Mamici,nemamici,burtici - jud Hd(4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

miha,noi am avut zapada 6 luni de zile la rand...s-a asternut zapada prin octovrie anul trecut si pana luna trecuta numai alb am vazt in fata ochilor!
zilele trecute a fost racoare dar putin soare si ne-au incantat pasarelele.acum iar e alb peste tot,pasaricile au fugit iar florile ce mi le-am scos pe balcon acu cateva zile au crapat!
asa ca te astept cu drag la noi la zapada,adica eu am grija de printese si ne uitam pe geam la tine cum te joci in zapada!ce zici?ca io nu mai ies din casa pana nu se topeste!!!am vazt la tv ca pana diseara vor fi 30cm de zapada!
miha,nu te bosumfla dar nici nu sunt prea multe fete pe aici...asa ca si raspunsuri putzine!lasa ca acusica plimba mika carutul si uite ca ea vrea sa-ti tina companie!
deocamdata,mika,tu ai grija de burtic..nu fa prea multe,in pat la caldurica si vezi poate mai poti prelungi putzin concediul!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Ce sa mai prelugesc concediu atata? Si asa cred ca mi-am disperat colegii cu atata stat acasa . Oricum trec in al doilea trimestru si gata cu marile pericole. Si zau ca asa m-am plicisit rau de tot acasa...de abia astept sa incep serviciul
V-am pupat si noapte buna!!! ( La Deliuta21- o zi frumoasa ii doresc)

Mi-ka

Mergi la inceput

imi imaginez ca te-ai saturat sa stai acasa...dar ai grija la munca sa nu fie cu stres si oboseala!bai,ai tras atata pt piticul/a tau ,egal ce vor zice colegii!

Mergi la inceput

symaco , o sa am grija, promit. De oboseala nu se pune problema, insa de stres...cat casa. Dar o sa incerc sa fiu cam aeriana la tot ce se intampla si sa mi se rupa de restul...

Bebica din burtica ce face? Se mai grabeste sa iasa acum?

Mi-ka

Mergi la inceput

asa sa faci mika!

puiuta din burta e linistita tare,ieri nu a miscat toata ziua...abia pe seara s-a fatait de cateva ori.incepusem sa-mi fac si ganduri.cu sybbile mi-a fost la fel,ultimele 2 zile nu a mai miscat....dar stii cum itzi sunt gandurile astea!
ma simt fooarte bine momentan..asta e linistea dinaintea furtuniI!
ma apuc de treburi prin casa repede,cat imi merge bine!
va!

Mergi la inceput

Mai fetelor, frumoaselor , ce stiti de Symaco? A nascut? Ieri se pregatea sa mearga la spital sa nasca, dar dupa ce i se fierbeau sarmalele si morcovii pentru salata beuof si mai si statea cu mine de povesti pe net .

symaco, daca totul e ok si deja esti o mamica fericita de doi ingerasi , uite, de la noi pentru tine:

Mi-ka

Mergi la inceput

Mama, da' ce-am mai latit pagina...

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

De Corina,alias Symaco,are cineva noutati?

Mergi la inceput

Tot asa vorbarete ati ramas...
multumesc de urari!mikuta,da ce era sa fac mai,sa plec la spital fara sa le las la ai mei provizii?!
am nascut sambata 15 aprilie,ora 7.17!aseara am venit acasa,ne simtit foarte bine.am avut o nastere usoara,comparativ cu prima!
Carla Rebeca o cheama pe micuta,a cantarit 3570kg,52 cm,apgar 10!carlionti a avut in prima zi(acu au disparut),blonduta si ochi albastri!
de acu am doua fete cucuiete la care tre sa-mi impart f bine timpul,asa ca de net va fi din ce in ce mai putin!.
la burtica lui Mika,sa creasca mareee si sa treaca timpul cat mai repede pt nerabdatoarea mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Felicitari, Symaco!! Sa-ti traiasca micuta Carla si sa te bucuri de ea! Vrem pozici

Mergi la inceput