Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 10
canuta-om-sucit spune:
Dumnezeu sa ii aiba in paza si pe ingerasul cel mic din pantecele Laurei. Dumnezeu sa ii odihneasca in pace.
M-a socat vestea, mai ales ca stiam ca e insarcinata.
Aura si samburelu' Dimitrie
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/condrata/my_photos
meems spune:
Tot io... inca n-am plecat la dentist
Am intrat acu' la panoul de onoare si m-am tot minunat ce copii frumosi avem!!
Ripley, te-am visat azi-noapte, am visat ca venisesi in vizita cu Ana ta si ma tot miram la ea cat e de draguta si de vesela. Cine stie, poate ne-om intalni in vara, vad ca esti din Cluj. Sotul meu e din CJ si are o gramada de rude pe-acolo si daca vin cu Rianna sigur tre' sa merg si la Cluj s-o vada. Canuta-om-sucit si Mandy, parca si voi sunteti clujence, nu? Poate punem de-o intalnire
Bai, ce chestie cu Laura Stoica... "Un actor grabit" a plecat dintre noi...
xandra28 spune:
of doamne!!!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
frumosul meu la 3 luni
varsta lui vladut
xandra28 spune:
anda, draga mea, te-nteleg perfect cu bona. pe mine m-ajuta mama, si sunt cu ochii pe ea ca pe butelie, parca tot mi se pare ca ceva nu face bine, ca eu as face mai bine. si saraca se descurca super bine, si ma mai si suporta.
cu bubele nu stiu ce sa-ti zic, cred ca cel mai bine este sa vb cu doctorul.
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
frumosul meu la 3 luni
varsta lui vladut
Ina869 spune:
Anda, sper sa-i treaca bubitele lui Nichita! TIpa avea cumva bluza din nylon ( stiu ca babele mai poarta din astea) poate o fi alergic la plastic ( asa [atesc eu, dar nu cu bubite, ci cu scarpinat de zici ca am raie).
Maria Alexia bafta cu lapticul si sa se retraga odata galma aia nesuferita!
Dordia, am vazut pozele de la botezul lui Stefanel, mai, ce ochi superbi ai tu!
Xandra, m-ai uitat cu regimurile acelea, te rugam intr-un mesaj precedent sa mi le dai si mie...
Si eu am ramas socata de vestea mortii Laurei ;
Doamne, ce tragic!
Toata seara am fredonat numai " Un actor grabit " si mi se facea parul maciuca, fiindca acum asociez ( normal) cantecul cu moarta.Imi placea cantecul asta tare mult.
Pupicei la toate!
a, era sa uit, gaza mea a ras in hohote pentru prima data ( acum inteleg eu ce-i ala ras in hohote, ca eu credeam ca asta face, dar nu, asta-seara a ras de parca mai avea putin si se tinea cu mainile de burtica...m=am gandit la tine Lavi, cind descriai ce sentiment frumos ai avut vazindu-le pe amandoua fericite
Am mai pus si eu poze in ct. comun cu pufoasa mea mica.
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
silvia_d spune:
Neata,fetelor!
Off,Doamne,nu-mi vine sa cred,numai vesti dintr-astea...off,Doamne,si parca zilele astea am vazut-o la teo,era asha mandra ca e mamica,imi tremura mainile pe tastatura...spunea de bebe,c-are atatea grame,atatia cm...off,Dumnezeu sa-i odihneasca-n pace...cum s-a-ntamplat??
Anda...mai,bebbele tau s-a-nvatat cu tine!
iti simte si tie starea de surescitare(am scris bine?)-si devine si el la randul lui agitat!
faza cu vb.cu bebe,cand el da semne de somnolenta si vrea nani-e super nasol!!_ca bona SA NU STII CAND SA TE OPRESTI DIN JOACA_ar tb sa fie prima regula pe care bonele s-o stie!!!!!NEAPARAT,INSISTA PE TREABA ASTA!!!ti-am mai zis eu cu supra-stimularea!!!iar cu bubitele,nu mai sta!!Du-te la medic!
Teo,ce face beblina,e bine??avea febra acum o sapt,nu??
Mandy,mai plange bebeitza??
Noi am dormit bine azi-noapte,am ascultat sfaturile lui Gandacel,si-i multumesc pentru asta,de-a face baitza mai tarziu,sa doarma mai bine noaptea!azi o sa-l treezim si mai devreme,adica pe la 8,poimaine la 8.30,seara si tot asha!ca va spuneam ca erau zile cand nu puteam face baitza,ca dupa bibele de 6 PM adormea pana la 12 noaptea!!!
am mai vrut sa scriu ceva,am uitat!
o sa mai scriu!
Aaaa,Lavi,off,dca-ash fi stiut ca exista si laptic formula fara amidon......da'vezi,tu,toata lumea a tabarat pe mine cu acest Humana,eu la fel-vedeam din farmacie ca toata lumea il adora-so...facui ca turma!!!
Pupiciuri la mamiciuri!
PS daca tot vb de unde sunteti-eu sunt din Dr.Tr.Severin-de-abia in anul IV ne-am mutat in Bucuresti...e cineva de pe-acolo??
Noki,nu citii eu bine-ai fost la vaccin,cum a fost??
teo_banu spune:
Silvia, multumim si un pentru tine, ca numai tu ti-ai mai adus aminte de noi. A avut febra doar atunci in noaptea aia, cand a fost si nelinistita si apoi am mers la medic si aveam viroza....Acum suntem pe terminate cu tratamentul si sper ca ne va da unda verde la diversificare.
Foarte tragic accidentul cu cei doi Laura Stoica si Cristi Margescu, sotul meu a cantat cu el la tobe si ii cunoasteam asa.....Fatalitatea...Dumnezeu sa-i aiba in pace
Teo si bb Stefania Iulia
PS. As mai scrie dar trebuie sa ma pregatesc de munca, vine bona si ma scoate afar din camera (glumesc) asa ca profit de timpul de dimineata sa chicotesc cu iubita mea fiica.
pe toate
mara95 spune:
Buna dimineata, mamici!
Tot la "Un actor grabit" m-am gandit si eu cand am auzit de Laura.Am ramas socata aseara si nu-mi venea sa cred.Am aflat vestea de la otv, butonand pe canale, in jur de 11.Pacat, mare pacat... o intreaga familie...
Eu sunt in CIC din feb si , intreband la posta de bani, au zis ca ei nu au primit numic pana acum.Cred ca nici pe ian, nici feb.
Partea mai frumoasa pentru mine vine acum:fix de cand flavi a implinit 3 luni a inceput sa mamance mai rar, cam la 4 ore(da' asa, brusc), iar noaptea eu ma trezeam in jur de 3 sa-i dau papa si ea nimic.Oarecum bine mananca pe la 6 dim.Eu ador sa o alaptez asa incat imi pare tare rau ca i se raresc mesele, dar natura isi urmeaza cursul.De vreo 3 sapt dormeam toata noaptea cu ea pentru a o alapta fara prea mare efot din partea mea, dar acum daca nu mai e cazul, ar trebui s-o mut in patut.Si zau ca-mi pare rau..E o scumpete de fata si-i cuminte tare.
Ina, i-am admirat mereu costumasele bebelinei!E o scumpa si o dulcica!
Si mi-as fi dorit si eu sa existe la noi program cu bb:in primul rnad inveti lucruri folositoare si nal doilea, e bun pentru psihicul mamicilor de nou-nascuti.
Bubamara spune:
La multi ani, Ripley si Mariailin! Sa va traiasca puiutele, sa fie sanatoase si sa va aduca numai bucurii!
Am vazut si eu la stiri, acum, dimineata. Cat de nedreapta e viata asta uneori. Nu stiu, parca de cand a inceput anul, aud numai de nenorociri. Dumnezeu sa-i odihneasca!
Raluca si bb Maria (07.12.2005)
dordia2000 spune:
Offfffff!!! Ma doar sufletul cand ma gandesc ce fericita era la Teo in emisiune si ce mandra era de bb mic din burtic. Si Cristi era . Le sclipeau ochii la propriu si acum ochii lor s-au inchis pentru totdeauna. Tot nu imi vine sa cred!!! Dumnezeu sa le odihneasca sufletele si sa aiba grija de ei acolo sus. Totusi...au plecat impreuna!!! Pacat, mare pacat!!!
Ina iti multumesc de compliment!!! Mai ce Rachelina frumoasa ai! Ce eleganta e , o adevarata domnisoara!!! Si ce bascuta trendy are! Mai,mai!!!
Ripley sa iti traiasca Ana cea frumoasa si pretendentii pe langa ea!!!! Sa fie sanatoasa si voioasa!!!!
Mariailin si tie sa iti traiasca printesa si sa fie sanatoasa!!!
Noi suntem bine, nu ne plangem de nimic, ne jucam, radem, gangurim si suntem fericiti!!!
Fetelor cand o punem de intalneala la Baby Expo??? Hai sa stabilim cand e mai bine!!! Eu zic vineri ca e mai liber!!!Da cineva mai mult?????
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005