iti este mai bine!
Adriana_mica stiu ca teoretic toate stam bine, practica ne omoara…eu de exemplu azi dimineata m-au luat caldurile si o mare emotie cand m-am gandit la niste probleme de la firma si desi incercam sa ma calmez simteam ca sunt f agitata…..
Giuliella e groaznic ce ai patit, nu pot crede! Sper sa nu mai fie nevoie sa te internezi acolo!
Osna si Ingereasa ma bucur ca ati aflat numai vesti bune despre mogaldetele voastre!
Sibylle stai linistita si gandeste pozitiv, faci parte din acea categorie de mamici care nu au gretusi si se simt bine!
Mi_ka bine ai venit si sarcina usoara!
Bibi eu merg la eco 4d la 17 saptamani pentru ca mor de curiozitate sa aflu sexul copilului! Doctorul meu il spune pe la 5 luni iar eu stau f prost cu rabdarea asa ca abia astept sa merg cat mai repede! 3 milioane pentru asta poate pare mult dar atat timp cat imi permit....sa imi ajute Dumnezeu sa fie asa si in continuare!
Eu de dimineata eram putin ingrijorata pentru ca m-am pus pe cantar si am mai slabit un pic, adica de vreo 3-4 zile tot am scazut (in total 500 grame) desi am mancat la fel si sincer va spun ca intrasem la idei un pic. Asa.....pai si daca am vazut eu ca am slabit am zis sa iau o pereche de pantaloni care nu i-am mai purtat de 2 saptamani(cand aveam tot 55 de kg si....surpriza! nici macar fermoarul nu se mai inchidea! Deci eu cred ca am slabit eu si a crescut junior! Sambata fac 14 saptamani si am 3 kg in plus, e ok pana acum cred eu....
Hai ca m-am intins cam mult va pupicesc pe burtici pe toate si va doresc un weekend placut!

Am ramas socata cand am aflat de Laura Stoica! Dumnezeu sa ii odihneasca!

Floricika 13+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alelil spune:

Buna burtici. Sunt noua pe forum, si sper sa ma integrez repede, cu ajutorul vostru, bineanteles. De fapt noi suntem doi, dar unul este in burtica. BB se va naste pe 14.10.2006.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yko spune:

TANIMA la 4 saptamani am avut decolarea de sac si atunci mi s-a facut ecografie abdominala si transvaginala, dupa care am fost la acest doctor care, la fel, a vazut sarcina si mi-a suplimentat tratamentul cu gravibinon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Sympa eu am 35 de ani. Aici de fac niste teste care se cheama Integrated Prenatal Screening si daca in urma testelor iti iese probabilitatea de SD mare, iti recomanda amniocenteza. Daca vrei poti face si direct amniocenteza (daca ei peste 35). Eu am ales sa fac intai testele, inca nu stiu daca nu cumva ma voi razgandi si-o sa fac amniocenteza, paranoica cum ma stiu probabil ca o voi face. Eu am mai facut o amniocenteza, daca vei amanunte, iti stau la dispozitie.

Daca in Montreal nu se fac testele si exista doar amniocenteza, eu as face, pentru ca eu vreau sa stiu dinainte ce ma astepata.

Cici, da ma simt mai bine dupa o dupa-amiaza de cosmar. Pe la 11 azinoapte m-au lasat durerile, mi s-a decontractat si uterul care era ca o bila. Dimineata la 4 iarasi dureri, mai mici si m-au lasat dupa 3 ore, tocmai bine sa plec la munca.

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput