Mamici de sept-oct 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Sympa, dr. ginecolog care-ti da trimitere la eco iti poate da trimtiere catre orice cabient de ultrasound. Nu esti obligata sa te duci sa faci ultrasoundul doar intr-un singur loc. E adevarat ca ginecologii au legaturile lor mutuale cu anumite cabiente, insa nu esti tinuta de un anumit ecograf. Eu la sarcina cu alex am facut eco acolo unde m-a trimis ginecologul, dar la sarcina asta, pt. ca acum locuiesc departe de cabinetul lui, mi-a zis ca pot sa ma duc la ce cabinet vrea ueu sa-m ifac ecografia ca e constient ca e dificil cand distantele sunt mari. Asa ca pe baza fisei de trimitere pe care ti-a dat-o cauta i npagin iaurii cabiente de X-Ray & Ultrasound, da telefoane si vezi unde poti sa-ti faci programare. Spune-le ce dr. te asista si ei iti spun daca e ok.
Eu aveam nevoie sa fac ecografia repede si in arafa programulu ide servici ca sa nu mai fiu nevoita sa ma invoiesc. Joi seara am sunat la niste cabinete si sambata am gasit loc liber la un cabinet. Majoritatea sunt super-aglomerate, dar e imposibil sa nu gasesti un cabient liber cand vrei tu.

Si noi inca ne luptam cu greturile, dar nu ne vaitam...

.......in 9+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Andra2005 ma intrebasesi de concediu. Aici concediu de mat. e de doar 1 an de zile, deci am vrut sau nu a trebuit sa ma intorc la servici. Iar indemnizatia in timpul concediului de mat. e de doar 55% din salariu si max. 1600/luna, deci nu e foarte avantajos sa stai acasa...se simte la buget cand u nsal. e injumatatit.
Daca as fi avut posib. sa stau 2 ani acasa as fi facut-o fara remuscari.

.......in 9+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Daca vreti sa vedeti o mireasa frumoasa aruncati un ochisor in albumul Floricikai. Super. Draga mea la silueta dumitale discutiile despre kilogramele luate pana acum gasesc ca sunt provocare pe fata. Declaratie de razboi, nu alta !!!

Cand am zis de eco morfo la 20-24 n-am avut in vedere motivatiile fiecaruia ci aspecte legate strict de relevanta si acuratetea informatiilor care se culeg atunci. Alta data am sa ma explic mai bine, dar alta data inseamna peste cca. 6-7 luni.

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra2005 spune:

Fetele, acum am venit de la eco si sint FERICITA. L-am vazut pe bebe, maslinuta mea, are 7 saptamini si 3 zile si este bine.Cunoasteti si voi bucuria pe care am simtit-o cind l-am vazut pe pitic si am avut confirmarea cu ochi mei ca EXISTA si ca s-a asezat acolo unde trebuie.I-am multumit lui Dumnezeu ca totul este bine.

Una calda, una rece.Asteptind sa intru la eco, l-am scapat din ochi pe crocobaurul meu care a cazut pe scari.Nu pot sa va descriu groaza pe care am simtit-o cind l-am vazut alunecind pe scari in jos...of...si ma intrebam cind o sa se opreasca.Acum e bine, cred ca o sa i se faca un ditamai cucuiul in frunte, dar bine ca nu e mai rau.Nu pot scapa de sentimentul de vinovatia ca din cauza neatentiei mele s-a lovit, si cine stie ce putea sa mai pateasca.

Cecilia C iti multumesc pentru incurajari.

Try iti multumesc si tie pentru raspuns.

Acum fug ca am o gramada de treaba.Va pup pe toate si aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyboy spune:

heloo, voi naste in jur de 7 octombrie la matermitatea polizu cu dr. suciu nicolae. sunt la a doua nastere si tot mi-e cam teama.
primul copil (un baietel de 7 ani frumos si destept) tot acolo l-am nascut si tot cu dr suciu. e un super medic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna!

cum va mai simtiti? eu azi m-am simtit un pic mai rau, in sensul ca am avut ceva dureri de burtik. nu mari, dar oricum!
cred ca au fost din cauza ca si ieri si azi am avut ceva de umblat prin oras cu masina si m-a zgaltait de m-a zapacit! apropos, fetelor din bucuresti cum va descurcati cu gropile astea infernale?

in alta ordine de idei, in leg cu , nu stiu altii cum sunt, dar eu...sunt tare activa! ba chiar mai ceva ca inainte! inainte eu luam pastile si asta imi lua apetitul cu totul. chiar glumeam cu sotul meu, ziceam ca in asta consta efectul anticonceptional de fapt, ca-ti ia cheful cu totul! am avut si eu vreo sapt de pauza cand am avut dureri dar, dupa aia...

va doresc zile frumoase, fara greturi si alte neplaceri!

ps: dupa ce am aflat aseara de laura stoica am plans o ora incontinuu de nu ma mai linisteam, si toata noaptea n-am dormit de ganduri negre!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Flavia ramona, beatrix si floricika, multumesc pentru primire

6s + 4z

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Bonsoir! Am fost si eu la eco asta seara, e ok bebe, e dezvoltat ca de 13 sapt, eu maine intru in sapt 13. L-am vazut dand din maini, picioare, mutritza si m-am incantat toata, normal.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra2005 spune:

Fetelor, am revenit si eu.In primul rind, le doresc bun venit noutelor, sa aiba sarcini usoare si bebei sanatosi.

Inca sint trista de cele intimplate cu Laura Stoica, cit de nedreapta poate fi viata uneori.Pacat, dupa cum zicea cineva de la noi, a murit o intreaga familie.Eu am avut fata de ea o simpatie speciala pentru ca sintem nascute in aceeasi zi, plus ca imi placea mult de ea.Am vazut la stirile de pe Antena ca miine la cimitirul Bellu este inmormintarea...cind voi iesi cu piticul vreau sa ajung si eu, sa las citeva flori si o luminare.Dumnezeu sa o ierte.

Eu tot cu greturi, mai ales seara sau noaptea cind devin de-a dreptul insuportabile, insa o sa treaca si asta.Piciul meu e bine, se pare ca va avea doar un cucui, atit...cu toate ca tot am mustrari de constiinta si ma simt ultima mama de pe pamint.

Cu greutatea eu stagnez...in timpul zilei nu maninc mare lucru insa seara bag o punga de chipsuri si o cioco si m-am asigurat de citeva kg in plus.Am pofta mare de masline cu margarina si piine, miine trebuie sa ajung sa-mi cumpar.Azi mi-am gasit in piata muraturi si sint tare multumita.

In rest, sint cam intoarsa de dos de cele intimplate, disparitia Laurei si cazatura lui Alex.

Bibi multumim pentru sugestiile de hainute.Eu voi trece sigur pe la magazinul Titan, insa dupa ce imi va mai creste burta.

Va doresc o seara frumoasa si ne vedem miine.

A, am uitat sa va zic ca bebe are 11 mm, iar DPN este 29.10.Asta am reusit sa descifrez de pe eco ptr ca in cabinet piticul meu (L-am luat cu mine ptr ca nu am avut cu cine sa-l las) urla ca din gura de sarpe si nu am mai indraznit s-o mai intreb pe doctorita nimic.Mi-a ajuns ca este bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup si bne a-ti venit noutelor (nu ca eu as fii tare veche dar m-a simt deja de-acasei)

Eu astazi ceva mai bine,nu am decat de dimineata (fiere,amar) iar in timpul zilei doar greata.Ceea ce e bine zic eu pe langa scarboase.
Am facut si nitica curatenie in casa,am mai schimbat aerul.De calcat inca nu pot si s-au cam strans o gramada,dar asta e....
Floricika doctorita mi-a spus ca doar daca cum s-a intamplat in ziua aia de 13 mai multe zile la rand,sa m-a duc sa m-a interneze.Cica normal ar fii sa nu mai mult de 4 ori pe zi.
O sa m-a du vineri si eu la eco sa vedem e mai zice de fasolica,pentru ca joi intru in saptamana a 12.

Dumnezeu sa o odihneasca pe Laura si logodnicul ei,m-a intristat foarte mult si am bocit si eu un pic mai ales ca stiam ca e o graviduta de sept-oct.Grozanic ce mai.

Va pupic pe toate.
IO11+

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput