Mamici,nemamici,burtici - jud Hd(4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Felicitari Symaco,si....Carla Rebeca,sa-ti dea dumnezeu toate bucuriile si darurile posibile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

felicitari din tota inima draga simako si sa va dea Dzeu sanatate tie si la bebe carla cat si la toata familia si sa va bucurati de printesele voastre

In sf a venit barza asta si in germania

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Mamicilor si nemamicilor hunedorence, de pe oriunde va aflati, va doresc un PASTE FERICIT si lumina in sufletele voastre!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

Hristos a inviat.

Mergi la inceput

FETELOR, Paste Fericit, cea mai ramas din el, si la multi ani GEOGETELOR si derivatelor aferente.

HRISTOS A INVIAT

pupici

Mergi la inceput

Oare ce mai fac fetele mele? Ca tare liniste e pe aici.....

PUPICI si haide

Mergi la inceput

Salut fetele, am trecut sa va pupicesc putinel

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

salutare!fetele mele sunt la nani,tati e plecat prin oras sa rezolve ceva hartogarie si eu am intrat ca de obicei...am un pic timp liber pe net il petrec!
mika,ce iti face burtica?
miha,noi nu facem prea multe...ordine pe ici pe colo,alaptat,jucat si dragalit cu fetele toata ziua.cand e vreme buna iesit la plimbare,cand e de stat in casa stam toti ca un ciorchine in jurul Carlei!
delia,cum itzi merge?rudy a inceput sa povesteasca?!
meems,tu iar tragi chiulul?ce face micuta si dulcica riana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Noi suntem in vacanta in florida,la soare si revenim acasa la NY marti,pe 2 mai.Promit multe pozici.L-am luat si pe Rudy cu mine in piscina .bine l-am bagat treptat si apa avea temperatura perfecta si...nu a protestat;bine,nu-l tinui mai mult de 15 minute.Promit multe pozici !Va pupam.

Mergi la inceput

,
Delia21, ce fain...mare... soare...un bebic cat se poate de frumos...Sa aveti grija de voi si sa ne aratati si noua pozicile.

symaco, syb si carla va pupacesc dulce, dulce pe toate trei

Noi suntem bine, in 26 am fost la eco si bb avea 7,8 cm , se pare ca e totul in regula. In sfarsit cred ca am gasit un dr. in care sa am incredere si care mi s-a parut cu adevarat profesionist; este vorba de dr. Bold din Brad, nu stiu daca ati auzit de el, dar mie chiar mi-a placut.
Si sa va mai zic ceva....a inceput sa mi se vada burtica si sunt foooaartee bucuroasa...

miha2006, sa nu mai aud de echipa aia care s-a facut de tot kkt-ul
Mai bine zi ce face Iulia?

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput