Mamici,nemamici,burtici - jud Hd(4)
Raspunsuri - Pagina 9
symaco spune:
miha,imi pare rau ca ieri nu am avut timp de povesti...am reusit sa fac repede cate ceva pana a venit sosul!sper sa ne mai vedem online si sa stam mai mult la palavre!
bai,rachel,tu chiar tragi chiulul nu gluma!
meems,ai promis ca ramai pe baricade!
mika,pana terminai eu cu baie la syb disparusi..
symaco spune:
meems,bine ca esti pe aici!ai o scuza cu micutza Riana!
la noi a nins aseara si eu sunt foarte suparata!m-am saturat de zapada....6 luni de zile numai alb am vazt!
Delia21 spune:
Corina,,cat imi mai ti nora la copt draga?Ca eu nu mai am rabdare sa o vad!
meems ,ce ne mai spui de Riana?mika,pup burticul gravidutz!Cum te mai simti?
symaco spune:
delia,pai amr-ul ar fe 10 zile!acu sa vedem ce o zice,ca eu incetisor m-am apucat si de spalat geamuri si mutat mobila dar nu da semne ca ar vrea sa iasa!
aseara am avut contractii vre-o ora,ne pregateam de plecare..dar s-au potolit!cam ii place sa dea alarme false!
Delia21 spune:
Am pus cateva pozici noi cu Rudy la albumul lui,RJ Milliken,sa vedeti ce s-a implinit baietelu lu mami.Are deja 4500g+.
Mika,de ce te ascunzi?Mi-e dor de tine si abia apuc sa te revad.Corina,e rusinoasa fata sau doar....se hotaraste mai greu.Transmi-i ca e asteptata!
symaco spune:
bai,rusinoasa nu cred ca e..cel putzin daca seamana cu mine nu ar avea de unde!azi am fost cu sybille la joaca si am batut mingea de numa+jucat ascunsea´.
nici nu-mi vine sa cred cum au trecut lunile astea..acu ca mai sunt cateva zile emotiile sunt uriase!o groaza de intrebari imi pun!
ne auzim saptamana viitoare,un we cu vreme buna ´va dorim!
vazut poze delia,la frumosul de rudy!
Mi-Ka spune:
Deliuta iubita, chiar nu ma ascund deloc, iata-ma-s acia
Si mie mi-e dor de tine, acum si de Rudysor si de abia astept sa vii in tara sa ne intalnim.
Un pipic dulce, dulce pentru voi .
Rachela, mama, pe unde bantui? Sau ai intrat in greva? Sau nu-ti mai place de noi?
symaco, un pupic dulce la dulceata de syb
miha2006,
Mi-ka
Mi-Ka spune:
Tot io sunt, cu o intrebare...sau doua...
Ce crema ati folosit pentru burtica impotriva vergeturilor si de la cate saptamani se foloseste?
Si doi, mie cand imi creste o data burtica asta? Io vreau burtica maaareee , maaaare asa ca a lui symaco. Am primit de ziua mea o salopeta faina de tot, dar mare rau si de abia astept sa o imbrac, dar n-am io bucuria asta prea curand...
11 s, uff, ca nu mai trece o data timpul asta...
Mi-ka