Mamici,nemamici,burtici - jud Hd(4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Mika,burticu o sa inceapa sa se rotunjeasca incepand cu saptamana 20,iar de crescut si sa arate a burtic gravidos.....de prin 26-28;in ultimele 3 luni,deci din sapt 28,incepe sa cresca serios......dar tu scumpa mea inca nu stii ce iti ceri......eu imi pregatesc urechile si ochisorii pentru cand o sa incepi sa te plangi ca ti-e greu,dar o sa fi asa de mandra,stiu.Iar referitor la vergeturi,eu personal,iti jur ca nu m-am dat cu nimic si.....vergeturi nu am,o sa-ti demonstrez in iunie cand ne vedem.Pup fata.

Corina,.....abia apuc sa vina vremea sa bat si eu mingea cu Rudy.Ce mai zice Esa,cred ca-i nerabdatoare sa-si cunoasca surioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Hai, mai Deliuta, cum la 20 saptamani? Io cu ce ma mandresc pana atunci? Io vreau burtica...

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

mika,io am vre-o doua creme si un ulei...faza e ca le folosesc din an in paste asa ca vergeturi am.
mi-au ramas si de la sybille destule desi atunci ma dadeam aproape in fiecare seara.de data asta m-am dat odata la saptamana sau ceva de genul....am vre-o cateva dar nu prea multe,pt ca pielea era deja intinsa.altu rau sa nu fie cu vergeturile!dupa ce culoarea rosiatica isi pierde din intensitate abia de se vad!
oricum,daca vrei sa te dai..incepe din timp!
cat despre marimea burtii,vb deliei...stai sa vezi cand dai de dazavantaje!.
delia,trece timpul mai repede decat crezi..parca acu cateva saptamani ne chinuiam sa scapam de pampers,si ne ascuteam urechile sa intelegem ce vrea sa ne povesteasca syb...si acum,le inchidem ca cere si zice prea multe,am vrea sa ne ascundem dar nu mai merge!
batem mingea,alege singura hainutele cu care vrea sa se imbrace,cand facem parul frumos trebuie neaparat sa fie doua coditze,un pic parfumel tre sa punem pe degetel cand avem vre-o ocazie!
la burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

Salutari la tot poporu'
Gasii si io' putin timp asa ca hai sa vad ce mai fac hunedorencele mele.

SYMACO nu ne dai vesti? Ce face barza? Prin Germ ajunge mai greu?

Mi-KA crema antivergeturi de la avon io' zic ca merge, acu' vezi tu...

MEEMS tare dor imi e de tine mai hai si pe la noi.

Si acum in alta ordine de idei vreau sa ma plang ca io' ma plimb singurica prin deva cu carutul. Vrea cineva cu bbl sa ma insoteasca ?

Daca da, strigati.....ca io' v-aud..

Am vazut ca bucurestencele tare se mai intalnesc ... noi de ce nu?

Si acu' va pupicesc pe toate ca bubu tr sa mance'

Mergi la inceput

nu stiu mai miha ce cu barza asta...ma cam tine pe jar!mai are timp o saptamana ca apoi ma duc io la ea!
bai cum o fi cum nu o fi cel tarziu saptamana viitoare e afara!

si io stateam in fata la ulpia cu sybille tot singurica cand veneam in tara.ca syb vroia in parc si pe ala il stiam+ca e in apropiere de unde stateam!
asa ca miha,data viitoare cand venim io raspund la apel"!

Mergi la inceput

SYMACO te astept.

Sa ma dud acuma?

Mergi la inceput

miha,ai scris dud..si primul gand a fost,de unde stii tu unde se tunde sotul meu?!.e o frizerie unde sotul meu merge cu placere,pe sef(un baiat tinerel care a muncit mult si a reusit sa deschida o frizerie)il cheama Dud.nu stiu daca si frizeriei i-a dat numele lui!?
nu te duce de acuma ca trebuie sa-mi fac loc prin nametii de zapada!.daaaa,la noi ninge de rupe..totul e alb!

Mergi la inceput

SYMACO, draga am vrut sa scriu duc, ai inteleas tu, dar haioasa faza cu frizeru'.

pai ma duc numa' sa ma intalnesc si io' cu cineva ca tu nu vezi ca nu vrea nime'?oare asa impresie proasta am creat pe aici?

PUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Hai, mai Miha, nu te supara...las ca ne intalnim noi...Io ce sa fac daca programul meu e diferit de al tau si al Iuliei? Daca am fost in concediu am profitat si io sa dorm mai mult dimineata, apoi pana in beau cafeaua, pana ma duc la baie, pana ma hotaresc sa mananc ca nu-mi trebuie nimic, pana ii pregatesc si sotului mancare pe cand vine de la servici, iaca e amiaza si trebuie sa-mi pun iar ovulele si sa stau o ora in pat. Deci oricum as face pana inainte de ora 16 nu pot iesi din casa, ori voi iesiti la 12-13.
Pup pe Iulia pe ochisorii ei frumosi albastri.

symaco, chiar ninge in Germania? Hai, maica, la noi acasa sa vezi ce primavara frumoasa este ...

Delia21 si Rachel owen va pupicesc!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

ma gandeam io' ca o sa zici tu ceva, MIka draga, dar nu ma refeream la tine ca e clar ca tu nu poti sa-ti faci programul dupa al meu cu un bebel, cu tine astept pana nasti si pe urma sigur ne vom potrivi. Las' ca vine vara si nu mai iesim si noi asa in miezul zilei ca o fii prea cald. Tocmai de aia am specificat cu bbi ca am stiut io ceva.N-or intrat zilele-n sac poate ne vedem la sf de saptamana cand e si Dani p-acasa si iesim si noi mai tarziu.
Acu' te-ai mai linistit? Vezi ca nu m-am sup pe tine?

Symaco, io' tare m-as juca umpic cu zapada, ca anu asta n-am apucat cu bb atat de mic, dar cand vedeam ca ninge deja ma mancau calcaiele sa plec p-afara.

No' pa gagigi de Hunedoara

Mergi la inceput