Mamici,nemamici,burtici - jud Hd(4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Mda, pana la urma se pare ca chiar -scuzati cacofonia- sunt o obsedata...dar rachel, asta e tot obsesia de ieri, sa stiisi nu putui sa ma scap de ea...

symaco , m-am linistit...SUUNT O PARAAANOOOIIIAAA deja......cred ca de la lipsa de mi se trage...

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

mika,scuze,dar oricat m-am gandit nu am reusit sa gasesc cuvinte de incurajare..asa ca m-am gandit sa-ti spun adevarul!sper ca nu te-ai suparat!
bai,nu vb de´´lucruri sfinte´´ca ma apuca depresiunile,ca dupa nastere tre sa-mi cumpar ceva carti de specialitate sa ma redocumentez!ca acu deabia mai stiu cum arata apai de practicat....!.
fac io haz de necaz....

ps:acusi plec la medic...apar dimineata cu vesti!

Mergi la inceput

Hai ma, ar fii culmea sa ma supar...

symaco ,fii atenta

Mi-ka

Mergi la inceput

acum am venit de la medic, e totul ok...bebitza a coborat putzin mai jos decat´´normal´´asa ca medicul zicea ca nu crede ca o sa duc sarcina pana cand mi-a fixat el terminul!
cantarul a aratat fix 10 kg plus azi...am luat binisor!sper sa fie tot asa usor si cu datul jos!
mika,sunt atenta pe bune dar tre sa imi dai si o harta..ca sa nu dau gres!

Mergi la inceput

symaco, o sa fie bine si o sa faci o fetita fruuumoooaaasaa, frumooooaaaasaaaa...o sa se bata pt. ea puiusorul Albert si puiusorul Rudy

Cu cealalta problema, nu ai tu nevoie de harta...poate hasbandul...

Mi-ka

Mergi la inceput

mika,stiu ca o sa iasa bine si tot incerc sa-l conving si pe morcovul ce imi sta in parteadorsala,numai ca nu tot timpul imi ies incurajarile!.in urmatoarele saptamanii imi voi tine puiutza in brate ..egal pe ce parte o iesi!
de bataie nu e nevoie ca doar o sa am doua bucati de fete...si cine stie ce ma mai apuca peste 2-3 ani si ma gaseste sotul intr-o stare de uitare si ´´profita´´!
rachel,maica,unde esti?ce nu mai zici nimic?ce mai rontaie puiul albert?
si tu delia?cate zile mai
i are de statmami?profita cat mai e acolo ca pe urma abia o sa-ti dai seama ce mult te-a ajutat!
un we cu vremebuna va doresc si ne auzim saptamna viitoare,predau stafeta sotului!

ps:la noi iar ninge,deci nici o sansa prea curand de vre-o primavara!

Mergi la inceput

mika,stiu ca o sa iasa bine si tot incerc sa-l conving si pe morcovul ce imi sta in parteadorsala,numai ca nu tot timpul imi ies incurajarile!.in urmatoarele saptamanii imi voi tine puiutza in brate ..egal pe ce parte o iesi!
de bataie nu e nevoie ca doar o sa am doua bucati de fete...si cine stie ce ma mai apuca peste 2-3 ani si ma gaseste sotul intr-o stare de uitare si ´´profita´´!
rachel,maica,unde esti?ce nu mai zici nimic?ce mai rontaie puiul albert?
si tu delia?cate zile mai
i are de statmami?profita cat mai e acolo ca pe urma abia o sa-ti dai seama ce mult te-a ajutat!
un we cu vremebuna va doresc si ne auzim saptamna viitoare,predau stafeta sotului!

ps:la noi iar ninge,deci nici o sansa prea curand de vre-o primavara!

Mergi la inceput

acu va vazui online pe amandoua...,dar nu ma mai incing la povesti ca tre sa il las pe al meu sot la pc.io cu syb tragem o plimbarica scurta ca azi nu am scos nasucul la aer!
azi am vazt numai punctisoare negre prin fata ochilor si am zacut prin pat,..deci e cat se poate de normal ca nu v-am zarit!data viitoare p punem de o conferinta?!

ps:pana am scris io mesajul mika,deja ai iesit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Fetelor, hop si eu la apel

Sunt pe jos de ras, la ceea ce ati scris, am ramas fara cuvinte, dar trag aer in piept, ca sa reusesc sa scriu si eu ceva.
Mi-ka, mi-am descarcat skipe-ul.
Stai cuminte si nu mai fa obsesii ca are Dumnezeu grija de
Symaco, dar tu cat mai ai pana nasti? Nu am inteles, partea cu "pe ce parte o iesi"
Eu ieri nu am intrat ca nu am fost acasa, am fost la dentist, apoi la cumparaturi si la sora-mea, i-am gasit la Albert papucei de casa dar sunt roz, o sa pun poze sa-mi admirati "fetita".
Ce mai roade? Azi nu a ros, ci a pingelit papucii lui tac-su.
Se joaca frumos cu mingea, mi-o da mie, eu lui, si tot asa
Ii dau telefonul si il duce la ureche si spune: "Lo?"
Azi i-am spui "stai asa sa te imbrac", si el a zis "tai cia". Cand ii foame vine si trage insistent de mine si miorlaie: "mama, bobo". Deja incepe sa vorbeasca in "propozitii". Acum face nani.

Albert are 1 an nou2

www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page

Omuletul meu drag

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Am pus si noi pozici.Am facut un album nou cu poze cu bunicile amandoua.http://community.webshots.com/user/lela3321 Mami meu mai sta exact o saptamana si dupa aia......Oricum sunt ramasa in urma cu somnul de noapte si incerc sa recuperez ziuaCorina,daca te-ar mai pacali o data sotul,peste ani i-ai multumi.Am crescut cu 3 surori si nu ma pot inchipui fara nici una dintre ele;si greutati au fost cu duiumul.Si om mai fericit ca mama nu exista ca ne are.si e asa de mandra de noiVa pup si revin

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput