Mamici,nemamici,burtici - jud Hd(4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

Draga Mi-Ka, eu am fost la Scmith si drept sa-ti spun am fost multumita de el iar conditiile de la cabinetul lui sunt departe de ce ai vazut tu.
Totul e ok la el. Ca atare am nascut la Hateg tot cu el, normal dar cu epidurala. Eu ti-l recomand cu caldura. E adevarat ca are preturile mai mari decat alti ginecologi (500 mii/consultatie) dar eu zic ca merita atata timp cat tu si bebelul sunteti bine.

Pe mine m-a vazut de la 6 sapt pana la sarsit si vreau sa-ti spun ca o ora intraga a stat cu mine in sala si nu a plecat pana cand nu m-a vazut in pat. El m-a si taiat , m-a cusut inapoi nu a lasat nici o moasa sa se apropie de mine, el a facut totul si sa-i dea Dzeu sanatate pt ca au aparut anumite probleme in timpul travaliului si daca nu era acolo nu stiu ce s-ar fii intamplat. La 2 ore dupa ce am nascut a venit sa vada daca sunt bine.

Daca vrei mai multe detalii ne putem intalnii in Deva numai sa spui.

Acum te pup.

Pupici si la restul hunedorencelor mele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

meems,io mai bine aleg noptile nedormite si cu puiutza in brate decat perioada asta care e plina de stres si tot de nopti nedormite!.plus de asta mie mi-a dat si mama o mana de ajutor in noptile alea.de data asta sunt pe cont propriu....mai vb peste vreo cateva luni,poate acelas smylei o sa-l postez si io!
mika,imi pare rau ca ai avut o experienta asa nasoala..poate nu ar fi rau sa faci o reclamatie!ca totusi asta a fost un cabinet privat.imi imaginez ca conditiile din ungaria tre sa fie la fel ca aici,adica omenesti!
miha,bine ai venit!sper sa te simti bine printre noi si sa fi vorbareata tare,ca la fete cam tre sa le trag vorbele cu clestele!.ai dreptate,nimic nu se compara cu momentul in care itzi tiŽburticaŽŽin brate,la mine o sa fie a doua oara!!
uite ca noi am reusit sa intram si in luna aprilie desi dr zicea ca nu crede,am trecut si de aprilus ca tare imi era frica ca nasc pe 1.acum sa vedem pana pe 17 daca iese sau nu,cam dupa 10 aprilie incep sa-i dau o mana de ajutor!
rachel,ce mai zice puiul albert?cantaretul si frumosul de el!
noi tre sa ne pregatim usurel pt plecare la grupa de joaca,ca in ultimul timp facem mai mult de 1 ora pe drum.ce sa-i faci...ne miscam tot mai greu!
o zi buna va doresc!
miha,unde o vedem si noi pe micutza iulia!?pe noi ne poti vedea pe messenger(daca esti curioasa)ca functiunea de pus poze in album nu mai merge!daca vrei iti dai id-ul,numai sa zici!

Mergi la inceput

SYMACO pe iulia o puteti vedea pe nou-nascuti.ro in albumul din martie are 2 poze acolo

si bineinteles ca vreau ID-ul tau al meu este miha112206

va pup.

am sa incerc sa pun asi aici niste foto numai sa ma prind cum

Mergi la inceput

poze la albumul de membru deocamdata nu poti,functiunea e stricata momentan!
eu am gasit-o pe scumpica cu ochi albastri,e o scumpa si jumatate cum sta si se uita!sa fie sanatoasa si cuminte foc...ma rog,atata cat s-o putea!te-am bagat la messenger,asteptam accesptul de la tine!
mika,iar te-am vazt online da pana sa ma dumiresc io plecasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Miha, ma bucur ca postezi si la Mamici - e un grup tare fain acolo. Deci pe Iulia ai facut-o hateganca de-a mea? Eu acolo m-am nascut si am crescut pana la 16 ani.

Symaco, si eu am avut ajutor din partea mamei in primele saptamani dupa ce am nascut, dar tot nu as alege noptile nedormite de-atunci Pentru mine aia a fost perioada cea mai grea.

Mergi la inceput

eu ultimele saptamani de gravizie le gasesc tare grele,si cu syb mi sa parut la fel.psihicul meu e obosit si incep sa o iau razna!am tot felul de ganduri,optimismul imi scade vazand cu ochii...
asa ca mai bine cu cearcane de oboseala la ochi si cu puiutza in brate decat cu morcovul in fund si intrebari la greu!
ma rog,poate ca la noi primele saptamani cu sybille nu au fost chiar asa obositoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

miha2006, stiu ca la dr. Schmidt este curat, am fost o data sau de doua ori la el inainte de a ramane insarcinata.Dar conditiile din spitalul de la Hateg cum sunt? Au rezerve? Este curat?
Sigur ca vreau sa ne intalnim. Acum sunt in concediu medical pana in 17 aprilie si sunt mai libera si putem sa ne intalnim cand vrei tu, apoi o sa fiu putin mai ocupata.

symaco, mai ai putintica rabdare

Mi-ka

Mergi la inceput

mika,incep sa ma manance toate cele...abia astept sa iasa!in primul rand sa pot sa ma misc si io ca tot omu si nu trasa cu cheia.sa nu mai merg la plimbare cu scaunelul dupa mine!.
bineinteles sa vad si sa stau linistita ca totul e ok cu puiutza si cu mine.va venim acasa de la spital,sa inchid usa musafirilor nepoftiti si bagareti...sa ne giugiulim cu puiutele noastre!

Mergi la inceput

Mi-Ka cum facem sa ne intalnim?

pupici la restul

Mergi la inceput

M-am gandit. Daca esti online intra pe mes eu sunt miha112206

Mergi la inceput