Mamici,nemamici,burtici - jud Hd(4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

mika,degeaba stai daca nu zici nimic!
cum esti cu burtica?

noi am fost azi la medic:dupa marimea capului bebe tre sa iasa pe 8 aprilie,acu sa vedem ca nici pc-urile astea nu zic adevarul!.e totul ok si bebe va avea la nastere cam 3300kg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Corina,deci a inceput numaratoarea inversa.Am emotii pt tine!nastere usoara!

Mika,pup si eu fata inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

da,delia,oricum ar fi bebe iese pana la mijloc aprilie!
acu,nu stiu ce sa zic despre marimea capului...ca tati e capos din fire,poate ii seamana!.daca nu e a fie pana pe 8,atunci pana pe 17..si daca nici pana atunci nu vrea pe 19 vom fi timisi la spital!da io sper ca nu va fi nevoie si bebe o sa vrea sa iasa!
delia,se pare ca si pe mine ca iau emotiile alea mari,pana acu ras si glumit da acu realizez ca poate e vb de cateva zile pana imi tin puiutza in brate!sper numai sa fie totul ok la nastere si sa ne intoarcem cu bine acasa,ca restul noptilor nedormite le vad ca cireasa de pe tort!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Delia, uite ca m-am gandit la tine azi-dimineata cand m-am enervat pe sot la fel cum ai facut tu ieri. O pusesem pe bebelina la ea in patut sa se minuneze la jucarii, ca tare-i place. Dupa un timp o aud ca maraie (semn de oboseala), ma duc la ea, ii bag suzeta in gura si adoarme fata mea singura singurica fara a mai scoate un alt sunet. N-am mai inchis usa la camera ei de frica sa n-o trezesc. Nu trec nici 20 de min. si trece barbatu-meu pe-acolo, si-i baga tata un stranut ca si eu m-am speriat! Nu-ti mai zic ca Rianna a fost sus, noroc ca n-a plans. Cand il iau la cearta zice, "da', ce, vroiai sa nu stranut?" Pai nu, taica, da vezi bine ca usa de la camera ei e deschisa si ea doarme linistita in patut, macar grabeste-te sa treci mai repede pe-acolo ca stii bine ca e sensibila la zgomote. Eh, ce sa mai zic, cred c-asa sunt toti barbatii, nu gandesc prea mult

Symaco, sincer, nu mi-e dor de noptile nedormite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

symaco

rachel pe unde ai disparut?

Am fost ieri la control aici loco si l-am vazut pe BB, avea 35 mm.
Am fost foarte dezamagita de prestatia dr.,care nu s-a obosit sa-mi dea macar ceva sfaturi - tratament, analize care mai trebuiesc facute, sa-mi masoare greutatea, sa-mi ia tensiunea etc.- de igiena care lipsea cu desavarsire - chestia aia care era pe pat sub mine era mizerabila incat mi-a fost sila sa ma pun pe ea si pe care bineinteles ca nu s-a obosit sa o schimbe-, de mizeria existenta, etc...In loc sa-mi dea dr. mie consultatii, i-am dat eu lui despre FIV, despre tratamentul luat, modul de administrare etc.si cu toate astea tot el mi-a luat banii .Dupa igiena impecabila de la Szeged si revenirea pe plaiurile mioritice, am avut impresia aia ca si cand as fii trait intr-un palat si dintr-o data traiesc intr-o cocioaba. Ce sa mai zic...mai avea si tupeul sa faca comparatie intre preturile din Ungaria si preturile lui///
Scuze, dar trebuia sa-mi descarc si eu off-ul undeva...

Va pup dulce pe toate!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Mi-Ka, iubitica, imi pare rau ca te-a dezamagit asa tare dr. Pe vremea cand mergeam eu era destul de curat. In privinta, analizelor, masuratorilor, tensiunea,etc, sa stii ca pt astea trebuie sa te prezinti lunar la medicul tau de familie care iti va inmana un carnet de gravida unde va trece toata evolutia ta.

Pupici la toate fetele!

Albert are 1 an nou2

www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page

Omuletul meu drag

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

Slutare feteloooooor...
Buna idee cu dunedorencele. Chiar simteam nevoia sa stau la taclale cu fete deale mele. Eu, hunedoreanca de cand ma stiu, ma simt mai bine langa ardeleni (fara nici o referire la ceilalti).

Eu sunt deja mamica Iuliei de 4 luni si 2 saptamani si am descoperit acest site fiind avida de informatie, incercand cu ajutorul lor s-o cresc cat mai bine.
Sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru.

Bafta Mi-Ka, tocmai traieati una din cele mai frumoase perioade din viata ta.

Nastere usoara si tie SIMAKO, stiu ce te asteapta.Nimic in lume nu se compara cu ce simti cand iti vezi pt prima oara "burtica". Mie cel putin mi-au dat lacrimile.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Miha, bine ai venit in mijlocul nostru! Si eu sunt tot o "Miha" cu o bebelina de 3 1/2 luni. Daca esti interesata, eu postez si la Clubul Scutecelor, la Mamici de Nov-Dec 2005, poti sa ni te alaturi. Daca nu, povestim pe-aici pe la hunedorence. Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

Multam'frumos de invitatie "meems" cu siguranta ne mai intalnim si pe acolo ca eu acum sunt la capitolul hoinarit prin forum .

Fetele noastre sunt aproape de aceeasi varsta, deci avem de schimbat impresii nu gluma.

Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

rachel, atunci pt. ce i-am mai platit si consultatia 200.000 mii lei? Nu era destul ca i-am platit eco ala naspa de 500.000 lei?
Oricum, io nu ma las pana nu-i fac reclamatie si ii si trimit un e-mail dr. cu "ceva de dulce".Pacat ca nu am avut un aparat foto sa fii facut niste poze pe acolo...

miha2006 si eu iti urez bine ai venit printre noi si sa stai cat mai mult , iar bebica Iulia a ta sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa.
Te rog da-ti si tu cu parerea, la ce dr. sa ma duc ca eu inca ma gandesc si nu stiu ce sa aleg...Tu la cine ai fost?

Deliuta 21, ce mai zici mamicuto?

symaco, pt. tine si tale!!!

Mi-ka

Mergi la inceput