Mamici,nemamici,burtici - jud Hd(4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Delia, multumesc, dar noua Albert ne ajunge.
Symaco, te atept pe ym.
Mi-kuta, iara dormi, mami?
Delia, am vaut pozele noi (pe cele de la nastere le savurasem de prima data). Ai o bombonica de copil!
Albert e calare pe mine, miauna ca o pisica, si habar nu am ce are, pt ca in general e copil cuminte si nu plange fara motiv, deci probabil ca il deranjeaza ceva. Abia astept sa vorbesca pe limba mea, ca pe limba lui nu il inteleg intodeauna.
Fetita asteptam sa o faca Mi-Ka, sa o luam de nora.

si la toata lumea

Albert are 1 an

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Mika,pup samburelu/samburica.si pe cand ar trebui sa se nasca comoara ta?Al tau viitor tatic ce zice?Cred ca si el e in al 9-lea cer,nu?Deci,te vad cu burtic in mai-iunie cand ajung in Deva.

CORINA, eu ma simt tot mai bine de la o zi la alta.Pot spune cu mana pe inima ca mi-am revenit mai repede decat mi-am imaginat si ca am scapat tare usor in privinta durerilor.Binenteles la toate astea a participat si faptul ca o am pe mami cu mine.Mai are de stat exact 2 saptamani de azi si apoi....incepe greul,dar pana atunci o sa ma simt si mai bine.Vreau pozici cu burticul tau,please!Eu sunt tare multumita ca stau bine la capitolul burtica si kile,caci incepusem sa retin apa in ultimele 2 saptamani de sarcina si mi-era teama pentru imaginea proprie....dar nu ma pot plange.Am inceput cu 52,inainte de sarcina,aveam 64 in ziua de dinainte de cezariana iar acum am cam 56-57,deci vreo4-5 in plus,pentru care nu-mi fac mari griji,pana in mai le dau eu jos.
Rachel,zgarcita barza voastra.Asta e,sa va bucurati de bebitu Albert!Poate ca au inceput sa iasa dintisorii si de asta e plangacios.Multumim de complimente!
Si eu am yahoo messenger,lelaislela e nick-ul meu pe acolo.

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

rachel,mi-a parut bine ca am povestit pe yahoo,ca ne-am auzit glascioarele!..chiar si a sotului!
delia,ma bucur ca te simti bine sica te refaci..de kg,da-le incolo ca sigur le dai tu jos.iar daca nu le dai pe toate poate e mai bine ca si asa erai cam slabutza
pacat ca mami tau sta asa putzin,dar macar a fost langa tine chiar la inceput cand ti-a fost mai greu!nici de acum nu o sa-ti fie usor dar zambetele si ganguritul puiului o sa te faca sa uiti de noptile nedormite si ochii incercanati!
te-am bagat la messenger,poate reusim sa ne intalnim acolo si itzi arat poze cu burtica.momentan nu merge functiunea de a pune poze in album,cand o repara adminu o sa le fac´´publice´´´!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by symaco
chiar si a sotului

Delia refacere rapida, bebe are nevoie de tine. La cate ore papa? Ii dau san?
Te rog sa ii mai faci poze, mai ales ca ai aparat foto digital, in primul rand pt tine, sa le ai, si apoi sa va vedem si noi.

Mi-Ka, te-am asteptat la noi, nu iti e dor de Albert? Sa vezi ce bine merge acum. Dintr-o camera in alta, strabate tot holul, bucatarie, in picioruse. Ieri l-a asteptat pe tac-su in hol, cand l-a vazut a intins manute si a mers spre el. Tare s-a emotionat.

Albert are 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Ce de activitate pe forumul asta ...mai sa fie...parca mai prind hunedorencele viata...cred ca primavara asta e "vinovata"

Delia21 , iubita, DPN este la sfarsitul lui octombrie, cam pe 28-30; numai sa nu fie pe 1 noiembrie, ca nu-mi place ziua asta.
Ooo, ce ma bucur ca vii in mai acasa...de abia astept sa ne intalnim si sa-ti cunosc comoara ; sper numai sa nu mai fie vreme urata, sa fie frumos afara, sa ne putem plimba putinel. Atunci voi manca eu paste cu lapte la Venetia, nu?
Ce face Rudy, este cumintel? Te lasa sa dormi? Este papacios? De abia astept sa ma joc cu el...

rachel owen la tine si la Albert si las ca ajung eu si la voi, nu te supara pe mine.

symaco, ma simt bine si ma enerveaza ca ma simt asa...stii tu de ce...dar nu ma spune la fete
Veni o data patutul ala? Mai are rabdare Sybille?
Uite si pentru tine multi, multi !!!

Mi-ka

Mergi la inceput

rachel!..incepusem sa ma simt ca acasa!
delia,asa e!fa poze muulte ca timpul trece asa repede,iar la anu cand te uiti la ele o sa te ia depresiunile!sa o vezi pe syb cand vede poze de cand era bebelus...rade de numai poate!´´acolo sunt io,cand eram bebe´´!
mika,numai ce ai venit de la control..ai vazt ca totul e ok,nu-ti mai fa ganduri!puiul micutz, e linistit si o sa ai o sarcina usoara...o meritzi si tu dupa cate ai tras!
bai,patul nu o venit nici acum,am sunat deja de 2 ori la magazin,ultima data au zis ca vineri(adica azi).daca nu vine nici saptamana asta luni mergem si ne luam banii inapoi!pai pana imi trimit astia patul sybille e adolescenta!
syb,saracutza a si uitat de pat si cand ii mai reamintesc ma priveste tare neincrezatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Am trecut olecuta pe aici sa va dau cate un dulce la fiecare!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

a venit patul mult asteptat,tati tocmai a plecat dupa el!
diseara facem prima incercare sa vedem cum ne place in noul pat+camera!

Mergi la inceput

Symaco, vream si noi pozici cu printesa mica.

Mi-Ka si tie daca tot se impart pe aici.
Apai nu om si fi noi cu cele mai multe postari, dar macar suntem pupaciose rau

Na, si pt Delia

Mai vrea cineva?

Albert are 1 an

www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">Iubirea mea

Mergi la inceput

aloha!
de doua zile sybille doarme separat,la ea in camera,in noul pat!deocamdata merge bine si e incantata de schimbare...noi ne obisnuim mai greu!,tati se tine tare dar il vaz cum o zbugheste incetisor din dormitor sa vada ce face syb!
o sa pun poze la album,imediat ce repara adminul!
apoi sa stiti ca din pun de vedere a pupicilor ne zabalim intr-una pe aici!.
mi-ka cum esti?delia,hai si tu pe net mai des,cat e mami tau prin zona ca dupa ce o pleca o sa ai si mai putzin timp!

rachel,pune la puiul albert papuci preferati pt rontait si hai povesteste mai multe!ca sunt sigura ca ai ce!

Mergi la inceput