Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor va tot citesc ca vorbiti de laptele praf Topfer. Eu ii dau completare lui Stefan ca nu ii mai ajunge productia mea, si ii dau Bebelac-ul ala gratuit. Ce are? E chiar asa nasol??? Ca eu am intrebat dr. si mi-a zis ca e ok si ca nu are sens sa cumpar altul daca l-a acceptat pe asta. Am si Milumil in casa dar...i-am dar Bebelac si vad ca suge bine rau. Spuneti-mi si mie ce parere aveti de Bebelac si daca e cazul sa il schimb!!! VA rog mult!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

da madau si noi pateam asa cand facea Ilinca la 2-3 zile. Si nu era diaree. Primul era mai tare ca statuse "pe traseu" mai mult timp (cateodata era si putin verde). Apoi la scrut timp facea iar mai moale.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

madau pai daca fata e constipata (sau are tendinte de), nu-i da cu atata morcov ci mai degraba cu portocala. Morcovii constipa. Portocalele "laxeaza".

maria-alexia of, of, saracuta de tine! Lasa ca am amarat eu forumul ieri cu problemele noastre. Tu de unde ai stiut ca ai avut puroi? Prin ce se manifesta? Acum cum mai esti? Mai ai galma? (banuiesc ca da), mai e rosu?

O fi laptele praf mai comod dar e muuuult mai bun pt bebe laptele de mama!

Dordia Topferul am inteles de la fete ca are si bifidus si are si lactoferina? Asa era Morinaga BF pe care i-l dadeam Silviei dar din pacate nu se mai gaseste. Eu nu stiu care e treaba cu Bebelac-ul insa din fan Humana am devenit anti-fan pentru ca are amidon. La fel si Milumil. SE lauda ca-i satios. Pai cred si eu ca e satios daca ii pui amidon. Asa ca mai bine Nan sau Topfer.

Lavi si eu am tras niste pozitii super-contorsioniste la masa de la 15 ca sa-i dau al doilea san Nataliei. Din fericire l-a mancat pana la urma.

Anda tu le aveai cu astea: cat trebuie sa fie stratul de grasime care se ridica deasupra laptelui? Eu am vrut sa-i dau lui Nati ca supliment laptele meu de aseara lasat in frigider si dupa ce l-am plimbat un pic am observat ca era decantat, cam 1/3 alb-alb deasupra. Zici ca-i OK? Pana acum n-am mai depozitat lapte muls.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

cine sta in sect 6?pentru ca luna asta vreau sa depun si eu pentru indemnizatie si nu stiu unde este, pls help!

ilenutza si bb victor - 22 dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Fetelor va tot citesc ca vorbiti de laptele praf Topfer. Eu ii dau completare lui Stefan ca nu ii mai ajunge productia mea, si ii dau Bebelac-ul ala gratuit. Ce are? E chiar asa nasol??? Ca eu am intrebat dr. si mi-a zis ca e ok si ca nu are sens sa cumpar altul daca l-a acceptat pe asta. Am si Milumil in casa dar...i-am dar Bebelac si vad ca suge bine rau. Spuneti-mi si mie ce parere aveti de Bebelac si daca e cazul sa il schimb!!! VA rog mult!!!

14.11.2005

lA "Parintii raspund,..." sunt mai multe subiecte pe tema asta. Concluzia e cam aceeasi - daca bbeul s-a obisnuit cu laptele gratuit nu are rost sa-l schimbi.
Nu cred ca daca e gratuit nu e bun.
Apropo, stiti ca de luna viitoare s-ar putea sa nu se mai dea Bebeleac, ci Vitalact?
Am citit si eu tot la "parintii intreaba,..."

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Lavi,cam toate formulele de lapte praf au amidon,vorba ta,sa fie satzioase!!!
Si vestitul Humana are-eu Humana ii dau!si-ai vazut ce gushitze facu Stefanel...da'nu e gras,kiar la atatea kile,adica 6.800 la 3 luni si o sapt nu are niici un pliciuletz...manca-l-ar mama pe el!
Pupicei,fetelor!

Mergi la inceput

Silvia, pe Nan scrie ca nu are amidon.
Oricum, eu nu ma stresez cine stie ce ca sper sa o duc inainte cu laptele meu. Numai sa-i si vrea clientul!

Felicia, eu ma gandesc sa merg si sapt viitoare la dr Stanciu, la control. Zici ca si pe la 9 il gasesc? In sensul ca nu trebuie sa-l astept pana la 10?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor la dr. Stanciu te duci asa pur si simplu si ii zici ca ai venit si tu ca ai auzit ca-i bun...sau il cunoasteti..ati mai fost la el sau aveti trimitere? Primeste asa pe oricine???

14.11.2005

Mergi la inceput

Dordia, eu prima oara m-am dus la el cand Nati avea 8 zile pt ca drita mea putea sa vina abia cand Nati avea 11 zile si voiam sa vada cineva copilul pana atunci. M-am dus la cabinetul particular.

A doua oara m-am dus ieri la spital, i-am baguit ceva ca am mai fost la cab part dar nu cred ca a contat, oricum imi vedea copilul. Asa cred.

La cab part, consultatia e 200.000. Ca sa ajungi acolo trebuie sa te programezi la telefon.

Dar dr asta e f expeditiv: se uita, iti zice ce are, iti da reteta si bye, nu sta la povesti. Drita mea sta la povesti asa ca o prefer pe ea pt cantarit, admirat Nati, zis ca e Ok, vaccin, cum fac supita, cat o scot afara, etc.

Eu o tin pe drita de familie pt controale de rutina si ma duc la Stanciu daca mi se pare mie ca e ceva serios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_banu spune:

Salutare, fetelor - mamicilor- femeilor "fiintelor exceptionale" ca sa citez pe cineva cu valurirea...
Va scriu si eu dupa muuuulte pagini scrise si intoarse...dispute aprinse si stinse....Zilele noastre...La multi ani, mamici!

Va mai dam si noi raportul: Cristinamh - la patru luni avem 5500g, 63cm (la trei luni greutatea nu a fost luata corect...ne-a anuntzat asistenta ca se stricase cantarul si nu bagase de seama) Oricum era si este si acum sub greutate. Plus ca am facut IACRS (viroza cum ii zic eu). Asa ca nu ne-a bagat nimic in alimentatie citez pediatrul "se introduce un aliment nou numai in conditii de perfecta stare de sanatate". Mi-am explicat eu ca ar putea refuza acel aliment din alte motive decat cele reale si nu l-am blamat ..prea rau (pe pediatru) - avand in vedere ca de o luna suntem pe apa de orez cu Nan. Avem de luat o gramada de siropele si prafuletze .... e de groaza...va dati seama ce tihna am avut la serviciu si cat de des am chiulit (nu de alta dar de-abia venisem).
Stefania se simte acum bine, e vioaie...si are o logoree de nu-mi vine a crede...ea vorbeste tot timpul dom'ne si daca te ratzoiesti la ea se rasteste si ea la tine.

Sa stiti ca am citit tot din urma si sunt la curent cu toate

Mergi la inceput