Mamici,nemamici,burtici - jud Hd(4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by symaco

aloha!
de doua zile sybille doarme separat,la ea in camera,in noul pat!deocamdata merge bine si e incantata de schimbare...noi ne obisnuim mai greu!,tati se tine tare dar il vaz cum o zbugheste incetisor din dormitor sa vada ce face syb!

Bravo! Bravo!
Nu am inteles, inainte dormea cu voi? Inseamna ca sta era "ideea", trebuia sa se indragosteasca de camera ei cumva. Mie poze poti sa-mi dai si pe ym, sper sa ne vedem azi.

quote:

rachel,pune la puiul albert papuci preferati pt rontait si hai povesteste mai multe!ca sunt sigura ca ai ce!

Symaco, puiul meu e racit, tuseste saracutul. Azi noapte a dormit cu noi in pat, acum i-am dat laptic cu siropeluri si iar a adormit. Ma duc si eu sa fur un pic de nani daca pot (mie imi curge nasul) si cand ma intorc te caut negresit pe ym.

Pupi la toate fetele

Albert are 1 an nou2

www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page

Omuletul meu drag

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

da,rachel,sybille dormea cu noi....ne-am si cumparat anul trecut pat special mai mare sa avem loc toti!.dar degeaba,picioare in burta si pumni in freza tot ii incasam eu si cu tati.dormeam la marginea patului amandoi si nu de multe ori ne trezeam pe jos tot incercand sa-i facem loc.in ultima vreme nu mai era de glumit,tati se trezea sa mearga la munca mai obosit de cum se punea in pat
dar asa cum era noi eram linistiti ca e langa noi,o mangaiam,pipaiam sa vedem daca e sau nu invelita...ne plangeam amandoi ce groaznic dormim si visam la ziua in care va dormi in camera ei si acu am cam da inapoi!
pt puiul albert,sa-i treaca mai repede raceala.inteleg ca albert nu doarme cu voi decat din cand in cand?la fel am zis ca voi face si eu cu a doua puiutza..direct in patutul ei(care va lipit de al nostru)si mai tarziu nu v-om avea asa mari probleme de obisnuita....nici noi nici ea
poate ne vedem mai incolo pe messenger,acu o las pe syb putzin pe aici pe urma mergem in oras sa luam ceva de papa sa gatim la pranz!

Mergi la inceput

quote:
inteleg ca albert nu doarme cu voi decat din cand in cand?

Niciodata nu a dormit cu noi in pat (decat ocazional), de cand am venit cu el acasa a avut patutul lui in camera noastra, pt ca a lui nu era gata, apoi, de la 4 luni doarme singurel in camera. Asa ca daca bebe la 4 luni s-a descurcat singurel, nu va mai stresati, Syb e mare.

Albert are 1 an nou2

www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page

Omuletul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Sunt si eu prin zona,.....dar m i-e cam greu sa ma adun caci tocmai ce-am citit ca unei fete din grupul meu de mamici de martie-april i-a murit fetita.....of,of mi s-a facut inima cat un purice.

Noi suntem bine,sambata am iesit la plimbare cu bebe in carucior caci a fost o vreme superba,,peste 20 de grade Celsius,am facut si pozici si o sa le pun curand.
MiKA,pup si eu burticu mic si pe samburel
Rachel,pupa-l si pe Albert din partea mea si sa se faca bine puiul mic.
Corina,feliitari pentru domnisoara cea curajoasa si pentru tati foarte iubitor de printesa.Unde este iubire este rai si Dumnezeu,parerea mea.
Rudy al meu e cumintel,papa,doarme,se cacariseste,face tot ce trebuie sa faca un bebe de "varsta" lui.Tati e topit dupa feciorul lui, nu-si vine sa-si creada ochilor si mai ca-i tremura mainile de emotie cand il dau pe bebe sa si-l tina in brate;i se lumineaza fata si ochii iar eu ma topesc de dragul lor.Fug la bebe.

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

rahel,io nu imi fac probleme pt sybille ..ci pt mine,ca tare imi placea sa tin ghemotocul in brate.
noi am avut patutul tot la noi in camera,dar nu langa patul nostru si de cate ori se trezea noaptea,orbecaiti de somn si obositi preferam sa o punem langa noi in pat.ea dadea din maini si picioruse dupa ce papa si noi mai atipeam cateva secunde.inca de la cateva luni cand se trezea noaptea ne pipaia si apoi adormea la loc.....patutul l-am mai folosit o perioada dar rareori cand dormea cateva ore!asa ca mutatia a fost definitiva la noi in pat!
sa va zic,azi diminetza,sybille alerga prin casa pe la 6.30...zice tati ca facea raliu intre camera ei si bucatarie,si dupa vreo 5 minute a dat buzna la noi in dormitor..drept pe tati sa urcat si in 2 minute sforaia!
delia,am citit si eu despre Sara-michele-....groaznic ce sa intamplat.abia astpt sa nasc sa se´´termine´´totul cu bine!
sa pui neaparat poze cu puiul rudy,ca e un scump si jumatate si sigur acu e marisor!imi imaginez ce bucurie pe capul lui tati...ajuta si el la schimbat de pampersi?la tati nostru inceputul a fost greu.
mika,nu am reusit sa gasesc subiectul pus de tine sa vad daca si ce ti-au raspuns fetele.stai linistita mamicutzo,sunt sigura ca totul va fi ok!.

Mergi la inceput

quote:
imi placea sa tin ghemotocul in brate.

Vezi, ma pot lauda oricand ca am un copil cuminte si independent, si nu as minti, dar...voi ramane mereu cu un fel de "jale" in suflet ca nu am dormit cu el. Ziua dormim intodeauna amandoi, si nu pot spune ca dorinta asta nu mi-ar fi implinita, dar...
Noi ne-am gandit ca e mai bine pt el sa aiba patutul lui, curat, mirosul lui, ma temeam sa nu il acopar pe cap, sa ii cada vreo pernita pe fata, si de asta nu l-am luat cu noi in pat. Si imi era greu, cu cezariana, ma ridicam din pat, ma aplecam sa il iau, ii dadeam papa si iar pune-l in pat. De multe ori mi-a aducea tati in pat. Cu camera lui la fel. El la ora 19,30-20, adoarme. Noi inca nu dormeam. Asa are liniste, noi ne putem uita la TV, tati e obsedat cu deschisul geamului, e camera lui, jucariile lui, mirosul lui.
Mi-a fost greu, in primele nopti nu am dormit aproape deloc de grija, incontinuu am patrulat intre camera lui si a mea. Avea 4 luni, deja dormea pe burta si eram ingrozita sa nu se sufoce in somn. Desi, parca la noi in camera nu era acelasi lucru. Un timp am tinut babyphone-ul potnit, dar interceptam orice miscare, si cand se foia in pat, la noi bazaia. Asa ca l-am oprit, dar intodeauna il aud de la fiecare gangurit. Apoi m-am gadit ca mai bine decat Dumnezeu nu-l pot pazi eu nici la mine in brate. Asa ca ma rog mereu cu el in brate inainte de a-l pune in patut. Mai mult ce pot face?
Pupi, noi mergem la nani!

Albert are 1 an nou2

Omuletul meu drag

Mergi la inceput

ma pregatisem sa scriu mai mult,dar a sunat telefonul si acusi primesc musafiri!
rachel,stai linistita ca nu de putzine ori ma critic ca poate nu e destul de independenta fata mea si poate prea se ascunde sub fustele mele!.egal cum faci si asa mai incolo crezi ca se putea mai bine!
tre sa fug,ca mai am putzina treaba si acusi tre sa sune si la usa!ne auzim maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

fetele!!!
Sa va zic ce facui: tot am citit eu pe net ca sindromul antifosfolipidic/hipercoagulabilitate duce la avort spontan si ma luara dracii ca vreau si eu analiza asta sa o fac ( stiu eu din unele analize ca am probleme cu hipercoagulabilitatea sangelui, se coaguleaza prea repede)si dimineata la prima ora dadui buzna la Bioclinica.Si-i spusai la tanti asistenta ce vreau. Si la care tanti imi insira vreo trei analize cu aceeasi denumire,fiecare de 910.000 lei si ma intreaba care vreau sa o fac si cine mi le-a recomandat. Eu dau din umeri, ca doar nu era sa la fac pe toate trei la banii aia si ii spun ca am citit eu pe internet ca-i bine sa o fac. Nu va spun cum s-a uitat la mine, in spatele meu era plin de lume la rand care isi piedusera rabdarea cu mine, iar sotul meu se facuse mic, mic de rusine... Si pana la urma m-am linistit si spre disperarea tuturor am zis ca revin altadata dupa ce imi consult doctorul...Si am plecat.
Cred ca sotul meu are dreptate pana la urma:sunt o obsedata.

Pup la toate

Mi-ka

Mergi la inceput

nu esti decat o mamicutza tare ingrijorata si nu e nimic rau in asta!...cu timpul o sa devii si mai paranoia!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mi-Ka
iar sotul meu se facuse mic, mic de rusine...

Mi-kuto, scumpa ai fost mereu, dar la asa povestit sper ca e voie sa
In fiecare zi apari cu cate o noua obsesie. Lasa ca problema asta ti-ar fi depistat-o inainte de fiv si ti-ar fi spus dr daca ar fi fost vreo problema. Tu stai cuminte acolo si lasa-o pe bebelina sa se dezvolte bine mersi, si nu a fi nici o problema.

Albert are 1 an nou2

Omuletul meu drag

Mergi la inceput