Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata fetelor!

Raport trist: noi NU am facut vaccinul ieri, ca a descoperit doctoritza ca era rosie in gat micutza, deci am amanat cu o saptamana. Alte simptome nu avem - nu curgeri de nas, nu febra, nu tuse, nada! Dar ea nu s-a riscat. Ba a zis ca poate chiar de la asta sa nu pape asa de bine. Toate astea asociate cu faptul ca e Adila bolnav, deci colcaie virusii la noi in casa => tratament 3 zile: Panadol 2.5 ml dim si seara si Vitamina C tot asa.

Citesc din urma si mai raspund!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

La multi Ani la fetele dragi care se sarbatoresc astazi si mamicilor lor Ripley si Mariailin sa le traiasca puiutzii dragi!!

Madau nu m-am putut abtine si i-am luat si eu omida din aia faina de la Miniblu, de care are si Miruna. Se joaca cu ea, ii place, dar la un moment dat se enerveaza(probabil din cauza ca nu incape toata in gurita). Asa e cu toate jucariile.

Ce m-a intristat si pe mine vestea cu Laura Stoica. Mai ales ca vazusem emisiunea lui Teo in care zicea ca puiul are 8 cm si ca e super fericita (ma revedeam pe mine, cu emotii, cu bucurii...). Dumnezeu s-o odihneasca, pe ea, pe puiutz si pe tatic.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Cristina- date 4 luni: 6.200, 63 cm! Saru'mana anticipat pentru infigerea or in tabelescu!

RIPLEY- LA MUUUUULTE LUNI FERICITE, CU MULTA SANATATE SI VOIOSIE LUI ANUTZACHE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabitaco- oho...la capitolul regurcitari...suntem campioane! Rar avem cate o zi in care sa nu prea regurcitam. In rest, e clasic deja la fiecare masa. Traisca batetelele si batistutzele!

Lavi- ouaaaaauuuu...si io am fost fana Depeche. Si noi - io + Adila- vrem la concert. De cite sute de mii-milioane v-ati usurat? Adica cat costa beletul?

Dordia- dr meu ala bun e fan Bebelac. Zice ca singurul lui cusur e ca e gratis. Altfel, daca ar fi la pretul de Nan-Humana_topfer, l-ar cumpara toata lumea. Ma bucur ca Stefan merge bine cu el. Ioam avut de vreo 2-3 ori tentatia sa-l incerc, atuncea cand Titit nu papa si mi-a frica sa nu fie din cauza laptelui meu. ieri seara a fost ultima asemenea data. Am rezistat tentatiei, slav cerului. Inca. Vom vedea pe viitor! Si io zic ca daca-i merge bine cu el sa nu-l schimbi! Pune deoparte baniipe care i-ai da pentru alt lapte praf si i-ai ceva frumos de ei!

MariaAlexia- oooofff....ce de probleme si la voi! Bine ca esti pe drumul cel bun cu galma! Pupici multi si incurajari sa ai laptic in continuare!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Salutare mamici,
Intru rapid sa va salut si sa va zicem ca ne-am intors cu bine din Olanda, insa am avut o gramada de aventuri...Missa a fost cumintica in avion, doar se tot foia pe genunchii mei, insa pana la urma a adormit. Doar la dus, la decolare, cand pilotul ne zicea ca ne pregatim de decolare a inceput sa urle din toti plamanii ca nimeni nu mai auzea nimic din ce anunta pilotul, si toti erau cu ochii pe noi. Ii era foame bebelinei fix atunci...si astepta sa imi scot balcoanele la vedere . Ei bine i-am dat un bibe spre disperarea ei dar pe care l-a luat hamesita.
Nu mai spun ca ajunsi la aeroport, la plecare, la zborul de dimineata nu ne-au lasat sa plecam pt ca bebe nu avea pasaport. Cretinii!! Degeaba am incercat sa le spun ca circulam in CE si deci avem dreptul, ei cica au un regulament mai special si deci nu , si nu! Asa ca, intorsi acasa, ne-am luat alte bilete, de data asta pana la Lille ( in franta, deci nu paraseam teritoriul) si de acolo am plecat cu masina la Haga ( 270 km de autostrada plina ochi!!!). In fine, in loc sa ajungem duminica dimineata am ajuns luni la pranz - dar macar ne-am vazut socrii la Lille si am dormit la ei. Era soacra-mea sa faca infarct cand ne-a vazut :))

La multi ani bebeilor sarbatoriti de azi!
Daca am timp o sa va si citesc!
Va pup,

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi feb 2006
Poze noi mar 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

alinush, bine-ati revenit! sa ne zici impresii olandeze (eu una te invidiez sincer, mie mi-a placut mult olanda, cu toate ca am trecut pe-acolo in goana calului)
c
fug sa fac portocaluta & marut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

NEATZA, ca de obicei la pranz.

GABITACO, hai ca m-ai pus pe ganduri cu transpiratia. vladone transpira cang urla/plange sau cand suge la san. sa o intreb pe dr daca e ceva......???

ILENUTZA stai linistita, nu ai de ce sa-ti ceri scuze. Chestia e ca eu stiam de subiect, dar vroiam sa deschid eu unul cu de ce plang bb-ii ziua/. dar cand am citit acolo, mi-am dat seama ca de somn....

Mai mie mi-au venit acum banii pe februarie si pe martie....aodata cu alocatia.
eu zic sa vb la posta sau la cei din amzei ...cele care nu ati primit banii.....

OFFFF....spuneti-mi si mie ce are copilul asta??????/
Mi-a urlat dimineta1 ora...a dormit 1 ora cat astat cutitza in gura ....i-am dat un bibe de 150 ml pe care l-a mancat in 1,5 ore.....adica acum sugea 5 minute, dormea alte 10 si se trezea urland si iar sugea....si acum urla cu manutele in gura !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Alinush- bine ati revenit pe taramuri forumiste! Vrem poze mai noi cu bulina! Deci a fost misto in Holland!

Joy- hooooo, nu te impacienta...ca io trebuia deja s-o iau razna. Pai Sarah traisnpiratot timpul la cap. De fapt, e drept, depinde pe ce material ii sta caputul si daca papa sau ii e cald sau...etc. Dr mi-a zis ca e normal, mai ales dupa papa, deci nu ma mai stresez! Nu zic ca poate fi un semn de rahitism, poate, coroborat cu altele, normal! Asta numai doctorul poate sa-ti spuna. Asa ca data viitoare adauga pe listutza intrebarea asta! Numa' nu te stresa!!!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bbalinus , bine ai revenit! voi sunteti acolo in izita de prospectare sau gata, v-ati mutat definitiv? sa-ti schimbi profilul de sub nume, acu' treb'e sa pui olanda:)

noi asteptam pediatrul sa vada bubele.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

au, pardon, n-am citit cu atentie, a zis alinus ca s-a intors deja din olanda...

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Joy, spune-mi te rog si mie ce scria pe aviz? Io trebuie sa-mi iau banii din sectorul 2 (deshi stau in sectorul 6), ca acolo am adresa de domiciliu din buletin. Cea care ma anuntza daca mi-a sosit ceva mi-a spus ca a sosit un aviz pe numele sotzului pe care scria "Alocatie". Gandindu-ma ca sunt doar aia 250.000 nu m-am obosit sa ma duc sa-i ridic, ca doar benzina ma costa atat. Acuma, tu spui ca ai ridicat si indemnizatia si alocatia in acelashi timp. Ce scria pe aviz?
Daca erau si banii de indemnizatie acolo (deshi ma indoiesc fiindca io am depus dosaru' cam pe 9 feb.) ma-mpusch. Banii astia raman acolo sau daca nu-i iei in cateva zile se intorc de unde-au plecat?

Mergi la inceput