Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Anda, la multi ani pentru Nichita!
Povestea bonei tale ma face sa rad si ingrozesc in acelasi timp, mama mi-a promis ca sta cu Ana pana la 1 an, dar eu cred ca va ceda mai repede si va trebui sa cautam tanti si.... offff greu iti este :((
Lavi, binei ai revenit.
Lavi02 ma bucur ca e mai bine Nati.
Maria, bafta cu tzitzi, sa-ti revii rapid.
Povestea cu Topfer cred ca eu am inceput-o, adica eu am folosit prima. Eu am cautat ceva sa inlocuiesc Nan-ul care nu-i placea, insa in primul rand eu alaptam chiar dc insuficient si Topfer este recomandat pt lapticul mixt, fiind cel mai apropiat de cel matern. Farmacista care mi l-a dat prima oara e si ea mamica de bebe de 5 luni, deci ma indoiesc ca mi-a dat doar pt banii mai multi. Il folosesc si acum cu placere, Ana il papa super-bine, nu s-a umflat de la el, a pus constant in greutate. Raportam maine la 4 luni dimensiunile cele noi.
Despre bebelac, sunt sigura ca e ok altfel nu l-ar da statul, eu nu iau pt ca in cluj e vesnica criza de el, nu ajunge niciodata si mi-e efectiv jena sa-l iau din fata unor mamici care chiar nu au posibilitatea sa scumpere alt lapte, indif. cat de ieftin, ca sa fac cu el ciocolata de casa, pt ca Topfer nu-l schimb clar.
Cora, soacra ta se intrece pe sine insasi la fiecare faza, pe bune :)
Raportez si eu o bebelica maraita dupa-amiezele. Adica se vede clar cum rasare rasfatul la orizont: e vesela, gangureste, vrea sa se ridice in fundic, ne jucam, etc - cum o pun in patut incepe balamucul, nu plange dar maraie si striga, se cearta, se enerveaza singura - nu mai doarme de pe la 15-16 iar seara dupa baita la nici jumate bibe adoarme asa de adanc ca n-o trezesti nici cu tunu'. Si asta fiind pe la 21-21.30 pt ca incerc sa-i mentin programul si bunele obiceiuri in speranta ca e doar o faza trecatoare asta cu cerutul de atentie non-stop si nu ne facem de ras cu stricarea cuminteniei.
Joy, Mandy - acuma va inteleg ca va apuca toate baiurile cand nu se linistesc ai vostri nicicum. E drept ca Ana nu plange, dar slaba consolare. Eu cred ca la noi e rasfat pt ca de 1 sapt ba musafiri, ba botez, ba tanti cu care a stat duminica i-a cantat in struna, ba stie ca eu cand stau cu ea ne jucam si cantam, asa ca nu-mi fac griji, orice invat are si dezvat, rabdarile sa ma tina :))
Multa sanatate bebicilor bolnaviori si putere mamicilor ingrijorate.
Pupici.
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Azi mi-au venit si mie banii, C.I.C.-ul pe ianuarie si februarie! Tare greu e sa nu iei bani din decembrie,ma gandesc oare unii cum se descurca?

Bianca e tot fitoasa , nu stiu ce are dar de luni de la vaccin nu prea mai e in apele ei. Tot timpul e maraita...

Azi am facut pentru prima oara ciorba de burta si a iesit super buna, acum prajesc peste.
Despre alint noi ii zicem :Bebelina,Bebina,Bibi(fata nasilor ii zice bebe sau bibi si ii zicem si noi asa),Biecuta,Porcusor,Iubita mea....
Reviste eu mai nou citesc "Ce se intampla doctore?" , i-mi place mult.

Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ma, am si eu o intrebare... CIC-ul vine pe talon, ca pensia si alocatia?? sau imi vine biletel ca am mandat postal de ridicat???
ca ieri seara am intreabt la posta si cica ii primesc in ziua in care are postasul zi de pensie la mine pe strada.

daca ma duc eu la posta dimineata sa-l caut pe postas?! macar sa stiu daca am bani luna aia...?!?! sa mi si-i dea daca se poate!?!? ca sincer, nu mai rezist mult daca nici luna asta nu vin!si cum zi de pensie e 23-24... nu nu nu...

dordia, mie imi suna nereu ocupat la telefonul ala, naiba sa-l ia, ca m-am saturat sa tot sun...

si... am trimis pe site datele si pozele noi pe care le aveam, cine n-a facut-o deja poate sa intre la "tablou" sa vada ce frumuseti mici avem. niste ranjiti dolofanei!

uitam... fi-mea a facut iar kk... dar nu-mi mai amintesc cand a facut ultima data, am o vaga impresie ca luni... dar arata ok, vascos cu bucatele mai solide.
apropo, voua vi se pare unsuros kk?! ca io pana reusesc s-o spal, adica sa simt pielea "curata" ma plistisesc... parca as spala-o de margarina.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Cristinamh, banii vin pe talon ca alocatia.La mine au venit odata cu alocatia.

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Cristina nici mie nu mi-au venit banii de CIC.Nici pe ianuarie-sunt in CIC din 20 ianuarie-nici pe februarie. Si daca vin deodata cu alocatia e clar ca ma paste sfarsitul de luna. Tu unde ai intrebat cand primesti banii, la Primarie?

Ripley, sper sa nu ajungi ca Joy si cu mine ca e tare nasol.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi02, puroiul l-am observat la muls: iesea din canalul bolnav inloc de lapte Iar doctorii care m-au vazut (cel de garda, cand am fost la urgenta apoi azi, doctora mea) au apreciat ca nu e palpand si mulgand. Oricum, se pare ca n-a fost mult si sper ca am scapat de el definitiv.
Problema inca nu s-a rezolvat, mai am de tras, cum spuneam. Inca mai e si galma si roseata, dar e bine ca am voie sa alaptez. Bebe imi goleste sanul in 15-20 min.

Dar am patit alta faza cu el azi: eu ziceam ca e lapte garla la cat mulgeam si nu se mai termina, ori el plange de foame dupa ce suge tot! Asa ca am tot suplimentat mesele, chit ca a supt din ambii sani: ba cu 60, ba cu 90 ml !! Sper ca nu mi-a scazut laptele asa de mult, desi - cu stresul din ultimele zile...

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Eu iar intru pe fuga...

Corap, si Rianna mea e fan Baby Einstein, aseara s-a uitat aproape o ora la tv. (i-am pus Baby Bach si dupa ce s-a terminat o tura, i l-am pus din nou si s-a uitat iarasi pana aproape de sfarsit). Traiasca tv-ul, e bun de babysitter

Lavi02, eu sunt din Hateg (orasul cu zimbri), nascuta si crescuta acolo pana la 16 ani si de-atunci incoace mers inapoi in vacante cel putin la cate 2 ani. Daca ai mers din Alba-Iulia in Timisoara cu masina, sigur ai trecut prin Hateg. E un orasel micut-micut, dar foarte dragut, inconjurat de munti. Abia asept sa ajung din nou acolo in iulie! Mai am bunici, familie, plus o gramada de prieteni, si pe langa toate astea ma intorc "acasa" caci apartamentul in care am crescut a ramas al nostru.

Tre' sa fug la dentist, altfel as mai sta sa scriu...

Pupici la toate mamicutele si sanatate si armonie bebeilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Cristina se pare ca eu am avut noroc si mi-a raspuns la nr. ala si mi-a zis si nr. de mandat. Mai incearca sau ai rabdare pana vine pensia dar nu mai tz de 25. Tipul de acolo mi-a zis ca daca nu iiridic pana pe 25 se poate sa ii pierd. Ai grija!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Bai.............a murit Laura Stoica si cu Cristi. Eu nu imi revin. Plang intr-una de parca ar fi sora-mea!!! Doamne oare de ce? Era insarcinata si acum nu mai e nici unul dintre ei!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mama, ce-i pe fatza lui nichita, sunt disperata, mi-a venit sa plang cand l-am ridicat din patut, dupa 3 ore de somn (era obosit dupa ce a vorbit bona toata ziua cu el): explozie de bube, pe toata fatza, asa, ca o urticarie!! si-l mananca, ca se scarpina
maine dimineata sun la pediatru sa vina de urgenta sau poate imi zice sa ma duc cu el la spital unde lucreaza. Doamne, nu stiti ce e pe fatza lui....si azi l-am spalat pe fatza de 2 ori...
maine vad ce se poate face si ii cumpar bonei un halat pe care o sa-l spal eu la mine din cand in cand cu etergent de bebe. copilul e alergic la ceva...

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput