Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Si eu ma gandeam la vineri, ca nu e asa aglomeratie, dar o sa recurg la varianta de venit toti 3 si unul stat cu mandra afara. Si cum numai sambata sau duminica e familia reunita....

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

!
Of, in ultimul timp numai vesti triste! Si cand te gandesti ca martie e luna lui Marte, zeul razboiului!

dordia da, as vrea sa vin si eu vineri, o chem pe mama sa stea cu Ilinca.
Teo sanatate! Nu am mai intrebat de tine aici, ca noi doua vb si pe mess!
wooow, Ripley a facuta Anutzache 4 luni? Mai, mai, ce fata mare are mama!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Cand se definitiveaza culoarea ochilor bb-ilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Trista vestea de ieri, intr-adevar. Nici nu am curaj sa ma gandesc prea mult la asta

Si scuze pentru stilul telegrafic si egogentric de ieri - eram intre doua reprize de supt intensiv-supliment-muls-oblojit . Oricum, azi e si mai bine, vreau sa cred ca lucrurile se vor rezolva cat de curand.

Lavi, bine ai revenit!
Ce mai trageam eu cu ochiul pe aici acum un an, doar doar apuc si eu un loc pe lista . Si m-am bucurat enorm ca am prins-o, chiar daca pe ultima suta de metri !
Din trupa initiala o retinusem pe Irinuca, ce deborda de fericire si energie, pacat ca ne scrie asa de rar. Cred ca deja a inceput serviciul, nu?
Si pe Mirela-Anca - sper ca sunteti bine cu totii, in ciuda problemelor.

Gabitaco, ma gandesc si eu de multe ori la vremurile acelea, inca nu stiam noi ce ne asteapta cu bebe...

Lavi02, imi pare tare rau de problemele cu Nati. Ce pacat sa se intample chiar acum, la sfarsitul perioadei friguroase. Insanatosire grabnica!

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

neata!

intrebam si eu daca nu a depus nimeni 9n sect . 6 dosarul pentru indemnizatie ca nu stiu unde sa ma duc cu el! PLS

ile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Mai fetelor, am vazut azi un reportaj cu un renumit medic pediatru din Bacau si spunea ca transpiratia excesiva la bebelusi e un semn precoce de rahitism, adica de lipsa de vit D si am zis sa va spun si voua ca am citit ca la unii dintre bb le transpira capul f mult. Eu zic sa verificati si voi aceasta informatie, pt ca , cunosc un caz in care o mamica cu un bebe de 6 luni, desi ii dadea Vigantol, s-a trezit pe la 4 luni ca bb e rahitic si a trebuit sa ii faca tratament de soc pt rahitism. Slava Domnului ca acum bb nu mai are nimic.
A si LA MULTI ANI ! sarbatoritilor zilei de astazi.

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ile, vezi pe site la http://www.ddfssbuc.org
acolo scrie unde poti sa depui pt. cic pentru fiecare sector, si programul
meems, lu andrei ii place baby mcdonald. sa-l vezi ce incantat da din picioruse... si incepe sa chitaie. bine, eu nu am decat asta si unul cu numere. incerc sa mai fac rost. chiar ma oftic ca aici nu poti sa le cumperi. - traiasca pirateria!. cum a fost la dentist?
c & bbandrei-colacei
PS A PLECAT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

a, si vroiam sa va intreb pana la ce varsta mai regurgiteaza puiutii?
puiutii vostri mai regurgiteaza? ca Mateea are 3 luni si mai da din cand in cand laptic afara din gurita.

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

pai, cica pana pe la 6 luni regurgiteaza. si andrei mai da pe-afara. nu-ti face griji daca nu e cu jet, nu miroase urat, nu e galben-verzuie.
fetelor, ce pediatru a spus ca 6kg jumate e putin pt. 4 luni??? nu cred ca stia ce vorbeste. eu m-am uitat pe o gramada de grafice, si 6,5 kg la 4 luni e chiar pe linia din mijloc, sa-i zic "curba ideala". dak s-a nascut pe la 3,5 kg e super sa aiba 6,5 kg la 4 luni. am inteles ca nu e bine sa cazi sub sau sa cresti peste nivelul pe care l-ai avut la nastere (m-am exprimat aiurea, ideea ar fi ca dak la nastere bb e sub mediana, nici la 4 luni nu trebuie sa fie peste, ci tot sub, iar dac s-a nascut peste, e bine sa fie si la 4 luni peste.
c & ardeiul iute si dragalash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

... Noi continuam aventura cu laptele praf. El de obicei sugea 90-110-130 ml, in 7 mese si parea multumit. Am luat cate 210 g pe luna, deci iarasi ok. Doar ca se trezea des si noaptea...

Dar aseara m-a sperat: dupa ce mi-a golit bine-bine sanii, plangea de foame (eu apreciasem ca a luat cel putin 100 ml). Si i-am mai facut 60 ml lapte praf, pe care i-a ras fara probleme.
Era molatic de tot puiul, fara energia de joaca cu care ne obisnuisem imediat dupa masa. Asta timp de vreo ora. Apoi si-a revenit in forta si s-a zbenguit vreo jumatate de ora. Dupa care ... a inceput sa plange de foame!! Initial am crezut ca e burtica, i-am dat Sab-ul si l-am vazut cum da sa inghita lingurita. Pus suzeta - iarasi o suge cu forta. Si dupa cateva minute m-am lamurit: puiul trebuie hranit din nou, asta e! Mi-a mai golit un san si a picat la datorie- obisnuitul somn de 40 min.

Cand l-am prins treaz si bine dispus, i-am facut baita... Si nici n-am apucat sa-l termin de imbracat ca iar imi urla de foame! A supt tot ce-a gasit (un san si jumatate, eu zic ca erau mai mult de 70 ml sigur), si tot nemultumit. Ii fac un biberon de 90, in ideea sa-l vad si eu cum se opreste din mancat. In 10 min a fost gol!! Dupa care chiar a picat lat saracutul, de m-a apucat depresia...

Am dormit bine amandoi, nu zic... S-a trezit la 3 mai mult din reflex, cres, caci a supt putintel si a adormit iarasi pana la 6! Cand a supt cu forta si fara supliment... La fel dupa 3 ore...

M-am lungit rau, sa tragem si concluziile:
- laptele praf il satura mai bine si pentru mai mult timp. Ca tot ma ispitea pe mine sa-i dau un biberon la culcare, sa reusesc sa dorm.
- cu kk e cam horror, sper sa nu-l constip - face mult mai tare si mai ... pfui
- Nan-ul imi place mai mult decat Humana caci are cutie de metal si se vinde in doze mai mici. Si parca si miroase mai acceptabil.
- Dar ar fi fost mai bine daca alegeam si eu Toepfer, ca tot a amintit Ripley de el si doar il stiam si de la Tania... . Dar asa a fost o decizie rapida si disperata.

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput