Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

RYPLEY si MARIAILIN sa va traiasca puii si sa creasca mari , frumosi si sanatosi !!!!!!!!!!!

LORDRA,sunt 2 avize separate. Dar sunt identice. Adica tot CNPAS, oficiul de aistenta sociala.....bla bla.
Dar pe una scrie alocatie si pe una indemnizatie.
Auzi, poate nu a mai scris pe instiintarea aia si indemnizatie, o fi scris doar alocatie si atat, ca doar tot te-ai fi dus la posta, nu?
Nu pierdeti banii, fetelor, doar ca va trebui probabil sa umblati mai mult dupa ei, sa faceti cereri ceva pe undeva. dar ii luati....cu siguranta. mai bine te duci pana la posta LORDRA sa vezi.
CRISTINAMH si tu la fel...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

azi e ziua anei? io n-am bunul obicei de a ma duce pe prima pagina, recunosc...la multi ani anushka!!

mey, pun si io o intrebare in dorul lelii, asa, ca nu cred ca stie cineva. daca te intorci la serviciu si cica iti da statul 2-3 mil. peste salariu, unde tb sa depui dosarul? si daca trebuie tu sau angajatorul care dovedeste ca te-ai intors la serviciu? aveti vreo idee. daca n-aveti, nu ma supar, ca stiu ca nu stiti pt. ca nu va intoarceti la serviciu acum.

mai la mine n-a venit nici un postas cu alea 250.000 sau avizul pentru ele...cred ca nu vrea postasul sa ma bage in seama:), stie ca in curtea mea nu sunt babe cu pensie ca sa trebuiasca sa se opreasca, nu sunt veterani de razboi, nu sunt ajutoare sociale... ia sa-l intreb io daca nu cumva ma sare...

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ANDA, tot in amzei sau la primaria de sector,. dai iara declaratia aia de 6 pagini, si--ti da si de la firma ceva l amana ca ai reinceput xserviciul...si aproape aceleasi acte...cred
raspund rapid ca intre timp ma mulg CU MANA...si ma fac si ca alte animale...al luat toata jungla la mana,numai sa taca fimiu...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Joy, tu cand ai depus dosarul pt. CIC?
Cand m-a anuntzat tanti aia de aviz, primise si pt. fi-sa care e tot in concediu de maternitate iar pe avizul fie-sii scria "indemnizatie", in timp ce la mine scria doar "alocatie". Ma gandesc ca ar fi scris si la mine la fel. Oricum, o sa sun sa-ntreb, deshi cred ca deja au returnat banii (se-ntampla acu' vreo 2-3 saptamani chestia asta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

la multi ani fetelor si sa va traiasca puii!!!

anda, din cate stiu eu, dosarul pt stimulent ("cele 3 milioane) este aproape identic cu cel depus pt cic.

corap si celelalte fete cu bebei grasunei, cum mai stau micutii vostri cu greutatea? noi avem aproape 7 kile jumate la 4 luni fara o saptamana si sincer incep sa ma stresez.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

frumosul meu la 3 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ripley, Mariailin sa va traiasca pustoaicele, sa creasca mari si frumoase !
Ia uite vesti bune, au inceput sa vina banii de CIC. Ziceti ca au venit odata cu alocatiile nu? Pai la noi zile de adus alocatiile ar fi 11, 12. Sa vedem daca or veni. Ar fi bine ca suntem cam pe butuci cu banii, plus ca vineri mergem si la baby expo sa-i iau Mirunei scaun de masina si alte multe nebunii.

Pischi si Miruna face la fel cu omida. O roade de obrajii aia fasaiciosi si de nas de m-a omorat. Plus ca daca o pun sa se uite in oglinda e criminala ce fetze face

Noki sanatate multa lui Sarah. Si tu esti fan Depeche? Io am fost din aia inraita si inca mai sunt. Am acasa toata discografia. Abia astept concertul, ne-am luat si bilete. Ca tot nu avem bani, ne-am mai usurat de 2.800.000 lei . Dar nu puteam sa ratez asa ceva . Biletele sunt intre 600.000 si 1.400.000. Noi le-am luat de pe net, deocamdata doar de acolo se pot lua.

Ieri am prins un cantar de bebelusi la o prietena si am cantarit-o si pe Miruna. Are mama o fetitza de 6000 gr . Inaltime inca nu stim, dar pentru tabel asteptam datele oficiale de sapt viitoare cand mergem la control la 3 luni.

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

ilenuytza din pacate eu nu te pot ajuta ca s-a ocupat doru de dosar. parca a fost in amzei. Nu stiu ptr ca eu am fost ocupata cu problemele Ilincai.
madau mama, ce grasuna e Miruna! Pai a mea are 6 la 4 luni! Suntem codasele tabelului

Mai e vreun bebeu cu alimentatie mixta care nu vrea sa bea ceai? Ca Ilinca il scuipa imediat. Ma gandesc ce voi face la vara, cand ii va fi sete, o sa-i dau numai apa?

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi eu am citit ca sucul proaspat de morcovi e diuretic, iar supa de morcovi (leguma fiarta) constipa (mie mi-a fost recomandata cand facuse Ilinca diaree). Deci, cum e? Vad ca multe fete au constatat ca introducerea morcovului a dus la reglarea scaunului. Doamne ajuta! sa fie si la noi.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

va vaitati de dosare??
stati sa va spun povestea dosarului meu...
in ianuarie primesc citatie sa ma prezit ca am acte lipsa la dosar. se prezinta tati, lipsea copia de buletin... o da.. dosar ok.. asteptati banii...
si astept...
sun azi... nu eram in baza de date la plati, sun in amzei... nu sunt nici acolo... aaa, ba da, ma gasesc, is la lista de dosare cerute inapoi de casa de pensii... dar is si pe lista de probleme... sa revin in 15 min... revin cu tf... nu-mi gasesc dosarul... imi ia tf, tot, cel tarziu marti imi promit sa ma sune... ma suna adineauri, ca mi-au gasit dosarul, si ca de fapt imi lipsea stagiul de cotizare (pe care eu l-am avut, da' au zis cei de la casa de pensii ca nu e necesar sa-l depun la dosar!!!), dar ca si casa de pensii imi vrea dosarul inapoi, ca sa-mi plateasca ei partea de CIC de pe decembrie, plus medicalul...
ca le trimite o copie dupa dosar, ca sa ramana originalul in amzei si sa iau si eu banii pe ian, febr, mart... dar... ca e tarziu azi sa ma bage la plata in aprilie, asa ca voi intra in MAI!!!!
daca nu stateam pe scaun, cadeam din picioare.
cred ca trebuie sa ma hranesc cu vant pana pe 20 mai!
inutil sa mai zic ca toate planurile cu botezul is deja stabilite, si in momentul de fata n-am nici cea mai mica idee cum anume o sa ma descurc, ca deja eram la limita... probabil o sa aflu ca limita de rezistenta e muuult mai mare.
si adio cumparaturi la baby expo, iar o sa stau sa privesc doar si sa-mi fac idee pt mai tarziu
a , si uitam, tot azi am primit raspuns de la minister ca am dreptul la salariul bonus de la nastere, dar contabilele "este" mereu mai destepte, vor chestie oficiala, adresata lor...
si cu toate astea, numar pana la 10 si respir usor, ca scade lapticul daca ma mai enervez mult.
dar am o vaga idee ca, daca mi-ar pica in mana ministrul muncii l-as gatui cu atata placere c-as avea apoi lapte sa hranesc toata gasca.

cine l-a inventat pe murphy??? aia ci "zambeste azi, maine poate fi mai rau"??

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

cristina, of doamne!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

frumosul meu la 3 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput